Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SPORDAN SONRA 4 ÜRÜNLE 4 DAKİKADA GÜZELLİK
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
AIR MATTE BLUSH
NARS
Kadifemsi Mat Bitişli Köpük Allık
1.570,00 TL
CLIMAX MASCARA
NARS
Maksimum Hacim Veren Maskara
1.420,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
MINI RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Mini Boy - Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
970,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL

Makyaj

SPORDAN SONRA 4 ÜRÜNLE 4 DAKİKADA GÜZELLİK

  • Şubat 03, 2022

Sabah sporu ve sabah kahvesi varsa hayatınızda, hayat enerjiniz her zaman bir adım önde demektir. Peki verimli bir spor sonrası enerjik, taze görünümü muhafaza ederek güne devam etmenin sırrı ne? 

Son zamanların trend görünümü ‘No Makeup Makeup’ devreye giriyor. En yoğun makyajlardan daha zordur bu görünümü doğru bir şekilde elde etmek. Ama doğru ürünleri kullanırsak aslında çok da kolay. Burada işlevsellik oldukça önemli. Önceliklendirme yapmalıyız. Spor sonrası cilde nem vermek ve korumak en önemli amacımız olmalı. 

1)    Bu yüzden renkli nemlendirici tam da aradığımız ürün. NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer SP30 cildimize, spor sonrası nem takviyesi yapacak, kan dolaşımı hızlandığı için kızaran cilt tonunu dengeleyecek ve çevresel faktörlere karşı koruma sağlayacak (SPF30+++).

Temiz cildimize, NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer SP30 uygularken, nemlendirici sürer gibi, yumuşak dairesel hareketlerle uygulama yapabiliriz. Ardından aydınlık bir göz çevresi için NARS Radiant Creamy Concealer uygulayabiliriz göz çevremize, ama mümkün olduğunca az ve sadece ihtiyaç duyulan bölgelere uygulamanızı öneririz. Unutmayın ‘No Makeup Makeup’ yapıyoruz. NARS Radiant Creamy Concealer gerekli durumlarda cildimizde ekstra kapatıcılık istediğimiz bölgelere de uygulayabiliriz. Şu an cildimiz nemli bir görüme sahip ve biraz renklendirmek isteyebiliriz.

2)    Bir ürün olsa, göz yanak dudak için uygun olsa, işimizi ne kadar kolaylaştırırdı öyle değil mi? Size köpük/krem formunda bir üründen bahsetmek istiyoruz. Air Matte Blush yumuşacık formülü sayesinde çok amaçlı kullanıma uygun. Renk olarak ise Freedom tam da spor sonrası istediğimiz görünüm için uygun. Makyaj/bakım çantanızı kapatmadan önce Climax Mascaranız ile final dokunuşu yaparak, gözleri ön plana çıkarıp enerjinizi zirveye taşıyabilirsiniz. Ve artık güne hazırsınız. Işıltının tadını çıkarın.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ