Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SAÇLAR İÇİN MUCİZE MASKE: MARRAKESH MIRACLE MASK
PAYLAŞ

Yüz Maskeleri

SAÇLAR İÇİN MUCİZE MASKE: MARRAKESH MIRACLE MASK

  • Temmuz 08, 2020

Saçlarımızın rengiyle, boyuyla, modeliyle sürekli oynuyoruz. Çünkü saçları kadınlar için çok önemlidir. Saçlar dış görünüşümüzün en önemli tamamlayıcısıdır hatta vitrinimizdir. Bu nedenledir ki, saçlarımız kötüyse kendimizi kötü; saçlarımız güzelse kendimizi o derece çekici hissederiz. Kuaförden nasıl çıktığınızı bir düşünün; çok havalı! Ama işte her zaman kuaförden çıkmış gibi görünmek ya da kuaföre gitmek mümkün olmayabilir. 

Saç maskesi kullanmak neden bu kadar önemli?

Saçlarınızı boyatın ya da boyatmayın; her zaman iyi bir saç bakım ürünü kullanmalısınız. Boyalı saçlar zaten yıpranmaya meyillidir, boyasız saçlar ise çevresel koşulların etkisi altındadır: Hava kirliliği, tozlar, soğuk hava veya sıcak hava, rüzgar, deniz, havuz... Yani saçım boyasız ve sağlıklı diye bir şey yok, üzgünüz!

Size önereceğimiz mucize saç maskesi ile “Evet, benim saçlarım artık çok sağlıklı!” demeniz ise mümkün.

Maskenin mucizesi ne? Saçlar üzerinde nasıl bir fark yaratıyor?

Marrakesh Miracle Masque’nin mucize etkisi içeriğindeki bitkilerden geliyor. Kenevir, argan yağı ve jojoba yağı saçlarınızın sağlığı için birleşince Voltran’a dönüşüyor ve yıpranan, sağlıksız saçlara can katıyor.

- Kenevir ve argan yağı, saçlara elastikiyetini yeniden kazandırır. İşlem görmekten yıpranan saçlara derinlemesine nüfuz eder ve onları güçlendirir. Esnek saç teli, saçın sağlıklı olduğunu gösteren en önemli göstergedir. Eğer saçlarınızı avuç içine alıp okşarken hışır hışır ses geliyorsa, saçlarınız esnekliğini kaybetmiş ve kurumuştur. Kuru saç çabuk kırılır, donuk ve sağlıksız olur. 

- Jojoba yağı ise parlaklığını yitirmiş saçlara hayat verir; parlaklık ve canlılık kazandırır. Çok basit bir kuraldır: Kendinden parlak saçlar sağlıklıdır, canlıdır, yumuşaktır. Mat saçlar, yıpranmış saçlardır. Şekil almaları da zor olur.

- Marrakesh Miracle Masque’yi şampuandan sonra saçlarınızın boy ve uç kısımlarına eşit miktarda yedirin. En iyi sonuç için 15 dakika bekletip bol su ile saçlarınızı durulayın. Saçınızın ihtiyacına göre haftada 2 veya 3 defa uygulayabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ