Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
RETİNOL İÇEREN ÜRÜNLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
VITAL PERFECTION INTENSIVE WRINKLESPOT TREATMENT
SHISEIDO
Gülme Çizgileri, Derin Kırışıklık & Leke Uzmanı Yüksek Performanslı Bakım Ürünü
4.500,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EXPRESS EYE MASK
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Ekspres Göz Çevresi Maskesi -12 Çift
4.350,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CONTOUR SERUM
SHISEIDO
Kırışıklık Karşıtı Serum
5.350,00 TL

Serum

RETİNOL İÇEREN ÜRÜNLER

  • Kasım 03, 2022

Retinol krem nedir?

Retinol, yaşlanma etkilerini geciktirmek için kullanılır. Birçok farklı işlevi için kullanılabilen retinol aslında bir vitamin türüdür.

Retinol krem ne işe yarar?

Yaşlanma ile bağlantılı olarak oluşan kırışıklık ve ince çizgiler üzerinde etkilidir. İstenmeyen kırışıklıkların görünümü azaltırken, aynı zamanda yeni oluşabilecek olan cilt sorunlarına karşı da etkilidir. 

Retinol içeren bir krem kullandığınızda ilk fark edeceğiniz değişimlerin başında ise cilt parlaması geliyor. Daha aydınlık ve parlak bir cilt ortaya çıkarmasının yanı sıra bir başka etkisi de gözenek oluşumunu azaltması. Son zamanlarda gözenek ve akne sorunu yaşayan insanların sayısının artması ile birlikte, retinol de güçlü çözümler sunuyor. Güneş lekelerine karşı da etkili olan retinol, ciltte hasar görmüş çoğu probleme karşı etkili.

Retinol içeren kremler nelerdir?

Bu kadar etkisinden sonra, hangi ürünlerde retinol var sorusu tabi ki kaçınılmaz oluyor.

En iyi retinol kremlerin Shiseido markasında olduğunu söyleyebiliriz. Birçok farklı teknolojiden yararlanan ve ürünlerini her daim geliştiren bir marka olan Shiseido, söz konusu retinol olduğunda da ilk akla gelenlerden.

Shiseido Vital Perfection Serisi

SHISEIDO Vital Perfection Intensive Wrinklespot Treatment: Pure Retinol ile hedeflenen bu leke tedavisi, gülümseme çizgileri, derin kırışıklıklar ve koyu lekeler için etkili olup kanıtlanmış sonuçlar sağlıyor. Kaz ayaklarını ve gülümseme hatlarını gözle görülür şekilde iyileştiriyor. Pürüzlü görünümü gözle görülür şekilde iyileştirip alındaki kırışıklıkları azaltıyor.

SHISEIDO Vital Perfection Uplifting &  Firming Express Eye Mask: Sarkma, koyu halka ve kırışıklık gibi yaşlanma belirtileriyle savaşmak isteyen herkes için uygun ekspres göz çevresi maskesi. Saf retinol içeriyor ve bu içerik, yaşlanma ve yorgunluk belirtilerine karşı direnç sağlamak adına doğal hyalüronik asit ve kolajen üretimini artırıyor.

SHISEIDO Benefiance  Wrinkle Smoothing Contour Serum: Dikey ve derin kırışıklıkları hedefleyen bu serum, anında pürüzsüz ve daha genç görünümlü bir cilt yaratıyor. Sadece 1 hafta içinde kırışıklıkların görünümünde azalma sağlıyor.

RETINOL SOFT CAPS teknolojisi: Gözle görülür bir şekilde kırışıklıkların azalmasına destek oluyor.

Retinol krem kullananlar, cilt sorunlarının çoğundan kurtulduğunu, daha sağlıklı ve aydınlık bir cilde sahip olduklarını belirtiyorlar. Oldukça etkili bir içerik olan retinol kullanmadan önce mutlaka bir doktora veya güzellik uzmanına danışmak ise önemli. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ