Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
AYDINLIK VE STRESTEN ARINMIŞ IŞIL IŞIL BİR GÖZ ÇEVRESİ İÇİN 3 ÜRÜN!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
Shiseido Vital Perfection Uplifting &Firming Express Eye Mask

Kırışıklıklar

AYDINLIK VE STRESTEN ARINMIŞ IŞIL IŞIL BİR GÖZ ÇEVRESİ İÇİN 3 ÜRÜN!

  • Temmuz 10, 2020

Göz çevresi yüzün diğer bölgelerine göre daha fazla hareket eder, zayıflamış kas dokuları kırışıklık ve sarkmaya neden olur. Bunlara ek olarak dijital ürünlerin kullanımı gözlerde yorgunluk ve kurumaya sebebiyet verir, göz makyajının iyi olmayan ürünler ve uygulama şekli ile temizlenmesi ve yoğun çalışma şartları da göz çevresini negatif etkiler. Sonuçta göz çevremize iyi bakmazsak, bu bölgemizde erkenden kırışma belirtileri görülür. Donukluk, cansızlık da cabası... Bunu istiyor muyuz? Elbette hayır! O zaman bundan sonra okuyacaklarınıza çok dikkat edin!

 

Göz çevremizin sağlığını ve gençliğini korumak için göz çevresi ürünlerini mutlaka kullanmalıyız! Hem yaşlılık karşıtı hem de aydınlık ve stresten arınmış ışıl ışıl bir göz çevresi için bizce her kadının kullanması gereken 3 ürün var: 

-Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate

-Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream

-Shiseido Vital Perfection Uplifting &Firming Express Eye Mask

Haydi adım adım bu ürünleri nasıl kullanacağınızı anlatalım. Bu 3 ürünü düzenli olarak kullanırsanız, koyu halkalarınızdan ve mat bir göz çevresinden kurtulursunuz. Aydınlık ve genç görünümlü bir göz çevresi kazanırsınız. 

 

Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate 481975 | Sephora

1) Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate

 

Bu ürün yaş ve cilt tipi fark etmeksizin herkesin kullanabileceği ve kullanması gereken bir üründür. İster tek başına isterseniz de hedefli bakım yapan göz çevresi bakım kreminizin altına etkisini artırmak için kullanabilirsiniz. Peki, neden?

 

Ultimune Eye Concentrate, lk kez göz bakım kremi kullanacak olanlar dahil, göz çevresinde birden fazla endişe yaşayanlar için çok yönlü bir üründür. Kuruluk, hava kirliliği, stres, UV ışınları, ovalama/sürtünme (yastık vs) gibi sebepler sonucu göz çevresinde biz fark etmesek de pek çok hasar oluşur. Şu 5 probleme çözüm bulur: Morluk – şişkinlik- ince çizgiler- kuruluk – sarkma. Gelecekte daha fazla hasarın oluşmasını önlemek için cildin iç savunma mekanizmalarını güçlendirir. 24 saat nem sağlar. Anında nemli, pürüzsüz ve toparlanmış bir cilt yaratır. 1 hafta kullanım sonrasında şişkinlik ve koyu halkalar azalır. 3 ay boyunca düzenli kullanımda ise ince çizgiler ve sarkma gözle görülür bir şekilde azalır. Her yaş grubuna uygundur.

 

Ultimune Eye’ı nasıl kullanmalısınız?

Ultimune’u 20 yaşından itibaren herkes kullanabilir. İster tek başına, ister göz kremi ile birlikte... Ürünü sabah ve akşam temiz göz çevresine uygulayın. Parmak uçlarınızla çok hafif masaj hareketleriyle tüm göz çevresine, göz kapağı da dahil, ürünü cilde iyice yedirin. Birkaç dakika bekleyin ve ardından kullandığınız diğer serum ya da göz çevresi kremini sürün.

 

Uplifting and Firming Eye Cream

2) Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream

 

Shiseido’nun Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream, cildi sıkılaştırma ve toparlama uzmanı Vital Perfection serisinin anti-aging etkili göz çevresi bakım kremidir. Retinol içerir. Retinol, yaşlanma ve yorgunluk belirtilerine karşı daha fazla direnç için cildin doğal hyalüronik asit üretimini destekler. Göz çevresini sıkılaştırır ve toparlar.

Nasıl kullanmalısınız?

Sabah ve akşam  Ultimune eye cream ile kullanacaksanız Ultimune’dan sonra uygulayabilirsiniz. Tek başına da sabah ve akşam kullanılabilir.  Sabah uyguladığımızda ise üzerine güneş koruyucunuzu uygulamayı ihmal etmeyin.

Shiseido Vpn Uplifting & Firming Express Eye Mask 528497 | Sephora

3) Shiseido Vital Perfection Uplifting &Firming Express Eye Mask

Göz çevresi kremlerine ek olarak bakımınızı destekleyici bir de retinollü bir göz çevresi maskesi uygularsanız, göz çevrenizi hızlıca onarmış ve aydınlatmış olursunuz.

Shiseido’un saf retinol içeren bu göz maskesi, anında sıkılaşmış, toparlanmış ve aydınlık bir göz çevresi için anti-aging etkili ekspres bakım maskesidir. Daha sıkı ve toparlanmış göz çevresi için dermisi hızla yeniler, göz çevresindeki donuk ve yorgun görünümün azalmasına yardımcı olur. Cildi derinlemesine nemlendirir ve yaşlanma belirtilerini (sarkma, koyu halkalar ve kırışıklıklar) önler. Sadece 1 uygulamada bile anında etki görmenizi sağlayacaktır.

Nasıl kullanmalısınız? 

Maskeleri paketlerinden çıkarın ve göz altlarınıza uygulayın. 15 dakika bekledikten sonra maskeyi yavaşça soyun. Her iki yüzü de kullanılabilen retinollü göz maskelerinin etkisini artırmak için uygulama esnasında yumuşak hareketlerle göz altlarınıza masaj yapabilirsiniz.

 

Haftada bir ya da 2 maskeyi göz çevrenize uygulayabilirsiniz. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ