Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NARS’IN EN İYİ KOLEKSİYONLARINDAN BİRİ: UNINHIBITED KOLEKSİYONU
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Allık

NARS’IN EN İYİ KOLEKSİYONLARINDAN BİRİ: UNINHIBITED KOLEKSİYONU

  • Temmuz 12, 2021

Sınır tanımayan özgürlükçü bir yaklaşım ve renk alternatifi sunan Uninhibited koleksiyonuna ilk bakışta aşık olacağınızı şimdiden söylememiz gerek.

9 farklı yapıdan ve renkten oluşan yüksek pigmentasyona sahip bu palet ile neler mi yapabilirsiniz?

Gül pembesi, lila ve kahve tonlarının kombinasyonundan oluşan mat, ışıltılı ve metalik bitiş sağlayan bu harika far paleti ile dilediğiniz göz makyajını uygulayabilir ve sınırsız farklı ifadeler sağlayabilirsiniz.

Dilerseniz belirgin, doğal veya daha koyu göz makyajı uygulayarak gözlerinizi ön plan çıkartarak bakışları üzerine çekebilirsiniz.

Uninhibited Blush Duo

Makyajın olmazsa olmazlarından biri olan allık paletlerinin yepyeni versiyonu Uninhibited Blush Duo, paletin içindeki Tempted doğal ışıltılı şeftali bej tonu ile Deep Throat altın ışıltılı yumuşak pembe tonu mükemmel bir ikili. 

Dilerseniz iki tonu karıştırarak yüzünüze sıcak ama doğal  görünümü katabilir veya her bir rengi ayrı ayrı kullanarak pembe ton ile daha romantik, şeftali bej ton ile ise daha doğal ve sıcak bir görünüm yakalayabilirsiniz.

After Glow Lip Shine Gloss

Gloss sevmeyenlerin dahi After Glow Lip Shine Gloss’lara karşı koyacağını sanmıyoruz; çünkü yumuşacık dokusu, mükemmel parlaklıktaki bitişi ve incimsi ışıltıları ile dudaklarınızı hiç bu kadar bakımlı ve çekici görmediğinizi söyleyebiliriz.

Olağanüstü parlak ve ışıltılı bitişi ile dudaklar daha pürüzsüz ve dolgun bir görünüme kavuşurken aynı zamanda orta yoğunluktaki renk pigmentasyonundan dolayı tüm makyaj stilleri ile rahatlıkla hatta hiç makyajınız yokken dahi kullanmak isteyeceğiniz harika bir dudak parlatıcısı. 

Formülündeki ahududu çekirdek özü yağı ile nar özütünün mükemmel karışımı dudakları nemlendirirken aynı zamanda çevresel zararlı faktörlere karşı dudakları koruyor.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ