Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KREM ÜRÜNLER VE TOZ ÜRÜNLER BİRLİKTE KULLANILIR MI?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL

Makyaj Çantası

KREM ÜRÜNLER VE TOZ ÜRÜNLER BİRLİKTE KULLANILIR MI?

  • Temmuz 07, 2020

Ürünleri birbiriyle karıştırarak uygulamak makyaj artistleri için çok kolay. Ama uzman olmayan biri için farklı dokuları birlikte kullanmak her zaman iyi bir sonuç vermeyebilir. O yüzden işin püf noktasını bilmek gerek, sonrası kolay...

Bize en çok gelen sorulardan biri de, krem ve toz yapılı ürünlerin birlikte nasıl kullanılacağı ile ilgiliydi. Bu konuyu profesyonel makyaj artistlerine danıştık ve sizin için yazdık.

 

- Krem ve toz ürünler birlikte kullanılabilir.

- Bu 2 farklı dokudaki ürünün en ideal kullanım şekli; önce krem sonra toz olanı kullanmaktır.

- Krem ürün yapı olarak nemli olduğu içi toz ürün üstüne yapışır. Bu yüzden yavaş ve yumuşak hareketlerle uygulama yapmak gereklidir. Yoksa alttaki ürün (krem olan) ezilir ve silinir.

- Toz ürünün ilk dokunduğu yer ürünün en çok geldiği yerdir. Bu yüzden fırça üzerine toz ürünü çok az alın ve hafif hafif dokundurarak sürün.

- Krem ve toz ürünü birlikte uygularken en çok yapılan hata, kremin üzerine çok yoğun şekilde toz ürün uygulamaktır. Bu şekilde toz ürün tabaka gibi krem dokunun üzerine yapışır ve suni, mat ve hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkar. Bunu önlemek için toz ürünü asla yoğun uygulamayın, çok ince şekilde uygulayın.

- Krem ürün üzerine toz ürün uygulamak krem ürünün dayanıklılığını arttırır. Örneğin, krem allık üzerine transparan pudra uygularsanız, krem allık çok daha fazla kalıcı olacaktır. Çünkü yapısı gereği krem ürünler pudra tarzı ürünlere göre daha az dayanıklıdır.
 

Öneri: Make Up For Ever HD Blush üzerine Make Up For Ever HD Powder her zaman süper bir kombin olur.


 

-Pudra üzerine krem ürün uygulayacaksanız, krem ürünü fırça üzerine alıp süpürür gibi hafif bir uygulama yapmalısınız. Yoksa pudrayı kaldırırsınız. Örneğin yüzünüze Nars Pressed Powder uyguladınız ve üzerine Nars Multiple Orgasm uygulayacaksınız. Önce Nars Yachiyo Kabuki Brush’ı Orgasm üzerine değdirerek ürünü alın ve teninize öyle uygulayın. Sonra süpürür gibi ileri geri hareketle ürünü yayın.  

 

- Krem farların üzerine toz far uyguladığınızda, bu, farı sabitler ve rengi daha çok ortaya çıkarır. Makyaj artistlerinin minik sırrı! Örneğin Shiseido Luminizing Satin Eye Color BE202 üzerine Shiseido Shimmering Cream Eye Color BE204 uyguladığınızda gözleriniz daha parlak gözükür.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ