Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NARS’IN EN İKONİK ÜRÜNLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL

Allık

NARS’IN EN İKONİK ÜRÜNLERİ

  • Temmuz 09, 2020



Ayırt edici ama aynı zamanda evrensel. Zamansız ve zamanında. Hem güncel hem klasik. İkonik ürünlere meraklıysanız, işte tam da sizin beklentilerinize hizmet eden mükemmel üçlü!

Nars’ın tüm dünyada kült favoriler arasına giren ürünlerini biz de herkes gibi çok seviyoruz. O kadar ki, makyaj çantamızdan ayırmadığımız 3 ürün ile nasıl makyaj yapılır, nasıl görünülür, size de gösterelim dedik.

Kolay, hızlı ve elegan bir görünüm sağlayan ikonik üçlümüz:

 

Dünyanın en çok satan allığı / Nars Orgasm Blush: Markanın en ikonik ürünü dersek abartmayız! 1999’dan bu yana büyük sansasyon yaratmış, sayısız ödül almış ve Amerika’nın en çok satan allığı olmuştur. Şeftali pembe rengi istisnasız tüm cilt tonlarına uyar ve doğal yüz kızarıklığı efekti yaratır. Bu da tüm kadınlarda güzel durur.

 

Dramatik Kirpikler / Nars Audacious Mascara: Kirpiklerinizin uzun, tek tek ayrılmış ve dramatik bir ifadeye sahip olmasını mı istiyorsunuz? O halde gelir gelmez Nars’ın diğer maskaralarını raftan kaldırmış, kirpikleri boyama görevini kusursuzca yürüten, markanın ‘bir ve eşsiz’ Audacious maskarasını denemelisiniz.

Vazgeçilmez siyan göz kalemi / Nars Larger Than Life Via Veneto Eye Pencil: Simsiyah ve uzun süre dayanıklı bir göz kalemine hangi kadın karşı durabilir? Kimse! Ne göz kalemleri, ne eyeliner’lar geldi geçti, Via Veneto’nun yerini dolduran çıkmadı. İster göz içine isterseniz eyeliner olarak kullanın; uzun saatler boyu akmayan, dağılmayan ve göz makyajınızı koruyan bir siyah göz kalemi.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ