Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NARS VELVET SHADOW’LARI NASIL KULLANACAĞINIZA DAİR 7 TÜYO!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün

Allık

NARS VELVET SHADOW’LARI NASIL KULLANACAĞINIZA DAİR 7 TÜYO!

  • Temmuz 08, 2020

“Kendine güvenmek, bana en çekici gelen özelliktir.” – François Nars

Kendini güzel hisseden kadın, kendine güvenir. Ve kendine güvenen bir kadın, güçlü ve seksidir. François Nars’ın felsefesine göre güzellik her zaman desteklenmeli ve geliştirilmelidir. Makyajda güzelliğin en önemli destekleyicisi olduğu için her geçen gün muhteşem ürünlerle tanışmamız da hiç şaşırtıcı değil, öyle değil mi?

François Nars’ın Velvet Shadow Stick’lerini bilenler biliyor fakat bilmeyenler için anlatalım... Mat yapıdaki ve stik formdaki bu krem farlar ile gözlerinize zahmetsizce makyaj yapabilir; bu kadifemsi stik farı ister tek başına, isterseniz renkleri karıştırıp gölgeli bir efekt yaratarak da kullanabilirsiniz. Nars Shadow Velvet Stick, gün boyu kalıcılığını korur, bulaşmaz ve dağılmaz. Stik formda olmasından dolayı pratiktir, kolay uygulanır ve dağıtılır. Çantada taşınabilir. Açıktan koyuya tam 8 trendi rengi vardır. 
 

Peki, Velvet Shadow Stick’leri nasıl kullanabileceğinize dair size 7 tüyo verelim mi?

1) Mat yapıdaki bu krem farı göz kapağınıza sürüp, Nars Diffusing Brush #41 ile dağıtabilirsiniz. Bu fırça yoğun kılları sayesinde, ürünü dağıtmak ve buğulu gözler yaratmak için olmazsa olmazdır. 8 rengi de tek başına krem far olarak kullanabilirsiniz.

2) Renkleri tek başına kullanabildiğiniz gibi, birbirleriyle karıştırıp smoky göz makyajı da yapabilirsiniz. Reykjavik - Koyu FümeGlenan – Lacivert ve Flibuste – Siyah gölgeli makyaj için ideal renklerdir. Nars Cream Blending Brush #12 ile smoky makyaj uygulamasını en güzel şekilde yapabilirsiniz.

3) Stik formlu olduklarından dolayı bu farları liner olarak da kullanabilirsiniz. Elbette uçları bir eyeliner kadar ince olmadığından ince çizgi çizmek mümkün olmaz. Ama bir eyeliner fırçası ile ürünü alıp, istediğiniz kalınlıkta ve uzunlukta sürebilirsiniz. Nars Angled Eyeliner Brush #47’yi bu iş için kullanabilirsiniz.

4) Krem farları göz makyajınızda astar olarak kullanabilirsiniz. Örneğin pudra formlu başka bir far kullanacaksanız ondan önce göz kapağınıza stik farı sürün, üzerine diğer farı uygulayın. İster eş renkli olsun, isterseniz farklı renklerle gölgeli makyaj yapın, farketmez. Krem farı astar olarak uyguladığınız için üstüne uygulanan farın kalıcılığı da artmış olacaktır. 

5) Alt kirpik diplerinizde stik farları göz kalemi gibi kullanabilirsiniz. Farı çizgi gibi sürüp hafifçe yayabilirsiniz. Yumuşak ve buğulu bir görünüm olur.

6) Açık renkli ışıltılı stik farları kaş kemiğinizi ve göz pınarınızı aydınlatmak için de kullanabilirsiniz. Goddess - Pembe Şampanya ve Hollywoodland - Açık Altın renklerini aydınlatıcı olarak kullanın.

7) Aydınlatıcı olarak kullanabileceğiniz renkleri sadece gözlerinizde değil, Nars Multiple Stick gibi yüzünüzde de kullanabilirsiniz. Elmacık kemiklerinizi, dudağınızın üstünü aydınlatabilirsiniz.

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ