Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ERKAN ULUÇ: MAKYAJLA BURUN İNCELTME NASIL YAPILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
#14 BRONZER BRUSH
NARS
Bronzer Fırçası #14
1.980,00 TL
#25 SMUDGE BRUSH
NARS
Küçük Dağıtma Fırçası #25
1.440,00 TL
#23 PRECISION BLENDING BRUSH
NARS
Hassas Küçük Karıştırma Fırçası #23
1.350,00 TL
#22 BLENDING BRUSH
NARS
Karıştırma Fırçası #22
1.550,00 TL

Makyaj Modelleri

ERKAN ULUÇ: MAKYAJLA BURUN İNCELTME NASIL YAPILIR?

  • Haziran 28, 2020

Kontür, makyajın olmazsa olmazı. Bunu hepimiz öğrendik artık. Bu makyaj uygulaması sayesinde yüzümüzü daha ince, daha dar ve daha oranlı gösterebiliyoruz. Elbette yüz kontürlemenin önemli aşamalarından bir tanesi de buruna istenilen şeklin verilmesi. Burnunuz olduğundan daha geniş ve büyükse makyajla inceltilip küçültülebilir. Sihirli birkaç ufak dokunuşla bunu başarabiliriz. Sevgili Erkan Uluç’tan bu işin püf noktalarını öğrendik.


 

 

“Ten renginden iki ton koyu pudra, mat bronzer ya da kapatıcı ile burnunuzun iki yanından bir hat çekin ve üstten doğal durması için kaş başlarıyla birleştirin. Ürünü sadece burun yanlarına doğru yayın. Ürünün burun üstüne gelmemesine özellikle dikkat edin çünkü o zaman bu işlemin hiçbir anlamı olmaz. Burun kemiğinin üzeri boydan boya açık renk kalmalıdır. Bu yüzden açık renk bir aydınlatıcıyı burun kemiği üzerine hat şeklinde sürün ve dağıtın.

 

Aydınlatıcı için ten renginizden iki ton açık pudra, aydınlatıcı ya da kapatıcı kullanabilirsiniz. Bu uygulamayı ışık altında yapmaya özen gösterin aksi takdirde çok suni bir görüntü ortaya çıkabilir.”


Burun kontürü nasıl yapılır?

Burun kontürü için kullanabileceğiniz en ideal ürün; Nars Contour Blush Kit ve Nars Blending Brush #42 no’lu fırçadır. Açık ve koyu iki pudradan oluşan kontür kiti, size ihtiyacınız olan gölge ve aydınlatıcı etkisini verir. Bu palet, Erkan Uluç’un da favori ürünleri arasındadır. 

 

Onun haricinde, Nars Laguna ve Casino Bronzing Powder, Nars Matte Multiple CappadoceNars Contour Blush OlympiaShiseido Bronzer ile mükemmel kontür yapabilirsiniz. Aydınlatıcı olarak da Nars Radiant Creamy Concealer ve Shiseido Perfect Stick Concealer olabilir kullanabilirsiniz. Nars Blending Brush #42’yi burun kontürü için her zaman kullanabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ