Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
JENNIFER LAWRENCE’IN SEKSİ KIRMIZI HALI İMAJINI İNCELEDİK!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL
EYELASH CURLER
SHISEIDO
Kirpik Kıvırıcı Aparat
1.550,00 TL
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL

Ünlülerin Makyajı

JENNIFER LAWRENCE’IN SEKSİ KIRMIZI HALI İMAJINI İNCELEDİK!

  • Temmuz 09, 2020

Güzel yıldızın ‘Hunger Games (Açlık Oyunları)’ film serisindeki muhteşem makyajlarını yapan Nikoletta Skarlatos, Lawrence’nin kırmızı halı makyajlarını da yapıyor. Ünlü oyuncuyla uzun süredir birlikte çalışan ve yüzünü çok iyi tanıyan Skarlatos’tan Jennifer Lawrence’in seksi kırmızı halı imajının sırlarını öğrendik. Bir süre önce Amerikan Marie Claire dergisine verdiği röportajdan öğrendiklerimizi sizinle paylaşıyoruz. 
 

Kontür: En önemli sırrı

“Jennifer yuvarlak bir yüze sahip ama güzel elmacık kemikleri var. Bu yüzden elmacık kemiklerini iyice belirgin yapıp yüzünün yuvarlaklığını biraz yumuşatıyorum. Elmacık kemiklerinin altına kontür yaparım. Kontürden sonra kırmızı halıda dahi olsa doğal yanakları sevdiği için krem allık kullanıyorum. Bu genelde Make Up For Ever’in HD Blush serisindeki pembelerden biri oluyor ama soğuk tonları kendisine daha çok yakıştırdığımdan en çok Cool Pink rengini tercih ediyorum. Ama ondan önce yüze highlight yapmak lazım... Elbette Hollywood görkemi aydınlatıcısız olmaz. Nars Copacabana Illuminator ile elmacık kemiklerinin üstünü, şakakları ve burun kemiği üzerini aydınlattıktan sonra krem allık ile yanaklara hafif bir pembelik veriyorum. Krem ve likit ürünlerin birlikte kullanımı muhteşem bir ten yaratıyor. 
 

Bence Jennifer’ın seksi bir imaj kazanmasında pembe allığının rolü büyük. Çünkü yıllardır onu sanki kendiliğinden pembeleşmiş gibi duran yanaklarla görmeye alıştık ve bu ona seksapel katıyor.” diyor, Nikoletta Skarlatos.
 

Jennifer Lawrence gibi kontür yapmak isterseniz Nars Laguna Bronzer’ı kullanabilirsiniz. Bunu Nars Kabuki Ita Brush ile uygularsanız, profesyonel bir uygulama elde edebilirsiniz.
 

Bu arada belirtelim ki, Lawrence’ın cildinde kırmızı halıda dahi yoğun kapatıcı bir fondöten kullanılmıyor. Renkli nemlendirici veya çok ince yapılı saten bitişli bir fondöten tercih ediliyor. Siz de bu tarz ürün seviyorsanız, Nars Sheer Glow veya Make Up For Ever Ultra HD fondöten kullanmalısınız. Renkli nemlendirici olarak da Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer olabilir, bu ürün tüm dünyada en sevilen renkli nemlendiricilerden biri.

 

Jennifer’ın göz makyajını püf noktaları

Jennifer’ın en ayırt edici özelliklerinden biri düşük göz kapakları. O yüzden Nikoletta Skarlatos ona özel bir göz makyajı yapıyor, bu göz makyajı Lawrence’ın imzası diyebiliriz: Siyah dumanlı göz makyajı ve ışıltılı far. Ayrıca kirpik kıvırıcı da mutlaka kullanıyor çünkü bu gözleri daha kalkık ve iri gösteriyor. 
 

Sizin de göz kapaklarınız düşükse bu stili deneyebilirsiniz. Ufuk Celep’e bu makyajın püf noktalarını sorduk:
 

“Makyaja başlamadan önce göz çevresini Make Up For Ever Ultra HD Concealer ile kapatın ve kirpiklerinizi Shiseido Lash Curler ile kıvırın. Bu makyajda en önemli nokta, göz yapısı. Göz kapağı düşük olan Jennifer Lawrence’a makyaj artisti siyah göz kalemini hep alt kirpik diplerine sürer, siz de öyle yapmalısınız. Alt kirpik dibinize ve göz içine siyah kalem çekin. Sonra hafifçe üste de uygulayın ama yarım çizik uygulayın. Yani göz kapağınızın ortasından dışarı doğru... Kalemi göz kapağınızın tamamına uygularsanız bu gözlerinizi daha da ufak gösterir. Bunun için Nars Larger Than Life Long Wear Eyeliner siyah kalemi kullanabilirsiniz.
 

Göz makyajında yumuşak gölgeler olmalı, kesin hatlar gözleri daha da ufaltır. Kalemden sonra Nars Bengali far ile kalemi birleştirin. Bengali, doğal kahve tonlarında bir fardır. Kalem ile bütünleşmesi için Nars Eyeshadow Brush #40 ile göz kapağına farı yayın. Parlak bronz bir farı göz kapağının üst kısımlarına ve gözün üst köşelerine uygulayın. Bu, gözleri küçük göstermez tersine efekt yaratacağından daha güzel gösterir. Bunun için Nars Duo Eyeshadow Isolde’yi kullanabilirsiniz.

Nars Audacious maskarayı gözün iç kısımdaki kirpiklerine uygulamayın, dış kısımlara uygulayın. Bu, gözü daha büyük gösterir, uzatır. Son olarak maskara fırçasının ucuyla da kirpik uçlarına nokta vuruşu yaparak göz makyajını bitirebilirsiniz.”

 

Bu göz makyajından sonra dudaklarınıza nude renkli bir ruj kullanabilirsiniz. Jennifer Lawrence bazen ters köşe yapıp koyu renk ruj ile de bu makyajı tamamlayabiliyor. Siz de Nars Audacious Raquel nude ruj veya kırmızı Rita ruj ile bu makyajı bitirebilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ