Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SİYAH NOKTALARA SAVAŞ AÇAN MASKE: SHISEIDO PURIFYING MASK
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Yüz Maskeleri

SİYAH NOKTALARA SAVAŞ AÇAN MASKE: SHISEIDO PURIFYING MASK

  • Temmuz 02, 2020

 

Adı bile çok itici: Siyah nokta! Ne yazık ki hayatının bir döneminde herkes bu sevimsiz noktacıklar ile karşılaşmıştır muhakkak. Eğer hala onlarla uğraşıyorsanız, çözüm bizde!

 

Cildimiz asla ihmale gelmez... İyi temizlenmeyen bir ciltte gözeneklerin yağ ve kirden tıkanması önce siyah noktaya ardından da sivilceye dönmesi kaçınılmaz bir sondur. Ayrıca cilt tipi yağlı ve karma olan kişiler, ciltlerini çok doğru ve iyi şekilde temizlemelilerdir yoksa fazla yağ deri altında kuruyarak gözeneklerden dışarı çıkar. Bu yağlar gözeneklerden çıkıp hava ile temas ettiğinde ise siyahlaşmaya başlar. İşte, bir siyah noktanın doğumu ve büyümesi bu şekilde! Bu çirkin görüntünün oluşumunu bile okumak çok irite edici, öyle değil mi? Hadi o zaman şimdi onlardan kurtulma vakti!

 

 

Siyah noktalardan kurtulmanın en etkili yolu nedir?

 

Cilt yüzeyinde birikmiş fazla kirin genişleyen gözeneklerden dışarı çıkması siyah noktaları oluşturuyorsa, yapmanız gereken şey basittir: Cildinizi sabah akşam güzelce temizlemek ve arındırmaktır. İyice temizlenmiş bir ciltte kir birikmez ve siyah noktalara geçit vermez! 

 

Fakat cildinizi sabah akşam temizlemeniz yetmez; haftada 1-2 defa gözenekleri derinlemesine arındıran bir kil maskesi ile bu sorunu tamamen alt edebilirsiniz.

 

Kil maskesi neden en iyi çözüm?
 

Kil maskesi, fazla yağ da dahil olmak üzere cildi matlaştıran pürüzleri temizlemeye yarayan, yüzeydeki yağı ve kirleri hedef alan bir maskedir. Gözenekleri de sıkılaştırır. 




Siyah noktalarla savaşan en iyi kil maskesi: Shiseido Purifying Mask

 

Shiseido Purifying Mask, Deniz Mineral Kili ile formüle edilmiş kremsi bir maskedir. Kaolin ve pudra da içerir. Bu içeriklerle yüzeydeki sebum ve kirlerden tamamen arınan cilt, berrak bir görünüme kavuşur. Gözenekler minimize olduğundan cilt daha genç ve taze görünür. 

 

Bu maskeyi düzenli olarak uygularsanız, bir süre sonra siyah noktaların adını bile hatırlamazsınız!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ