Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
Nars Yaz Koleksiyonu İle Makyaj Nasıl Yapılır? - Pınar Gerçek
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
LIP GLOSS
NARS
Dudak Parlatıcısı
890,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL

Doğal Makyaj

Nars Yaz Koleksiyonu İle Makyaj Nasıl Yapılır? - Pınar Gerçek

  • Temmuz 15, 2020

 

Profesyonel makyaj sanatçısı Pınar Gerçek, Nars’ın yaz koleksiyonunu ile nasıl makyaj yapılır sorusunun cevabını videomuzda paylaşıyor. 

 

Yaz makyajına başlarken ilk olarak dudaklardan başlanabileceğini söylüyor Pınar Hanım.  Kendisi Nars’ın Satin kalem rujlarından Yu rengini tercih ediyor.  Özellikle dudak kenarlarına uygularken kalemi dik tutarak sürüyoruz ki dudak çizgisini daha rahat oluşturabilelim. Bu ürün aynı zamanda dudaklarınızı nemlendirme özelliğine de sahiptir.  Ruj üzerine Nars’ın pembe tonlarındaki parlatıcısını da uygulayıp dudak makyajımızı pratik bir şekilde bitirmiş oluyoruz.

 

Sıra gözlere geldiğinde Nars’ın Tropical Princess renkli farlarını uyguluyoruz.  İlk olarak açık lila tonunu tampon hareketlerle ve fırça ile tüm göz kapağına, ikinci olarak ise yeşil tonu kaş kemiği altından içeri doğru sürüyoruz.  Böylelikle doğal bir geçiş ve sıcak bir görüntü elde etmiş oluyoruz.

 

Sonrasında hem eyeliner hem de far olarak tercih edilebilen, Nars’ın krem yapıdaki jel eyelinerını kirpik diplerine çok ince bir çizgi halinde sürüyoruz.  Amacımız kirpik hattını belirginleştirmek ve gözün şeklini ön plana çıkarmaktır.  Maskaramızı da kirpik diplerinden başlayarak zik-zak hareketlerle uyguluyoruz.

 

Nars’ın Orgasm allığını elmacık kemikleri üzerine, kulaktan dudaklara doğru olacak şekilde fırça yardımı ile hafif bir şekilde sürüp, makyajımızı tamamlamış oluyoruz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ