Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ÇİĞDEM YARTAŞI: "KIRIŞIKLIKLARINIZI VURGULAMAYIN!"
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL

Kırışıklıklar

ÇİĞDEM YARTAŞI: "KIRIŞIKLIKLARINIZI VURGULAMAYIN!"

  • Haziran 30, 2020

Kırışıklıkları elbette yok edemezsiniz ama onları daha da çok belirginleştirmek istemezsiniz, değil mi? Ama bilmeden belki de bunu yapıyorsunuz... Kullandığınız ürünler kırışıklıklara doluyor ve ortaya iyice belirgin çizgiler çıkıyor. Eğer bu görüntüden muzdaripseniz profesyonel bir tavsiyeye ihtiyacınız var demektir. 

 

Profesyonellerin ortak görüşü, olgun cilde sahip kadınların kapatıcılığı yüksek, yoğun dokulu fondötenler kullanmaması yönünde. Bu tip ürünler kırışıklıkları daha çok belli eder. Bunun yerine daha hafif, ince dokulu ve lifting özelliğine sahip fondötenleri kullanabilirler. Lifting etkili fondötenler ışığı yansıtıcı özellik taşırlar ve böylece cildi daha gergin, çizgileri de flu gösterirler. Shiseido Radiant Lifting SPF15 fondötenler gibi. Ayrıca lifting özelliği olmasa da saten bitişli fondötenler, bb'ler ve renkli nemlendiriciler de olgun ciltler için ideal olur. 

 

 

Mutlaka makyaj bazı kullanın

 

Ten ürününün çizgilere dolmaması için en doğrusu cilde makyaj bazı uygulamaktır. Nars Instant Line&Pore Perfector, ince çizgi ve gözenekleri doldurarak cildi makyaja mükemmel şekilde hazırlayan çizgi ve gözenek düzelticidir. Ürün, cildi düzgünleştirerek pürüzsüz bir zemin yaratır ve üstüne uygulanan kapatıcı veya fondötenin de kusursuz görünmesini sağlar. Böylece makyajınız çizgilere dolup onları daha da belirginleştirmez. Bu ürün yüzün her yerindeki çizgilerde kullanılabilir, ağız çevresi ve göz çevresindeki mimik çizgileri dahil. Hyalüronik asit içerdiğinden cildi nemlendirir. Stik formundaki ürünü ince bir kat şeklinde çizgi üzerine sürüp, parmağınızla cilde iyice nüfuz ettirmeniz yeterli. Sonra üzerine fondöten veya renkli nemlendiricinizi uygulayabilirsiniz.

 

Shiseido Ibuki Smart Filtering Smoother ince çizgileri flulaştıran, geniş gözenekleri küçülten makyaj bazlarıdır. Bunlar da fondötenin eşit ve düzgün yayılmasını sağlar. Kırışıklıkların çizgilerin içine dolmasını önler.

 

Ünlü makyaj artisti Çiğdem Yartaşı’dan kırışıklıklara sahip ciltlerin renkli nemlendirici ve likit fondöteni nasıl bir teknikle uygulaması gerektiğini öğrenelim:

 

 

“Cildinizi bazla makyaja hazırladıysanız sıra geldi fondöteni uygulamaya… Kırışıklıkları vurgulamamak için en önemli püf noktası ürünü nasıl uygulayacağınız elbette. Doğru bir uygulama ile etkili bir sonuç elde edebilirsiniz. Benim uygulama yöntemimi izleyin: Ürünü T bölgenize sürün. Alın, burun, çene ve elmacık kemiklerinin üstü. Gözler, dudak ve alt yanaklar çevresinde daha fazla kırışıklık olma eğilimi vardır. Bu yüzden ürünü bu bölgelere direkt sürmeyin. T bölgesine sürdüğünüz ürünü yayarak buralara da yedirin. Sadece fondöten renginin cildiniz ile aynı ton olmasına dikkat edin!

 

Kırışıklıklara sahip ciltlere Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer veya Shiseido Perfect Hydrating BB Cream uygulamalarını öneririm eğer fondöten kullanmıyorlarsa. Bu ürünlerin performanslarından memnunum. Çünkü ikisi de çok yönlü ürünler. BB krem, cildi koruyan, mükemmelleştiren ve saran üçlü aktiflerin yanı sıra, 30 koruma faktörü ve benzersiz bir antioksidan içeriyor. Kullanım sonrası cilt gözeneklerinde azalma görülüyor ve cilt gün boyunca nemini koruyor. Renkli nemlendiricinin kapatıcılığı ise BB/CC kremlerden fazla, fondötenden ise daha az. Yüze çok doğal ve aydınlık bir görünüm veriyor. 

 

Biz makyaj artistlerinin minimum zamanda maksimum fayda sağlayacak ürünlere ihtiyacımız olduğu için bu tarz çok işlevli ürünler kurtarıcımız oluyor.” diyor Çiğdem Yartaşı.
 

Transparan pudra ile sabitleyin

 

Makyajı sabitleyen ve makyajın fazlalıklarını alan aydınlatıcı etkili transparan sıkıştırılmış pudra Nars Light Reflecting Pressed Powder ile ten makyajınızı sabitleyin. Bu pudra şeffaf rengiyle fondöten görünümünü iyileştirir ve makyajın kullanım süresini uzatır. Cilde mum ışığında aydınlanmışcasına doğal bir etki verir. Cilt görünür bir şekilde pürüzsüzleşirken aydınlanır. Parlaklığı anında emer ve ışığı güzel bir şekilde yansıtır. İnce çizgileri, kırışıklıkları ve gözenekleri çok iyi gizler.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ