Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NARS’IN BAĞIMLILIK YARATAN ÜRÜNLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
VELVET MATTE LIP PENCIL
NARS
Kadifemsi Mat Kalem Ruj
1.370,00 TL

Allık

NARS’IN BAĞIMLILIK YARATAN ÜRÜNLERİ

  • Temmuz 20, 2020

Nars Hot Sand Illuminator: Cildi ışıkla tazeleyen likit aydınlatıcı! Altın pırıltılı açık şeftali rengindeki Hot Sand, parlak, sağlıklı görünümlü ve çekici bir ten yaratır. Eğer mat bir fondöteniniz varsa, içine bir damla karıştırıp yüzünüze uygularsanız genel olarak aydınlık bir ifade kazanırsınız. Fondöten üzerine de uygulanabilir. Ya da direkt cildinize, ışık vermek istediğiniz yerlere sürebilirsiniz.

Nars Velvet Matte Lip Pencil Dolce Vita: Onu duymayan var mı? Dünyanın gelmiş geçmiş en popüler rujlarından biri: Nars Velvet Matte Lip Pencil Dolce Vita... Peki, Dolce Vita’yı efsane yapan özellik ne?
 

Dolce Vita’nın sırrı, rengi. Aslen çilek pembesi bu ruj, ilginç bir şekilde her dudak rengine ve ten rengine yakışıyor. Dudak rengine göre kimisinde daha koyu kimisinde ise daha pembemsi duruyor. Ama herkese sanki kendi dudak rengiymiş gibi çok doğal ve çekici bir pembelik veriyor. Dudak rengi de diyebiliriz. Başka hiçbir rujda bu kadar dudak rengine yakın bir ton yok. Sır bu!
 

Nars Audacious Mascara: Kirpiklerinizin uzun, tek tek ayrılmış ve dramatik bir ifadeye sahip olmasını mı istiyorsunuz? O halde gelir gelmez Nars’ın diğer maskaralarını raftan kaldırmış, kirpikleri boyama görevini kusursuzca yürüten, markanın ‘bir ve eşsiz’ Audacious maskarasını denemelisiniz. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ