Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÖZ VE DUDAK BÖLGENİZİ GÜNEŞLENİRKEN KORUYOR MUSUNUZ?
PAYLAŞ

Güneş

GÖZ VE DUDAK BÖLGENİZİ GÜNEŞLENİRKEN KORUYOR MUSUNUZ?

  • Temmuz 12, 2020

Acı ama gerçek: Göz çevresi ilk yaşlanacak bölgemizdir. Çünkü göz çevresi cildimizin en hassas ve en ince bölgesidir. Güneş ışınlarına karşı duyarlı ve savunmasızdır. Bu bölge mimiklerin etkisiyle sürekli hareket ettiği için de kronolojik olarak en erken yaşlanan bölgedir.

 

Bu kaçınılmaz sonu ne kadar erteleyebileceğiniz ise tamamen sizin elinizde! Göz çevresindeki yaşlanma belirtilerini yavaşlatmak için bu bölgeye mutlaka güneş koruyuculu ürün kullanmalısınız. Güneşe maruz kalmak, kırışıklıkların oluşumuna, var olanların artmasına, koyu renkli halkalara ve şişliklere neden olur. Bu nedenle yüzünüze koruyucu kullanırken göz çevrenizi de ihmal etmeyin. Göz çevresi için özel tasarlanmış güneş koruyucu kremleri kullanın. 

 

 

Shisedio Sun Protection Eye Cream SPF25, zengin bileşimli göz çevresi kremidir. Göz çevresini güneşin zararlı ışınlarından korur. Kırışıklıkların oluşumunu azaltır. Krem, göz çevresindeki UV ışınlarının neden olduğu ince çizgileri ve kırışıklıkları en aza indirir ve cildinizin esnek görünmesini sağlar. Bileşimindeki konsantre krem oranı cilt kuruluğunu önlemeye yardımcıdır. Dermatologlar tarafından onaylanan bu krem, hassas göz çevresi için üretilmiş olduğundan herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmaz.

 

Bu kremi sadece yazın değil, kışın da göz çevrenize kullanabilirsiniz. UV ışınları kapalı havalarda dahi cildinize ulaşır, unutmayın.

 

Dudaklarınızı asla pas geçmeyin!

 

Göz çevresi gibi dudaklar da çok hassastır. Koruma sürülmemiş dudaklar, güneş ışığı altında fazla kaldıklarında, bir süre sonra olumsuz bir dönüşüme uğrar. Çünkü UV ışınları dudakların kırışmasına ve dudak çevresinde ince çizgilerin oluşmasına neden olur. O yüzden göz çevreniz gibi dudaklarınıza da özen göstermeli ve bu bölge için tasarlanmış özel ürünler kullanmalısınız. 

 

 

Shiseido Sun Protection Lip Treatment SPF20, özellikle vücudun benzersiz hassasiyette olan narin dudak bölgesi için geliştirilmiş özel güneş koruyucu bir kremdir. Dudaklarda optimum nem dengesini sağlar. Dudakları korur ve hasarları onarır. Yapışkanlık hissi bırakmaz. Shiseido Sun Protection Lip Treatment SPF20,dudaklarınızın doğal yumuşaklığı ve parlaklığına canlılık katar. İster Shiseido Suncare Sun Protection Lip Treatment SPF20'yi tek başına kullanın, ister rujunuzun üzerine sürün. Yaz-kış kullanabileceğiniz bir ürün.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ