Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SÜPER MODELLERİN CİLDİNE NASIL SAHİP OLURSUNUZ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL

Ünlülerin Makyajı

SÜPER MODELLERİN CİLDİNE NASIL SAHİP OLURSUNUZ?

  • Temmuz 21, 2020

Günümüzde makyaj algısı oldukça değişti. Eskiden mat ve kadife gibi görünen ciltler modayken şimdi sağlıkla ışıldayan ciltler, makyajın güzelliğini belirliyor. Ünlü makyaj artisti Diane Kendal, opak dudakların, pırıl pırıl tenlerin, dikkat çekici kaşların ve kalın eyeliner’ların en trend imaj olduğunu söylüyor. Peki, bu şekilde modeller kadar kusursuz bir cilde nasıl sahip oluruz?

 

Temel hazırlık
 

Cildinizin ihtiyacına göre bir makyaj bazı kullanırsanız makyaj için iyi bir zemin hazırlamış olursunuz. Cildiniz daha pürüzsüz, daha nemli ve daha homojen görünür. Sonra Shiseido Synchro Skin Glow fondöten kullanın. İnce yapıda ve aydınlık bitişli bir fondötendir. Cildinizin doğal ışığını ortaya çıkarır. 


Sırada kapatıcı var... Nars Radiant Creamy Concealer ile göz çevrenizi aydınlatın. Bu kapatıcıyı yüzünüzün aydınlatmak istediğiniz başka bölgelerinde de kullanabilirsiniz. Ayrıca eğer hala gözünüze batan bir pürüz varsa, bu kapatıcı ile onu da gizleyebilirsiniz.


 

Süpermodellerin kemik yapısından ister misiniz?

 

Cevabınız evet mi? O halde kontür şart.
 

Kontür renkleri cildinizin genellikle iki veya üç ton koyusu olmalıdır. Elmacık kemiklerinizin altına kontürü kulak hizasına doğru –muz eğimi gibi- kavisli sürün. Sonra parmaklarınızla veya Nars Kabuki Ita Brush ile dağıtın. Etrafa çok taşmayın, sadece istediğiniz gölgeyi yakalayana dek çizginin kendi etrafında dolaşın. Nars Matte Multiple Cappadocce kontür yapmak için mükemmel bir renktir. Kremsi formundan dolayı uygulaması rahattır. İstediğiniz koyuluğu elde edene kadar uygulayabilirsiniz.


 


Aydınlatıcı faktörü

 

Çene, üst dudak çizgisi ve burun merkezinden biraz aşağısı, ve kaş üzerine aydınlatıcı uygulamalısınız. Kaş üstüne aydınlatıcı uygulamak kaşları yukarıda gösterir.

 “Kaş altına aydınlatıcı uygulamak eski moda kaldı” diyor, Diane Kendal.
 

Genel bir kural olarak: Eğer orta ten rengine sahip bir cildiniz varsa inci parlaklığında bir aydınlatıcı (Nars Illuminator Copacabana); eğer koyu bir cildiniz varsa, daha dore tonlarını (Nars Illuminator Orgasm) tercih edebilirsiniz. 


 

Son rötuşlar
 

Cildinizin aydınlık ve taze görüntüsünü korumak için yüzünüze Nars Light Reflecting Pressed Powder ile son dokunuşu geçin. Işığı yansıtan bu transparan pudra, hem makyajı sabitler hem de çok güzel bir aydınlık cilt yaratır. Göz çevreniz dahil her yerde kullanabilirsiniz.



 

En ünlü top modellerden Adriana Lima’nın güzelliği, bize her zaman ilham veriyor. Bakalım, Lima’nın güzellik sırları nelermiş? TIKLAYIN!
 

Bir modelin seyahat çantası asla hayal edemeyeceğiniz şeylerle dolu olabilir. Biz çok merak ettik ve araştırdık. Bizim gibi meraklılar varsa buraya gelsin o halde, çanta karıştırıyoruz! TIKLAYIN!
 

Podyumda ya da reklam çekimlerinde onları çok çeşitli makyajlarla görüyoruz. Aslında çok daha sade ve basit görünmeyi seviyorlar. İşte, süpermodellerin günlük hayatta tercih ettiği minimal makyajları... TIKLAYIN!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ