Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÖZ ÇEVRENİZİN BAKIMINI MASAJLA YAPAN MUHTEŞEM KREMLE TANIŞIN!
PAYLAŞ

Kırışıklıklar

GÖZ ÇEVRENİZİN BAKIMINI MASAJLA YAPAN MUHTEŞEM KREMLE TANIŞIN!

  • Temmuz 08, 2020

Sağlıklı, dinlenmiş, yorgun, uykusuz veya çökkün her ne durum olursa olsun, bunun ilk anlaşıldığı yer göz çevresidir. Yaşlanma belirtilerinin de en önce göz çevremizde ortaya çıktığını düşünürsek, göz çevresi kremlerinin hayatımızdaki önemi daha iyi anlaşılabilir. 

 

Göz çevresini yenileyen ve aydınlatan krem

Shiseido’nun Glow Revival serisiyle birlikte yeni tanıştığımız göz kremi Glow Revival Eye Treatment, göz çevremizi en az bizim kadar düşünen çok özel bir krem. En azından bu prensiple üretildiğinden kendisini bu şekilde tanımlamak yanlış olmaz. Peki, neden böyle söylüyoruz? 

“Göz çevresini yenileyen ve aydınlatan bir bakım kremi olan Glow Revival, göz çevresinin genel görünümünü düzelten ve çoklu şikayetleri hedef alan 24 saat nemlendirici etkili göz çevresi kremidir. Göz çevresini aydınlatır ve ışıltı verir. Bunu da tam olarak gerçekleştirir. Ama bu kremden maksimum fayda sağlamanın bir püf noktası var: Kassa masajı. Bu masaj tekniği ile uygularsanız, göz çevrenizdeki olumlu ve hızlı değişime kısa sürede kavuşursunuz.”

 

Evet, Shiseido Glow Revival Eye Treatment kılcal damarları canlandırarak, göz çevresinin genel görünümünü düzeltmeye yardımcı, çoklu şikayetleri hedef alan, eşsiz Kassa masajı aplikatörüyle cildinizi 24 saat kusursuzluğa kavuşturan bir göz kremidir. Göz çevresini aydınlık ve canlı hale getirir. Koyu halka görünümünü ve ince çizgileri minimize eder. Cildi anında nemlendirerek pürüzsüz yumuşak ve esnek hale getirir.
 

Kassa masajı nedir?

Kassa masajı dediğimiz, göz çevresindeki belli noktalara hafif basınç uygulanarak yapılan bir yöntemdir. Bu göz kreminin ucu özel olarak Kassa masaj tekniğine uygun bir aplikatör taşımaktadır. Böylece kremi göz çevrenize uygularken büyük kolaylıkla maksimum fayda sağlarsınız. 


Kassa masaj tekniği ile uygulama

1.Adım: İnci tanesi büyüklüğünde ürünü yüzük parmağınıza alın ve nazikçe göz çevrenize uygulayın, ürünü yayın. 
 

2.Adım: Kaşın iç kısımından başlayıp kaş boyunca kayarcasına ürünü uygulayın. Bu adımı aplikatörün ucunu kullanarak yapın, 6 kez tekrarlayın.
 

3.Adım: Alt göz kapağında iç köşeden başlayın, yumuşak bir şekilde kayarcasına ürünü uygulayın. Bu sefer aplikatörün kıvrımlı ucunu kullanın. 6 kez tekrarlayın.

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ