Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAZIN MUHTEŞEM GÖRÜNMEK İÇİN ÜNLÜLERDEN TÜYOLAR
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL

Güneş

YAZIN MUHTEŞEM GÖRÜNMEK İÇİN ÜNLÜLERDEN TÜYOLAR

  • Temmuz 20, 2020

Selena Gomez, Emma Stone, Beyonce, Rihanna ve Kim Kardashian.... Yaz-kış güzelliklerinden ödün vermiyorlar! Peki, bu nasıl oluyor? Ünlülerin bozulmayan makyajlarının sırrını öğrendik, yazımızda...


Su Geçirmez Makyaj / Selena Gomez

“Selena’nın yaz mevsiminde hemen bronzlaşan muhteşem bir cildi var. Bu yüzden kapatıcılara çok ihtiyacı olmuyor ve hafif bir fondöten kullanıyor. Nars Sheer Glow Foundation gibi. Eğer fondöten kullanmak istemezseniz, Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer renkli nemlendirici kullanabilirsiniz. Göz farınızın daha dayanıklı olmasını istiyorsanız, Make Up For Ever Aqua Shadow ile göz kapaklarınıza uygulama yapabilirsiniz. Sonra da Make Up For Ever Satiny Eye Shadow Dark Chocolate ile gözlerinize gölge yapın. Göz makyajınız böylelikle su geçirmez bir hale gelip bütün gün inanılmaz görünmeye devam edecektir. Ayrıca söylemeye bile gerek yok, su geççirmez maskaralar daima hayat kurtarır! Bu yüzden makyajınızı mutlaka Make Up For Ever Aqua Smoky Stretch ile tamamlayın!



Güneş Kremi / Emma Stone
 

“Açık tenli biri olarak güneş kremi kullanmak zorundayım. Shiseido Expert Sun Aging P Cream SPF50 tenimle gayet uyum gösteriyor.” 


Make Up For Ever Lash Fibers / Beyonce 

Make Up For Ever Lash Fibers’ı çok seviyorum. Bu ürünü geçen yaz tatildeyken keşfettim. Ürünü maskaradan önce kirpiklerime sürmek için kullanıyorum. Kirpiklerin kıvrık kalmasını sağlıyor ve maskaranın kalıcılığını arttırıyor. 



 

Shiseido Sun Protection Lip Treatment / Kim Kardashian

 

“Dudaklarınızı da cildiniz gibi UV ışınlarından korumalısınız. 20 faktörlük Shiseido Sun Protection Lip Treatment kullandığım her çantada mutlaka bulunur.”



Durulanmayan Saç Ürünleri / Rihanna

“Yaz mevsiminde saçları kurulaştıran fön makinelerinden uzak durabiliyorsanız bu sizin yararınıza olur. Yazın doğallığı tercih edin ve saçınızla didişmeyin. Durulanmayan krem formlu saç ürünlerini tercih edebilirsiniz.Bu tarz ürünleri sabahları uygulayıp gün ortasında yenileyebilirsiniz.Ya da saçınızı gün içerisinde parlak ve yumuşak tutmak için diğer nemlendiricileri kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, saçınızı tepede toplamak yaz mevsimi için tatlı bir görünüm elde etmenizi sağlar. Bu sayede yüzünüz, boynunuz ve göz alıcı bronz teniniz daha da dikkat çekecektir!"


Rihanna'nın Saç Stilisti Ursula

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ