Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GELİNLER İÇİN 15 FARKLI SAÇ MODELİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
ZEN (100ML)
SHISEIDO
Eau De Parfum - Çiçeksi Parfüm
5.450,00 TL

Gelin Makyajı

GELİNLER İÇİN 15 FARKLI SAÇ MODELİ

  • Temmuz 04, 2020

Bu modelleri uygulamak için saç artisti olmanıza gerek olmadığını garanti ederiz. İşte, ünlü yıldızların ilham verici saçları...
 

 

VINTAGE TOPUZ

 

Kate Middleton

 

Middleton'ın yuvarlak topuzu resmi görüntüsününün yanında göze çarpmayan hacmi ve süslemesiyle tatlı ve vintage bir etkiye sahip. Hacim için saçlarınızı başınız aşağı eğik şekilde fönleyin ve hacim verici bir sprey sıkın. Saçınızın önünden arkasına doğru 4-5 cm’lik bir bölgeyi ayırın ve saçınızın üst kısmını yavaşça kabartın. Saç stilisti Matt Fugate bunu yaparak küçük bir tümsek oluşturmanız gerektiğini söylüyor. Sonrasında saçınızı topuza sarmaya başlayın, bir yandan spreyleyin ve U biçiminde iğnelerle sabitleyin. Önden ayırdığınız saç tutamlarını kulaklarınızın üzerinden arkaya alın ve gevşek hareketlerle topuzunuzun üzerine sarın. Saçlarınızın uçlarını açıkta bırakarak bir miktar salaş bir görüntü verebilirsiniz.


GİZLİ TOPUZ

 

Cate Blanchett

 

Bu modeli uygulamaya dağınık saçlarınızla başlayın. Cate Blanchett bu yolla sert saçlarını kullanarak oldukça yumuşak bir görünüm elde etmiş. Başlangıç olarak saçlarınızı gevşekçe kıvırın. Bunu yaparken ısı koruyuculu bir saç spreyi kullanın ve saçlarınızı; biri başınızın üzerinde ve diğerleri kulaklarınızın üzerinde olmak üzere üç bölüme ayırın. Sol kulağınızın üzerindeki kısmı arkaya doğru tarayıp bir ilmek oluşturun ve tel tokayla ensenizin üzerinde sabitleyin. Diğer iki bölümü birer birer yaptığınız ilmekten geçirerek topuzunuzun üzerine doğru sarın. Kulaklarınızın uçlarını kapatarak yumuşak bir görüntü sağlayabileceğinizi belirten Fugate, saçlarınızı uçları topuzun içinde kalacak şekilde sabitlemenizi söylüyor. Kalan son tutamı parmaklarınızla ayırarak çarpraz şekilde tarayarak uçlarını topuzun içine sokun. Aşırı kabarık bir görünümü önlemek için Fugate saçlarınızın yanlarını da üst kısımdan fazla kabartmamaya özen göstermenizi öneriyor.

 

 

PARLAK TOPUZ

 

Lily Collins

 

"Güzel göründüğü kadar uygulaması da kolay" diye tanımladığı saç modeli için Fugate "Her şey pürüzsüzlük ve parlaklıkla ilgili” diyor. Başlangıçta nemli saçlarınızı yıkama gerektirmeyen bir saç koruyucusuyla spreyleyin ve bir yandan fırçalarken fön makinesiyle kurutun. Başınızın üzerinde bir noktadan saçlarınızı ayırarak arkadaki bölümü baş arkanıza alın ve sabitleyin. Saçınızın geri kalan bölümlerini düşük ve gevşek bir at kuyruğu şeklinde bir saç lastiği yardımıyla toplayın. Yuvarlak biçimdeki topuzu elde etmek için at kuyruğunu saç lastiğinin içinden geçirerek dolayın - saçların uçlarının dışarı çıkması önemli değil. Üst kısımdaki tokaları ayırarak uçlar kapalı kalacak şekilde düğümün üzerine sarın ve alt kısımda tel tokalarla sabitleyin. Şimdi parlaklık veren bir sprey ile bitirdiğiniz saçlarınızla ışıldamaya hazırsınız.

 

DOLGUN TOPUZ

 

Penelope Cruz

 

Yaygın kanının aksine, başın üstündeki topuzlar çok fazla toka gerektirmez özellikle bu modelde az sayıda toka yeterli olacaktır. İlk olarak, saçınızı fön ile düzleştirin. Daha sonra sertleştirici bir sprey uygulayın. Kuaför Teddi Cranford’ a göre topuzun hacmi ve genişliği modern bir görünüm kazandırıyor. Saçı başınızın üzerinde bir at kuyruğu şeklinde toplayıp, tokayla sabitleyin. Yaptığınız at kuyruğunu bütünlük için tarayın. Daha sonra tarakla tekrar düzleştirin (bu yolla saçınızın dağınık görünmesini engelleyebilirsiniz) ve bir topuz halinde dolayın. Birkaç tel toka ile saçınızı sabitleyip spreyleyin. 

 

 

YÜKSEK TOPUZ

 

Emma Watson

 

Başınızın üzerinde toplanmış şık bir topuz, boyun bölgenizi çok hoş gösterecektir. Başlangıç olarak başınız eğik şekilde yukarıdan aşağıya saçlarınızı kurutup, dolgunlaştırıcı bir ürün kullanarak saçınızı spreyleyin. Bu işlem bittikten sonra başınızı kaldırıp, saçlarınızın yanlarından arkaya uzanan 4 santimlik bukleler oluşturun. Oluşturduğunuz bukleleri yanda sabitleyerek geri kalan saçınızı başınızın üzerinde parmaklarınızı kullanarak toplayın. At kuyruğu yapmak yerine saçınızı doğrudan gevşek bir topuz haline getirin ve tel tokalarla sabitleyin. “Böylelikle dağınık görünümü engellersiniz” diyen Fugate, “Saçlarınızın yumuşak olmasını istersiniz” diye ekliyor. Buklelerinizi yanlarda düzleştirin. Düzleştirici bir sprey, saçınıza esnek bir etki ve hoş bir parıltı ekleyecektir.

 

 

DAĞINIK TOPUZ

 

Camila Alves

 

Bu zahmetsiz topuz, dalgalı saçlar için oldukça iyi sonuçlar veriyor. Ancak saçınız düz olsa bile hacim verici bir spreyle fön çekerek ve sonrasında saçınızı kıvrık uçlu maşa ile gevşekçe biçimlendirerek de gereken etkiyi kolaylıkla elde edebilirsiniz. Sonrasında dalgalı saçınızı parmaklarınız yardımıyla düşük bir topuz şeklinde toplarken kulaklarınızın yakınından birer tutam bırakın. Cranford, saçların hacim sahibi bir biçimde uzanmasını ve düz olmaması gerektiğini belirtiyor. At kuyruğunuzu çevirerek büyük bir topuz elde edin ve tel toka ile sabitleyin. Sonrasında yanlardan sarkıttığınız bukleleri alarak topuzunuzun üzerine sarın ve tel toka ile tutturun.
 

ÖRGÜLÜ TOPUZ

 

Emilia Clarke

 

Bir farkla alçak topuzdan ayrılan bir model. Pürüzsüz ve parlak bir görünüm için saçınızı düzleştirmeye bir fırça ile fön çekerek başlayın. Saçınızı yandan uzun bir çizgi halinde ayırın ve arkada gevşek bir at kuyruğu biçiminde toplayın. At kuyruğunu ikiye ayırın ve birbirine sararak tel toka ile sabitleyin. Her şeyi yerli yerinde tutmak için tel tokaları çarpraz biçimde saça takın

 

YANDA AT KUYRUĞU

 

Kate Bosworth

 

Düğününüzde at kuyruğu yapmanızın hiçbir sakıncası yok özellikle gündelik olmayan bu dağınık versiyon oldukça hoş. Havluyla kuruladığınız saçınıza hacim verici bir köpük uygulayın ve sonrasında elleriniz yardımıyla gelişigüzel fön çekin. Saçlarınız kuruduğunda diplere hacim veren bir sprey uygulayın ve saçınızı yandan ayırın. Saçlarınızı lastik toka yardımıyla at kuyruğu şeklinde kulak seviyenizin üzerinde toplayın. Bir parça saçı lastik tokayı saklamak için dolayın ve at kuyruğunuzu son bir biçimlendirme için geriye doğru tarayın.

 

 

BURGULU TOPLAMA

 

Ashley Green

 

Bu model size gelin saçı gibi görünmüyor mu? Cevap hayırsa, istediğimizi elde ettik demektir. Fazla özenilmemiş izlenimi vermesi gereken bu yarım toplanmış modele yuvarlak bir fırça yardımıyla fön çekerek başlıyoruz. Fugate, “Saçlarınızın sönük görünmemesi için başlangıçta bir miktar hacim verici köpük uygulamalısınız” diyor. Saçınız kuruduğunda ön taraftan hafifçe ikiye ayırın. (burada amacımız saçı çok düzgün ayırmak değil.) Öndeki buklelerinizi alıp kıvırarak başınızın arkasına tel tokalarla sabitleyin. Saçınıza bir miktar şekil vermek için birkaç tutamı kıvırıcı maşaya sarın. Bu sizin düğün gününüz olsa bile Fugate’in size bir önerisi var: “Telaşı evde bırakın.”

 

SAÇ BANDI

 

Lupita N'yongo

 

Duvak sizin olayınız değil mi? İnce, parıldayan bir saç bandı kısa kesilmiş saçlara güzel bir görünüm vermenin eğlenceli yolu. Fugate “Saça bir odak noktası ve dişilik ekliyor” diye tarif ettiği saç şekli için baş kahramanının “Önlerde düzgün ve ince arkalarda ise kalın ve doğal” diye tanımladığı N’yongo’nun saç şekli olduğunu söylüyor

 

GEVŞEK DALGALAR

 

Jessica Alba

 

Büyük gün geldiğinde saçlarınızın harika olması gerekir. Resimdeki gibi hoş dalgaların tüm gün sizinle olması için başlangıç olarak nemli saçlarınızı kalınlaştırıcı bir ürünle spreyleyin. Yuvarlak fırçanızla fön çekin ve istediğiniz noktadan - ön, orta ya da yandan - saçlarınızı ayırın ve bir maşa ile kıvırın. “Saçları çok güzel görünüyor çünkü çok kalın telli” diyen Cranford, “Ek saç kullanmaktan çekinmeyin” diye ekliyor. Hafif bir ürünle saçınızı spreyledikten sonra tarayın ki, saçınız blok gibi tek parça görünmesin.

 

 

PÜRÜZSÜZ VE DÜZ

 

Olivia Munn

 

Bu basit bir fön işi değil. Munn’un pürüzsüz ve ışıltılı görünümü bir miktar serum ve çok miktarda kas gücü gerektiriyor. “Her şey çektiğiniz fön ile ilgili” diyen Cranford, “Saç çizgisi gerçekten çok temiz ve ayrım noktası tamamen düz olmalı” diye ekliyor. Havluyla kuruladığınız saçlarınıza nemlendirici yağ veya benzeri hafif bir yağ sürerek başlayın sonrasında düz bir fırçayla tarayarak kurutun. Saçı yandan ayırın ve bir parlatıcı ile saç uçlarını spreyleyin. Cranford “Pürüzsüzlük ve parıltı, şık görünümün kaynağı” yorumunu yapıyor.

 

YARISI ARKAYA TARANMIŞ

 

Lauren Conrad

 

Lauren Conrad retro saç dalgalarına yabancı değil ancak göz kamaştırıcı bir toka görünüşüne fazladan bir şıklık kazandırmış. Başlangıç olarak fön ile kuruttuğunuz saçlarınızı yandan ayırın. Saçlarınızı bir saç maşasına sarın ve yüzünüzün önünde duracak bölümüne ekstra özen gösterin. Güzel bir aksesuvarı az saç bulunan tarafa ekleyin ve sabitleyici sprey sıkın. “Bu görünüme bayılıyorum” diyen Atkin, “Düğün gününüz sizin kırmızı halı anınızdır ve istediğiniz gibi görünmek istersiniz” yorumunu yapıyor.
 

 

BİÇİMLİ DALGALAR

 

January Jones

 

Pek çok kadın nişanlandığından itibaren saçlarını uzatmaya başlar, ancak siz onlardan biri olmak zorunda değilsiniz. Jones’unkiler gibi biçimli dalgalar kısa uzunluktaki saçlar için ideal. Yuvarlak fırçayla fön çektiğiniz saçlarınızı yandan ayırın ve tüm saçınızı 1 inçlik bir maşa ile kıvırmaya başlayın. “Düşündüğünüz dalgalar için küçük bir maşa kullanıyorsunuz” diyen Atkins, “Ama saçlarınızı fırçalayarak güzel ve geniş dalgalar yaratacaksınız” diye ekliyor. Son olarak, parlatıcı bir sprey ile dalgalarınızı tarayın.
 

BOHEM ÖRGÜSÜ

 

Julianne Hough

 

Havalı kız saçının gelin uyarlaması için Atkin: “En iyi sonuç zaten dalgalı olan günlük saçlarınızla elde edilir” diyor. Ancak bohem bir havası olduğu için, dalgalar bir miktar sönmüş olmalı. Saçı ön ortadan ayırın ve düz bir maşa ile düzleştirin. Spreyleyin ve saçınızı ayırdığınız noktadan ince bir parçayı örerek kulağınızın arkasına sabitleyin

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ