Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TEK ÜRÜNLE MUHTEŞEM GÖRÜNMENİN 8 PÜF NOKTASI: NARS AIR MATTE BLUSH
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
AIR MATTE BLUSH
NARS
Kadifemsi Mat Bitişli Köpük Allık
1.570,00 TL
AIR MATTE BLUSH
NARS
Kadifemsi Mat Bitişli Köpük Allık
1.570,00 TL
AIR MATTE BLUSH
NARS
Kadifemsi Mat Bitişli Köpük Allık
1.570,00 TL
AIR MATTE BLUSH
NARS
Kadifemsi Mat Bitişli Köpük Allık
1.570,00 TL
AIR MATTE BLUSH
NARS
Kadifemsi Mat Bitişli Köpük Allık
1.570,00 TL

Allık

TEK ÜRÜNLE MUHTEŞEM GÖRÜNMENİN 8 PÜF NOKTASI: NARS AIR MATTE BLUSH

  • Mayıs 11, 2021

Tek dokunuşla hem gözleri, hem yanakları, hem de dudakları renklendirmek mümkün. Neden olmasın? Köpük ürünlerin en çok sevilme nedenlerinden biri de çok yönlü olmaları zaten. Haydi gelin Nars’ın köpük allığını yakından inceleyelim.

Air Matte allık kullanmanın 8 püf noktası:

1) Köpük formülü, kremsi ve yumuşak sürüm sağladığı için parmaklarınızla anında yanaklarınızı ısıtabilir ve doğal bir görünüm verebilirsiniz.

2) Tek bir ürün ile makyajınızı yapabilir ve canlı bir görünüme kavuşabilirsiniz. Köpük allığı elmacık kemiklerinize uyguladıktan sonra, gözlerinizi ve dudaklarınızı renklendirebilirsiniz. Böylelikle tek bir tonun sağladığı monokrom bir makyaj görünümü ile romantik bir görünüme kavuşursunuz.

3) Köpük allıklar özel bir formüle sahip oldukları için ciltteki duruşları doğaldır. Sanki güneşte kalmış gibi ikinci bir ten efekti yaratırlar. 

4) Kremsi köpük allıkları aynı zamanda her hangi bir allığınız ile birlikte de kullanabilirsiniz. Çünkü köpük formülü sayesinde toz, likit veya krem allıklarla birlikte de kullanılabilir. 

5) Allığı daha belirgin kullanmayı seviyorsanız size harika bir tavsiye verelim: NARS’ın likit allığı ile elmacık kemiklerinizi belirginleştirin , daha sonra köpük allığı elmacık kemiğinin hafif üzerine ve kaş altına doğru doğal bir şekilde parmaklarınızla uygulayın ve likit allık ile harmanlayın.

Sonuç: Muhteşem! Deneyin ve görün.

6) Doğal ve hafif parlak makyaj görünümünü kim istemez ki? Sürdüğünüz krem köpük allığın daha belirgin ve aydınlık durmasını istiyorsanız altına mutlaka renkli nemlendirici uygulayın. Renkli nemlendiricinin hafif parlak ve sağlık görünümü köpük allığın duruşunu da destekleyeceği için süper taze ve çekici bir görünüm elde edersiniz.

7) Sanki yeni cilt bakımında çıkmışsınız gibi cildinizin ışıldamasını istiyorsunuz ama yanı zamanda cildinize herhangi bir kapatıcı uygulamak istemiyorsunuz. İşte tam olarak bu görünümü yakalayacağınız bir teknik ile karşınızdayız: Nars Radiance Primer bazını tüm yüzünüze nazikçe uygulamanızı ve üzerine köpük allığı sürmenizi öneririz. Yaz akşamlarının keyifli anlarının neşesini yüzünüze de yansıtmış olacaksınız.

8) Yazın vazgeçilmez makyaj trendleri arasında yer alan bronz görünüme biraz köpük allık katalım: Laguna ile tüm yüzünüzü ısıttıktan ve elmacık kemiklerinizi de belirginleştirdikten sonra seçtiğiniz köpük allığı elmacık kemiklerinize uygulayın. 

Sonuç: Boyutlu ve sıcak bir bronz görünüm!
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ