Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TEK BAŞINA GÜÇLÜ: ÇOK AMAÇLI ÜRÜNLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
WASO MULTI RELIEF SOS BALM
SHISEIDO
Çok Amaçlı Cilt & Saç Bakım Balmı
1.650,00 TL
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
AIR MATTE LIP COLOR
NARS
İpeksi Matlık & Uzun Süre Kalıcı Kremsi Ruj
1.420,00 TL

Cilt Bakım

TEK BAŞINA GÜÇLÜ: ÇOK AMAÇLI ÜRÜNLER

  • Ağustos 14, 2023

Hem zamandan hem de yerden tasarruf sağlayan çok amaçlı güzellik ürünleri, günlük rutininizin ve seyahatlerinizin parçası olmaya hazır!

Artık biliyorsunuz ki gerek cilt bakımında gerekse de makyaj rutininde az ama öz ürünlere yer vermek çok daha önemli. Fazla şey kullanmaktansa temizleyici, serum ve nemlendirici ile yapılan temel bakımlar, rimel, hafif bir allık ve ruj ile tamamlanan günlük makyajlar sıklıkla tercih ediliyor. Haliyle burada da devreye çok amaçlı ürünlerin sunduğu kolaylık devreye giriyor. 

Çok amaçlı güzellik ürünleri, rutin işlerinizde zamandan tasarruf ederken koleksiyonunuzu küçültmenin harika bir yolu. Gerek hem far hem de ruj ve allık olarak kullanılabilen likit ürünler, gerek saçlardan ellere vücudun her yerine nem veren kremler… Günlük rutininizde ya da seyahatlerinizde zamandan ve yerden tasarruf sağlamak amacıyla çok amaçlı ürünlere yer açmaya ne dersiniz? O halde sizin için bir araya getirdiğimiz ürünleri hemen keşfedin!

Shiseido Multi Relief SOS Balm
Çantanızda kesinlikle bir yer hak eden Multi Relief SOS Balm özellikle seyahatler için muhteşem bir kolaylık sunuyor. Yüz, saç ve vücut için kullanılabilen bu çok amaçlı balsam, Kuru eller, tırnaklar, topuklar, dirsekler, çatlamış dudaklar ve hasar görmüş saçlarda kullanılabiliyor. %90 doğal içeriği, yoğun nemlendirme ve besleme için Japon kamelya yağı da dahil olmak üzere 4 bitki yağının özel karışımı ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde güvenle kullanabilirsiniz. Cebinize veya çantanıza kolayca sığdırabileceğiniz taşınabilir kompakt boyutu sayesinde her yere kolaylıkla götürebilirsiniz. Üstelik acil durumlarda cilt tahrişini de anında iyileştirme özelliğine sahip.


NARS Multiple Orgasm ve Orgasm Rush
Tek ürünle hem göz hem de ten ve dudak makyajınızı yapmaya ne dersiniz? İşte bu ikonik ürün tam da bunu gerçekleştiriyor. Kremsi formülü cilt üzerinde çok kolay uygulama yapmanızı sağlarken, ışıltılı vurgular yaratma konusunda çok başarılı. Cilde ışıldayan bir parıltı kazandırmak için gözler, dudaklar, yanaklar ve hatta vücut için bile kullanılabiliyor.

NARS Laguna Bronzing Cream
Yaz ya da kış fark etmeksizin yüzün daha boyutlandırılmış bir görünüme kavuşması adına bronzer’lar olmazsa olmaz makyaj ürünlerinden. Krem formundaki versiyonları ise doğal bir görünüm yaratma ve çok amaçlı olabilme gücüne sahip. NARS Laguna Bronzing Cream de çok yönlü uygulama alanına sahip bir krem bronzer. Allık ve kontür ürünü olarak kullanabilirsiniz. İsterseniz gözlerinize de bir fırça yardımıyla far olarak bile uygulayabilirsiniz. 

NARS Air Matte Lip Color
NARS’ın bir başka yıldız ürünü olan Air Matte Lip Color her ne kadar mat bitişli bir ruj olsa da, tek yeteneği bununla sınırlı değil. Tıpkı Laguna Bronzing Cream ve Multiple gibi yanaklarda allık olarak ve gözlerde de far olarak kullanılabilmesi mümkün. Eğer makyaj çantanızda sadece Air Matte Lip Color varsa, makyajınızın çoğunu tamamlayabilirsiniz demektir!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ