Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NARS’IN EN ÇOK SATAN 5 ALLIK RENGİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL

Allık

NARS’IN EN ÇOK SATAN 5 ALLIK RENGİ

  • Haziran 27, 2020

 

Nars’ın ikonik allıklarını duymayan kaldı mı? Pek sanmıyoruz. Ama biz yine de bu markanın yıllardır en çok satan, en beğenilen allıklarından 5 tanesini sizin için seçtik.
 

Nars’tan ‘ne alsam?’ diye düşünüyorsanız, size ilk önerimiz sıklıkla kullanacağınız tonda bir allık seçmeniz olur. Çünkü Nars allıkları pigmentasyonu oldukça yüksek, ince yapılı, rengini yoğun bir şekilde veren ve siz silene kadar yanaklarınızı terk etmeyen performansa sahiptir. Bir allıktan daha fazla ne beklenir ki?
 

Yanaklar için çok çeşitli ve ikonik renkler sunan Nars, allık konusunda otorite olmayı hakediyor. Cildinize hemen canlılık katacak, doğal ve sağlıklı görünmesini sağlayacak allıklar yaratıyor ve her allığı kadınlar arasında efsaneye dönüşüyor. Mikronize pudra formüllü allıklar, kolay sürülüyor, güzel bir görünüm ve his uyandırıyor. Nars Kabuki Yachiyo ve Nars Blush Brush fırçalar ile siz de makyaj artistleri kadar profesyonel uygulama yapabilirsiniz.
 

Nars’ın en çok satan allık renklerinden 5 tanesini inceleyelim mi?
 

 

ORGASM 
 

Nars allık deyince aklınıza ilk gelen hangisi? Dünyanın en çok bilinen ve en çok satan rengi “Orgasm”, öyle değil mi? Peki, Bu Orgasm’ı bu kadar eşşiz kılan ne?
 

Orgasm, dore ışıltılara sahip şeftalimsi pembe bir renk. Ve bu rengin asıl özelliği, mucizevi bir şekilde herkese çok yakışması! Sarışın, esmer, kumral veya kızıl olmanız önemli değil, Orgasm’in cildinizle harika bir şekilde bütünleşmesine tanık olmak için ufak bir dokunuş yeterli! Orgasm, bu yüzden yıllardır dünyanın en çok satan kozmetik ürünleri arasında ilk sırada geliyor. Gerek moda haftalarında olsun, gerekse ünlü modacıların özel defilelerinde, Orgasm makyaj artistleri tarafından en çok tercih edilen makyaj malzemesi. Yüze verdiği ışıltı, renk ve aydınlık herkes tarafından çok beğenilmesini sağlıyor. 
 

 

SUPER ORGASM
 

Nars’ın bir de –herkesin bildiği üzere- Super Orgasm allığı var. Orgasm, "Peachy Pink with Golden Shimmer" olarak, Super Orgasm ise "Peachy Pink with Gold Glitter" olarak tanımlanıyor. Bu ne demek? Aslında bu iki allığın rengi aynı. Fakat doku farklılığından dolayı yanakta farklıymış gibi algılanıyor.

 

Orgasm’da altın sedefli bir ışıltı, Super Orgasm’da ise daha dikkat çeken bir parıltı/sim var. Özellikle yazın ve gece makyajı için Super Orgasm daha idealken, günlük kullanımda fazla pırıltıdan hoşlanmayanlar Orgasm allığı tercih ediyorlar.

 

 

TAJ MAHAL
 

Altın yansımalara sahip turuncu allık Taj Mahal diğerlerine göre size biraz sıra dışı gelse de, bronz ve esmerlere çok yakışıyor. Buğday tenliler için de önerilen renklerden biri. Bu yüzden en çok satanlar arasında kendisi! 
 

Pigmentasyonu yoğun olduğundan eğer ki açık tene sahipseniz hafif bir uygulama yapmalısınız. Hafifçe uygulandığında, kesinlikle göründüğü kadar çarpıcı renk vermiyor. 
 

Sıcak alt tonuna sahip kişilerin cilt altındaki pigmentleri sarıdır. Bu yüzden sarı alt tonlu cilt olarak da tanımlanırlar. Sıcak cilt alt tonuna sahip kişilere canlı tonlar, sıcak renkler çok yakışır. Sıcak cilt tonuna sahip biri sarışın da olabilir, esmer de... Eğer ki siz de sıcak cilt tonuna sahipseniz, Taj Mahal makyaj çantanızın vazgeçilmezlerinden olacak. Bize güvenin!
 

 

DOLCE VITA
 

Dolce Vita ise açık ve buğday tenlilerin makyaj çantasından ayırmaması gereken efsane bir renk. Pembemsi gül kurusu, çilek kırmızısı, çilek pembesi gibi farklı isimlerle tanımlanabilir. Zaten bu allığın sırrı da rengi! Çünkü her tende asla aynı durmuyor, ruju gibi allığı da cilde en yakışan tonu alıyor. 
 

Dolce Vita allık, yanaklara doğal bir pembelik veriyor. İster nude bir makyajla isterseniz smoky göz makyajıyla kullanabilirsiniz. Her makyajla mükemmel eşleşiyor. Kalem ruju gibi allığı da bu sebeple ‘bestseller’lar arasında! Tam bir sonbahar-kış rengi…
 

 

GINA
 

Gina, şeftali allık sevenlerin tekrar tekrar satın aldığı bir allık! İçerisinde hafif pırıltılar mevcut. Öyle sim sim değil, hafif ışıltılar… Hatta mat durduğunu bile düşünebilirsiniz ama içindeki minimalize pırıltılar sayesinde cildi inanılmaz sağlıklı ve aydınlık gösteriyor.
 

Her tene yakışabilecek yaz/kış kullanılabilir bir allık. Sıcak tonlu olduğu için sürüldüğünde yüzü daha taze gösteriyor.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ