Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÖZ KREMİNİN ETKİSİNİ NASIL ARTTIRIRSINIZ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Kırışıklıklar

GÖZ KREMİNİN ETKİSİNİ NASIL ARTTIRIRSINIZ?

  • Temmuz 10, 2020

İşte bütün bu sebeplerden ötürü o kadar krem kullanıyoruz, kozmetiğin nimetlerinden yararlanmaya çalışıyoruz. Peki, bu kremlerin etkisini biraz daha arttırsak nasıl olur? Şimdi onu açıklama zamanı!

Shiseido Ultimune Eye: Tüm marifet onda!

Ultimune’u bilmeyen, duymayan kaldı mı? Ultimune, cilt için gerçek bir mucize. Bu ürünün o kadar çok marifeti var ki, kullananlar bir daha ondan vazgeçemiyor. Shiseido bu ürünü tam 20 yıllık araştırma sonucu üretti. Ultimune’un bu kadar özel ve eşsiz kılan şey ise; cildin bağışıklığını yöneten Langerhans hücrelerine erişerek, cildin bağışıklığını arttırması... Cildin bağışıklığını olumlu yönde etkileyen bir ürün olan Ultimune, dünyada da bir ilk. Bu yüzden ‘cildin bağışıklığını güçlendiren konsantre’ diye isimlendiriliyor. Yani bir serumdan çok daha fazlası.
 

Yaşlanma belirtilerine karşı direnç sağlayan, cildi koruyan, cildin yenilenme hızını arttırarak bağışıklığını güçlendiren böylece ciltteki yara izlerinin bile çabuk iyileşmesini sağlayan, aynı zamanda global anti- aging bakım yapma özelliğine sahip olan Ultimune’a şimdi bir de eşi benzeri olmayan bir tamamlayıcı geldi: Göz çevresi için güçlendirici konsantre Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate.
 

Ultimune Eye Concentrate, cilt bağışıklığını arttıran göz çevresi için konsantre bir bakım. Bu ürün dünyada bir ilk! Konsantre, mevcut göz çevresi şikayetlerine çözüm sunmanın ötesinde, göz çevrenize her türlü hasara karşı savaşmak için güç veriyor ve üstüne uygulayacağınız göz çevresi kreminin etkisini arttırıyor. 

 

SHISEIDO Ultimune Power Infusing Eye Concentrate | Holt Renfrew Canada

Ultimune Eye’ı nasıl kullanmalısınız?

Ürünü sabah ve akşam temiz göz çevresine uygulayın. Parmak uçlarınızla çok hafif masaj hareketleriyle tüm göz çevresine, göz kapağı da dahil, ürünü cilde iyice yedirin. Birkaç dakika bekleyin ve ardından kullandığınız diğer serum ya da göz çevresi kremini sürün. 

 

DAHA GENÇ VE SIKI GÖZ ÇEVRESİ İÇİN

Ultimune Eye ile birlikte hangi göz çevresi kremlerini kullanabilirsiniz?

Göz çevresini güçlendiren, cildin bağışıklığını arttıran bir konsantre bakım olan Ultimune Eye’ın üzerine uygulayacağınız krem, Ultimune sayesinde etkisini çok daha hızlı ve daha güçlü olarak gösterir. Peki, birlikte kullanılınca süper etkili olan kremler hangileri?

 

Yenileyici bakım

Nars Total Replenishing Eye Cream, gözle görülür ince çizgiler, kırışıklıklar ve koyu halkaların görünümünü azaltmak için cilt tarafından hızlı bir şekilde emilir. Kolajen üretimini artırmak için kayın ağacı ektresi ile zenginleştirilmiştir. Pürüzsüz bir göz çevresi için şişlkleri azaltır. Cildin gençlik ışıltısını yenilemek ve bir prizma gibi ışığı yansıtmak üzere tasarlanan NARS’ın özel Light Reflecting Complex™ teknolojisini içerir. Böylece göz çevresi koyu halkalardan arınır ve aydınlık görünür. 

 


Kırışıklık karşıtı

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream,göz çevresindeki 6 çeşit kırışıklığa karşı hızlı ve etkileyici bir çözüm sunan göz çevresi bakım kremidir. Yoğun nemlendirmesi sayesinde kuruluktan oluşan ince çizgileri gözle görülür şekilde azaltır.

 

Yaşlanma ve sarkma karşıtı

Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream, cildi sıkılaştırma ve toparlama uzmanı Vital Perfection serisinin anti-aging etkili göz çevresi bakım kremidir. Retinol içerir. Retinol, yaşlanma ve yorgunluk belirtilerine karşı daha fazla direnç için cildin doğal hyalüronik asit üretimini destekler. Göz çevresini sıkılaştırır ve toparlar.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ