Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÜNEŞ KREMİ ÖNERİLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
CLEAR SUNSCREEN STICK SPF50+
SHISEIDO
Yüksek Güneş Koruyuculu Şeffaf Stik - Yüz & Vücut (Yeni Formül)
2.850,00 TL
URBAN ENVIRONMENT AGE DEFENSE OIL-FREE SPF30
SHISEIDO
Cildi UV Işınlarına Karşı Koruyan & Yaşlanma Karşıtı Günlük Güneş Kremi SPF30 - Yağsız
2.150,00 TL
EXPERT SUN PROTECTOR CREAM SPF30
SHISEIDO
Suya ve Isıya Çok Dayanıklı, İz Bırakmayan Güneşe Karşı Koruyucu Krem SPF30 - Yüz
1.850,00 TL
EXPERT SUN PROTECTOR CREAM SPF50+
SHISEIDO
Suya ve Isıya Çok Dayanıklı, İz Bırakmayan Güneşe Karşı Koruyucu Krem SPF50+ - Yüz
1.850,00 TL
EXPERT SUN PROTECTOR LOTION SPF30
SHISEIDO
Suya ve Isıya Çok Dayanıklı, İz Bırakmayan Güneşe Karşı Koruyucu Losyon SPF30
2.200,00 TL
EXPERT SUN PROTECTOR LOTION SPF50+ 300 ML
SHISEIDO
Suya ve Isıya Çok Dayanıklı, İz Bırakmayan Güneşe Karşı Koruyucu Losyon SPF50+
3.450,00 TL
EXPERT SUN PROTECTOR LOTION SPF50+ 150 ML
SHISEIDO
Suya ve Isıya Çok Dayanıklı, İz Bırakmayan Güneşe Karşı Koruyucu Losyon SPF50+
2.200,00 TL
EXPERT SUN PROTECTOR LOTION SPF50+ 50 ML
SHISEIDO
Suya ve Isıya Çok Dayanıklı, İz Bırakmayan Güneşe Karşı Koruyucu Losyon SPF50+
1.390,00 TL

Güneş

GÜNEŞ KREMİ ÖNERİLERİ

  • Mayıs 24, 2022

Güneş kendini göstermeye, içimizi ısıtmaya ve yaz ayları yaklaşmaya başlamışken hepimiz için güneş kremi alışverişi sezonu da açılmış demektir. 

Burada her birimiz ‘’Hangi güneş kremini seçmeliyim?’’, ‘’ Güneş kremi seçerken nelere dikkat etmeliyim?’’, ‘’En iyi güneş kremi hangisi?’’ ya da ‘’ Güneş kremi en az kaç faktör olmalı?’’ gibi sorulara cevaplar arıyor ve güneş kremimizi buna göre seçip, kullanmak istiyoruz.

Bu yazımızda tüm bu soruların cevaplarını sizler ile paylaşacak ve kafanızda ki tüm sorulara yanıt vermeye çalışacağız.
İlk olarak güneş koruyucunuzu seçerken elbette cilt yapınız oldukça önemli. Ve tabi ki yaşam şeklinizde… Siz güneş koruyucunuzu sadece şehir hayatında mı kullanacaksınız yoksa tatilde, deniz kenarında mı?

Güneş kreminizin cildinizi güneşin tüm zararlı etkilerinden koruyacak olması (UVA ve UVB) Cilt yapınıza uygun olması, suya veya terlemeye karşı dayanıklı olması ve elbette SPF oranı da güneş kreminizi seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli konulardır. 

Gelin sizlere bu yaz içiniz rahat bir şekilde ve keyifle kullanabileceğiniz güneş kremlerinden ve özelliklerinden birkaç örnek verelim. Eminiz ki bu güneş koruyucularından en az bir tanesi sizin için çok uygun olacak.

İlk önce Shiseido Urban Environment Age Defense Oil-Free SPF30 ile başlamak isteriz. Eğer siz şehir hayatında günlük olarak kullanabileceğiniz bir güneş kremi arayanlardansanız bu ürün tam size göre demektir. 

•    Yaşlanma karşıtı bu yağsız, hafif, günlük güneş kremi, şehir hayatı için ideal olarak formüle edilmiştir. UV ışınları, kuruluk ve hava kirliliği dahil olmak üzere dış saldırganlara karşı olağanüstü koruma ve nemlendirme sağlar. Özel teknolojisi ile cildi hem günlük UVA hem de UVB ışınlarından SPF30 ile her açıdan korur.

Bir sonraki önerimiz ise Shiseido Expert Sun Protector Cream özellikle yüz için formüle edilmiş bu güneş kremi cildinizi sadece korumakla yetinmez aynı zamanda cildinize bakım da yapar. Hem şehir hayatında hem de tatilde kullanmak istiyorum diyenlerdenseniz bu ürünü tercih edebilirsiniz.

•    Cildi hem UVA hem de UVB ışınlarına karşı korur. Su, ter ve ısıya karşı dayanıklıdır. Suyun içinde veya dışında uzun süreli koruma sağlar. Ciltte beyaz iz bırakmaz ve makyaj altı kullanımı için de çok uygundur. Tüm cilt tipleri için uygundur. 
Ve bir sonraki önerimiz de en favori ürünlerden bir diğeri olan Shiseido Clear Stick SPF50+ Şehir hayatında veya tatilde hiç fark etmez ben pratik bir ürün istiyorum ve cildimin çok iyi korunduğundan emin olmak istiyorum diyenlerdenseniz doğru yerdesiniz. 

•    Cildi güneş ışınlarına karşı yüksek koruma sağlayan stik şeklinde şeffaf bir güneş koruyucudur. İçerdiği %50 den fazla cilt bakım bileşeni ile cilde bakım yapar. Su, ter ve ısıya karşı dayanıklıdır. Tamamen transparan yapısı sayesinde makyaj altı ve makyaj üzerinde de uygulanabilir. Tüm cilt tipleri için uygundur. 

Güneş kremini seçmek ve güvenle kullanmak oldukça zahmetli gibi görünse de Shiseido’da sizin için doğru bir ürün mutlaka var. Güneş kreminizi seçin ve yazın keyfini doyasıya yaşayın 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ