Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YÜZ BAKIM YAĞI KULLANMALISINIZ! NEDEN Mİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Kırışıklıklar

YÜZ BAKIM YAĞI KULLANMALISINIZ! NEDEN Mİ?

  • Temmuz 01, 2020

 

Bitkisel yağların cilt üzerindeki besleyici ve güzelleştirici etkileri herkesçe bilinen bir gerçek. Yağların aromatik kokuları, kullanım kolaylığı, cilde kazandırdığı parlaklık, esneklik ve antiaging etkiler bizi bu yağları kullanmaya teşvik ediyor.
 

Yüz bakım yağları bir süredir oldukça revaçta. Yağların bu kadar popüler olmasında elbette içeriğinde kullanılan bitkisel karışımların rolü büyük. Bitkisel karışımların ciltte yarattığı güzellikleri ve olumlu etkileri tahmin etmek ise zor değil. 
 

Yüz bakım yağlarını kimler kullanabilir?
 

Bu yağları özellikle cildi kuru, kuruya yatkın, hassas ciltler ile matlık, donukluk sorunu yaşayanlar çok fazla tercih ediyor. Bir de yağların çok güçlü yenileyici ve nem verici karakteristik özellikleri, bu yağların antiaging etkili ürünler olmasını kaçınılmaz olarak sağlıyor. Ama genel olarak yağların bakımından faydalanmak isteyen her yaş grubu bu yağları kullanabilir.
 

 

En iyi yüz bakım yağları hangileri?
 

5 ÖZEL YAĞ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ: Shiseido Future Solutions Replenishing Treatment Oil

 

- Yüz, vücut, saç ve tırnaklar için besleyici, güçlendirici, nemlendirici ve yenileyici özellik taşır. İçeriğinde: Çuha çiçeği, safran yağı, argan yağı, jojoba yağı ve macademia fındığı yağı vardır. 

 

- Her yaş grubundan herkesin kullanabileceği bu lüks bakım yağının 24 saat süren nemlendirici etkisi kuruluk ve gerginlikten cildi korur ve cilde anında nüfuz ederek ipek pürüzsüzlüğünde bir cilt yaratır. Ayrıca cilde güzel bir ışıltı da verir. 

 

- Shiseido’ya özgü Skingenecell IP* ile formüle edildiğinden hücre yenileyici özelliği vardır. Bu da cildi yaşlanma belirtilerinden korur. Özellikle geceleri temiz cilde sürüp, gece siz uykudayken cildinizin yağdan maksimum faydalanmasını sağlayabilirsiniz.

 

 

FAS’IN LİKİT ALTINI ARGAN YAĞLI: Marrakesh Pure Argan Oil For Face And Body Oil

 

- Marrakesh’in bu bakım yağı da yüz ve vücut kullanımı için üretilmiş. Özellikle kuru ciltler için birebir.

 

- Hızlı emilen ve ciltte yağlı his bırakmayan bu bakım yağı, cansız ve kuru ciltleri anında canlandırıyor ve cilde ışıltı katıyor. Cildi rahatlatıyor, nemlendiriyor , besliyor ve yumuşacık yapıyor. Özellikle banyo sonrası mutlaka kullanmalısınız. Yüze doğrudan uygulayabilirsiniz. Her gün kullanabilirsiniz.

 

MUH-TE-ŞEM BİR KURU YAĞ: Nars Restorative Night Treatment

 

- Nars’ın yaşlanma karşıtı “Restorative Night Treatment” gece bakımı, yapısı nedeniyle 'kuru yağ' olarak geçiyor. Kuru yağ, cilde uygulandığında yağlı görünüm bırakmadan bakım yapma işlevi gören bir yağ formu demek. 

 

- Cildi maksimum seviyede nemlendiriyor. İçeriğindeki ışıltıyı yansıtan özel etken maddeler sayesinde cilde doğal ışıltısını geri veriyor. 

 

- %99 doğal formülü ile temel asit yağları, aktif içerikleri ve 'Gel-Matrix' teknolojisinin karışımıyla cilde yoğun bir gece tedavisi sunuyor. Hafif ve cilde hızlı nüfus eden yapısıyla dikkat çeken ve ince çizgileri onararak cilde sıkılık kazandıran kuru yağ, geceleri düzenli olarak kullanıldığında cildin nem oranında yüzde 146’lık bir artış sağlıyor.

 

- Nars Restorative Night Treatment kuru yağı cildinizi temizledikten sonra ince bir tabaka olarak yüzünüze sürün. Böylece gece siz uyurken cildiniz onarılıp, yenilenecektir. Sabah ışıl ışıl ve taze bir ciltle uyanırsınız.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ