Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KENDALL JENNER TOPLU SAÇLA NASIL MAKYAJ YAPIYOR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
i
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL

Saç

KENDALL JENNER TOPLU SAÇLA NASIL MAKYAJ YAPIYOR?

  • Temmuz 09, 2020

Kardashian ailesinin genç üyesi Kendall Jenner, moda ve güzellik dünyasını adeta sallıyor. Kendall modanın it girl’ü çoktan oldu bile ve durdurulması çok zor görünüyor! Kariyerini modellik alanında devam ettiren Kendall güzelliğiyle de büyülüyor. Hal böyle olunca Kendall Jenner'ın nasıl makyaj yaptığı da merak konusu oluyor. Amerikan Müzik Ödülleri’ndeki kaküllü saçı ve nefis makyajı ise çoktan hafızalarımıza kazındı, ya sizin?

Kendall Jenner makyajının püf noktaları neler?

Işıl ışıl cilt: Bu makyajın en önemli detayı kesinlikle parlak bir ten! Siz de bu denli ışıl ışıl bir cilt istiyorsanız öncelikle cildinizin ışığını ortaya çıkaran bir makyaj bazı ile işe koyulun. Nars Light Optimizing Primer’ı kullanın. Bu baz aydınlık makyajın olmazsa olmazıdır. Sonra mat gibi görünen aslında cildi aydınlık ve duru gösteren, cilt pürüzsüzleştirici fondöten Nars All Day Luminous Weightless’ı kullanın. Göz çevrenizi ve yüzünüzün gölgede kaldığını düşündüğünüz yerleri Nars Radiant Creamy Concealer ile kapatın ve aydınlatın. Bu ten makyajını ve göz çevresini sabitlemek için Nars Light Reflecting Pressed Powder’ı kullanın.

Kendall kontürü: Cilt pürüzsüz ve aydınlık olduysa sıra geldi kontüre... Kontür zaten Kardashian kızları arasında çok popüler, ki dünyaya da bu trendin Kim Kardashian’dan yayıldığını biliyoruz! Kendall’ın da kontürsüz dışarı adım atmayacağını tahmin etmek bu açıdan zor olmaz... Nars Laguna Bronzer’ı Nars Kabuki Ita fırça ile uygulayın, net ve keskin hatlı bir uygulama olsun. Yüzü ince ve uzun göstermek için bu şart. Sonra kritik nokta, aydınlatıcı... Shiseido Face Color Enhancing Trio (PK1) ile elmacık kemiklerinizin üstü, burun kemiği ve çene kemiğinizi aydınlatın.

Son olarak yanaklarınızı Nars Sex Appeal tatlı pembe allık ile renklendirin.

İşte, Kendall’ın muhteşem ten makyajı!

Kedi gözler: Kendall yukarı kalkık gözlerini daha da çekik göstermeyi seviyor. Bunun için eyeliner daima kullanıyor. Siz de bu eyeliner için Nars Kohliner göz kalemini kullanabilirsiniz. Göz içine ve kirpik diplerine de kalem çekin. Nars Audacious maskara ile kirpiklerinizi uzatın ve tek tek ayırın.

Parlak dudaklar: Kendall’ın pembe parlak dudakları için Kim Kardashian’ın en sevdiği gloss olan Nars Turkish Delight’ı kullanabilirsiniz. Bu lipgloss Kardashian kızlarının gözdesi!

Duygu Özaslan videoda Kendall Jenner'ın Amerikan Müzik Ödülleri Töreni'ndeki makyajını bizlere gösteriyor. Makyaja aydınlık verici bir baz ile başlayan Duygu, hiçbir detayı atlamıyor. Göz makyajında birçok ürün kullanıyor ve sonuçta Kendall'ın makyajının aynısını yapıyor! Haydi izleyelim!
 

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ