Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAZA UYGUN HAFİF NEMLENDİRİCİLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Nemlendirici

YAZA UYGUN HAFİF NEMLENDİRİCİLER

  • Temmuz 03, 2020

Sıcaklarda terlemeye bağlı olarak ciltte parlama arttığı için nemlendirici kullanımı ihmal ediliyor. Oysa ki yaz-kış demeden nemlendirici kullanmak gerekiyor. Çünkü yazın da cildin iyi bir bakıma ihtiyacı vardır. Nemlendiriciler genç görünüm ve yaşlanmaya karşı cildin en önemli silahlarıdır...

Cildin üst yüzeyindeki hücrelerin yüzde 40'ını su molekülleri oluşturur ve bunlar cildin altında hemen bir çeşit koruyucu bariyer meydana getirirler. Nemlendiricilerin etkili oldukları bölge de, cildin en üst tabakasıdır. Nemlendirici ürünler su moleküllerini cildin alt tabakalarına kadar taşıyarak, derinlemesine nemlendirmeyi sağlarlar. O yüzden cildi nemlendirmek ile yaşlanma belirtileri arasında doğrudan bir ilişki vardır. Cildi susuz bırakmamak gerekir! Susuz kalan cilt kurur, kırışır. Burada önemli olan nokta mevsime göre nemlendiricilerinizi değiştirmeniz gerektiğidir.

Yaz mevsiminde besleyici değil, daha hafif ve nem veren su bazlı kremleri tercih etmelisiniz.
 

 

ÖDÜLLÜ ÇOK YÖNLÜ NEMLENDİRİCİ: Shiseido Ibuki Refining Moisturizer

 

Bu çok fonksiyonlu nemlendirici belirgin gözenekler/akne sivilce gibi cilt kusurlarını hedef alır. Eşit olmayan cilt tonunu, cildin problemlere karşı direnç gücünü arttırarak düzeltir. İnanılmaz derecede pürüzsüz ve eşit cilt dokusunu ortaya çıkarmak için cilt yüzeyini yeniler. Kuruluktan ötürü oluşan ince çizgilerin görünümünü azaltır, cildi gün boyu nemli tutar. Shiseido çok yönlü nemlendirici Allure dergisinin “En iyi Güzellik” (Best of Beauty) ödülüne layık görülmüştür.

 

KIRIŞIKLIKLARA KARŞI GÜNDÜZ KREMİ: Shiseido Benefiance Wrinkle Resist24 Day Emulsion
 

Cildi UV ışınları gibi dış faktörlerin neden olduğu zararlara karşı koruyan emülsiyon yapıda kırışıklık karşıtı gündüz bakımıdır. Çizgi ve kırışıklıkların görünümünü belirgin bir şekilde azaltırken, gün boyunca cildin nemini korur. Normal ve normalden karmaya dönük cilt tipleri ve yaz aylarına emülsiyon yapıyı tercih edenler için ideal. 

 

 

CİLDİN IŞIK KAYNAĞI: Shiseido Glow Revival Cream

 

Shiseido Glow Revival Cream eşit olmayan cilt tonundan başlayarak çoklu cilt problemlerini çözen, yenileyici ve aydınlık verici kremdir. Sayesinde cilt enerjiyle ışıldar. Cilt tonu daha berrak ve canlı hale gelir. Kızarıklık, koyu halka ve belirgin gözeneklerin görünümü minimize olur. 

 

Cilde müthiş bir ışıltı ve 24 saat boyunca nem verir.

 

PROBLEMLİ CİLTLERE ÖZEL YAĞSIZ NEMLENDİRİCİ: Shiseido Pureness Matifying Moisturizer Oil Free
 

Yağ emen pudra ve Nem Dengeleme Kompleksi ile cildin ideal nem dengesini korur. Parlaması kontrol altına alınmış ve pürüzsüz bir cilt sağlar. Yağsız bu nemlendirici sayesinde cilt taptaze ve sağlıklı bir görünüm kazanır. Yağlı bile olsa, cildinizin nemlendiriciye mutlaka ihtiyacı vardır! Çünkü nemlendiriciler cildin yağ dengesini kontrol altına almada büyük rol sahibidir.

 

SU BAZLI YAĞSIZ NEMLENDİRİCİ: Nars Aqua Gel Luminous Oil-Free Moisturizer

 

Cildi nemlendiren, canlandıran ve aydınlık veren, su bazlı yağsız bir jel nemlendiricidir. Varsa ince çizgileri ve kırışıklıkları da yumuşatır. Her yaştan normal, yağlı ve karma ciltler için idealdir. Makyaj altı olarak da kullanılabilir.
 

HEM GÜNEŞ KORUYUCU HEM NEMLENDİRİCİ: Shiseido Urban Environment UV Protection Cream SPF30

 

UV ışınları, kuruluk ve hava kirliliği gibi zararlı etkenlerden cildi korurken nemlendiren, tüy gibi hafif günlük güneş kremidir. Cildi hem güneşten korur, hem de nemlendirir. Makyaj bazı olarak da kullanılabilir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ