Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DEMET ÖZDEMİR’İN MAKYAJ SIRLARINI HAMİYET AKPINAR’DAN ÖĞRENDİK!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL

Ünlülerin Makyajı

DEMET ÖZDEMİR’İN MAKYAJ SIRLARINI HAMİYET AKPINAR’DAN ÖĞRENDİK!

  • Haziran 29, 2020

DEMET ÖZDEMİR’İN MAKYAJ SIRLARINI HAMİYET AKPINAR’DAN ÖĞRENDİK!

 

Herkesin hayranlığını kazanan Demet Özdemir’in en dikkat çeken özelliği iri hatları ve belirgin kemik yapısı. Doğal güzellikten yana olduğunu adeta haykıran makyajıyla dikkat çeken genç oyuncunun minimal görünümünün ardındaki ürünleri yazdık.

 

Güzellik felsefesi: Az, özdür

 

Demet Özdemir yaşının verdiği gençliği ve doğallığı ağır ürünlerle örtmek yerine, her zaman taze görünümlü bir makyajdan yana... Bu yüzden makyajsızmış gibi görünen makyajları seviyor. Yüz hatlarını ortaya çıkaran, mükemmel kemik yapısını vurgulayan bir makyaj onun için çok önemli. Bu da makyajına yön veren en önemli unsur.

Tende ince ve aydınlık bitişli fondötenleri seviyor. Cildine nefes aldıran, taze ve canlı cilt görünümü yaratan ürünler tercihi. Nars Sheer Glow fondöten veya Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30 renkli nemlendirici gibi... Çünkü ışıklı cilt seviyor. Bu ürünler cildin gençliğini ve canlılığını kapatmayan, tersine daha da taze bir cilt görünümü yaratan ürünler... Özdemir istediği aydınlık ve parlak bitişe böyle sahip oluyor.

Göz çevresine ve aydınlatılması gereken yerlere Shiseido Perfect Stick Concealer uygulanıyor. Bu kapatıcının kadifemsi ve kremsi yapısı, cilt ile eşsiz bir uyum yakalıyor.

Burun kanatlarına, elmacık kemiklerinin altına Nars Laguna bronz pudra ile kontür yapılıyor. Kontürü çok seviyor ama gölgeli makyajı yoğun sevmediğinden kontür sadece kusursuz elmacık kemiklerini ortaya çıkarıp, kemik yapısını belirginleştirecek kadar uygulanıyor. Yüzün genelinde taze görünümü korumak için başka gölge ve boyutlandırma yapılmıyor.



Kontürden sonra yanak üstlerine Nars Orgasm allık sürülüyor. Orgasm’ın şeftali pembe rengi yorgun bir cildi bile tazelemeye yettiği için Demet Özdemir bu rengin verdiği enerjiyi çok seviyor.

 

Göz makyajı

 

Güzel oyuncu hem günlük hayatta hem de tv programları veya özel gecelerde kalem eyeliner ve maskara ikilisinden şaşmıyor. Far pek sevmiyor. Bugüne kadar deneme amaçlı birkaç smoky ve koyu göz makyajı olmuş ama onun tercihi her zaman göz makyajında sadelikten yana... En fazla kirpik diplerine kalem ile gölge verilip, bol bol maskara uygulanıyor. Bu dramatik görünüm kendisinin en favori görünümü.

Nars Larger Than Life Long Wear Eyeliner kalemin siyah rengi ile kirpik dipleri boyanıp, Shiseido Full Lash Multi Dimension siyah maskara ile kirpiklere hacim ve yoğunluk veriliyor. Shiseido Inkstroke Eyeliner'ın siyahı ile ince ve kusursuz bir çizgi çekiliyor.


Dudaklar

 

Demet Özdemir dudak tonlarında rujları seviyor. Nars Dolce Vita Velvet Matte Lip Pencil ise vazgeçilmezi...

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ