Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÜÇLÜ VE BESLENMİŞ CİLT İÇİN 3 ÖNERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
WASO SHIKULIME MEGA HYDRATING MOISTURIZER
SHISEIDO
24 Saat Etkili Yoğun Nemlendirici Krem – Normalden Kuruya Dönük Ciltler
1.950,00 TL
WASO YUZU-C GLOW-ON SHOT SERUM
SHISEIDO
Anında Parlaklık & Nem Veren 2 Fazlı Serum
2.390,00 TL
WASO SHIKULIME GEL-TO-OIL CLEANSER
SHISEIDO
Yağa Dönüşen Jel Yapılı Cilt & Makyaj Temizleyicisi
1.550,00 TL

Sivilceler

GÜÇLÜ VE BESLENMİŞ CİLT İÇİN 3 ÖNERİ

  • Eylül 21, 2022

Yaz aylarının sonlarına yaklaştığımız bu dönemlerde tüm yaz boyunca cildimizin aldığı hasarları iyileştirmek, cildimizi güçlendirmek ve beslemek aslında her zaman olduğu gibi yine çok önemli. Çünkü güçlü ve beslenmiş bir cilt eşittir nemli, pürüzsüz, canlı ve parlak görünen bir cilt demek.

Peki cildinizi güçlendirmek ve beslemek için neler yapabilirsiniz?

Güzel bir cilde sahip olmada cilt bakımına özen göstermek önemli rol oynuyor. Siz de cildinizin capcanlı ve sağlıklı olmasını istiyorsanız işte size 3 öneri…

-  Güçlü bir cilt için ilk adım her zaman temizleme adımıdır. Cildimizi sabah ve akşam derinlemesine temizlemeli ve arındırmalıyız. Burada önemli olan elbette kullandığımız temizleyici üründür. Çünkü bazı temizleme ürünleri cildimizi yalnızca yüzeysel temizler ve maalesef cildimizi temizlediğimizi zannederiz ve sonrasında cildimizdeki birçok problemle savaşmaya başlarız. Cildimizdeki makyajı, kullandığımız güneş ürününü ve cildimizin kendi kendine ürettiği yağı temizlememiz cildimizin güçlü ve beslenmiş olmasının en önemli adımıdır. Bu konu da size tavsiye edeceğimiz ürün, Waso Shikulime Get-To-Oil Cleanser bu harika yapıdaki temizleyici jelden yağa, yağdan ise su ile temas edince süte dönüşen özel bir yapıya sahiptir. Bu da sizin zahmetsizce cildinizi derinlemesine temizlemenize yardımcı olur. Yüz, göz ve dudaktaki makyajı hızlı ve etkili bir şekilde çözer, temizleme sırasında cildin nem seviyesini korur ve özel içeriği ile cildin bariyer fonksiyonlarını iyileştirmeye yardımcı olur.

Tüm cilt tipleri için uygundur.

- Bir sonraki adım ise olmazsa olmaz nemlendirme. Cilt güzelliğiniz için nemlendirme adımını aksatmamalı ve cildinizi nemlendirmeyi ihmal etmemelisiniz. Nem cildin yapı taşıdır ve cilt tipimiz her ne olursa olsun mutlaka nemlendirilmeye ihtiyaç duyar. Nemli cilt güçlü ve beslenmiş olmasının yanı sıra sağlıklı bir cilttir. Nemlendirici bakım kremi olarak hem sabah hem de akşam kullanabileceğiniz Waso Shikulime Mega Hydrating Moisturizer sizlere tavsiyemizdir. Cildi 24 saat nemlendirme özelliğine sahip olan, kremsi fakat hafif dokuya sahip bir nemlendiricidir. Cildi güçlendirir ve cildi derinlemesine nemlendirir.

Nemsizlikten kaynaklanan ince çizgilerin görünümünü hafifletir ve cildin bariyer fonksiyonunu onarır. Tüm cilt tipleri için uygundur.

- Cildi nemlendirmenin öneminden bahsetmişken, nemlendirici bakım kremini desteklemek, cildi beslemek, cilde ışıltı ve aydınlık bir görünüm kazanmak için serumlardan da destek alabiliriz. Serumlar daha konsantre bir yapıya sahip oldukları için cilde daha iyi nüfuz etme özelliğine sahiptirler. Kaldı ki aydınlık, parlak ve ışıltılı cilt herkesin sahip olmak istediği cilt görünümüdür. Bu görünüme kavuşmanız için sizlere Shiseido Waso Yuzu-C Glow-On Shot serumu mutlaka incelemenizi ve bakım rutininize eklemenizi tavsiye ederiz. İçeriğinde duo C vitamini bulunan çift fazlı bu serum cildi beslemek, nemlendirmek ve cilde anında doğal parlaklık sağlamak üzere formüle edilmiştir. Cildiniz 24 saate kadar nemini korur. İçeriğindeki C vitamini erken yaşlanma belirtilerine karşı etkilidir. Tüm cilt tipleri için uygundur.

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ