Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KIRMIZI RUJU EN ÇOK KULLANAN ÜNLÜLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
VEILED ROUGE
SHISEIDO
Kadife Yapılı Ruj (Yeni Seri)
1.090,00 TL

Ruj

KIRMIZI RUJU EN ÇOK KULLANAN ÜNLÜLER

  • Temmuz 08, 2020

Onlar kırmızı ruj kadını... Her daim sofistike, şık ve göz alıcı. Kırmızı halının kırmızı rujlu muhteşem kadınları... Kim onlar?
 



1 ) Rihanna

Rihanna’nın hafızalara kazınan bir görüntüsü var ki, onu kırmızı ruj ile bütünleştirmeye yeter. 2013 Grammy Müzik Ödülleri’nde kırmızı elbisesi ile eşleşen kırmızı ruju büyüleyiciydi... Bu hangi ruj muydu? Elbette Nars Heat Wave!
 

2) Angelina Jolie

Angelina Jolie’nin dudakları kırmızı renk için yaratılmış sanki! Özellikle 2012 Golden Globe’daki görüntüsü mükemmeldi...

Make Up For Ever Rouge Artist Palette No5 ile siz de bu görünüme sahip olabilirsiniz.

 



3) Lady Gaga

Platin saçları, keskin hatlı eyeliner’ı ve kırmızı rujuyla Lady Gaga her zaman dikkat çekici, her zaman farklı... Lady Gaga'nın tercihi genelde Nars Pure Matte Lipstick Moscow.
 

4) Julianne Hough

Gerçek bir Hollywood ihtişamı! Julianne Hough kırmızı ruj sürdüğü zaman kimse gözlerini ondan alamıyor. Daha mükemmeli olamaz! Hough gibi görünmek için Nars Semi Matte Vip Red sürebilirsiniz.

 




5) Rooney Mara

Rooney Mara'nın kırmızı dudakları 2012 Akademi Ödülleri'nde çarpıcı bir etki yarattı. Beyaz porselen teni, siyah saçları ve kırmızı ruju ile kusursuz bir tuval gibiydi! Mara gibi görünmek için Shiseido Veiled Rouge RD506'yı sürebilirsiniz.

 




6) Adele

2012 Grammy Ödül Töreni’nde ödül kazanması kadar Adele’in kırmızı dudakları da ses getirdi. Şarkıcının bu görüntüsü çok beğenildi. Adele'in mat kırmızı dudakları Make Up For Ever Rouge Artist Intense M8'e emanet...
 

7) Taylor Swift

Swift, kusursuz kırmızı halı tarzı ile bilinir. Kırmızı ruju en iyi taşıyan kadınlardan biri... Shiseido Perfect Rouge RD415'i deneyin.




8) Lupita Nyongo

Kırmızı halıda asla hata yapmayacaklardan biri de Lupita Nyong'o. Kırmızı ona çok yakışıyor! Nars Dressed To Kill'e ne dersiniz?
 

9) Zooey Deschanel

Zooey’i kırmızı halıda seyretmek büyük keyif! O hep kırmızı ruj sürüyor ve bu onu çarpıcı bir güzelliğe bürüyor. Shiseido Perfect Rouge RD516 mükemmel kırmızı...

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ