Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NARS ILLUMINATOR’I KULLANMAK İÇİN 7 YOL NEDİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Highlighter

NARS ILLUMINATOR’I KULLANMAK İÇİN 7 YOL NEDİR?

  • Temmuz 06, 2020

Kozmetik dünyasının en ikonik ürünlerinden biri olan Nars Illuminator’ları yani likit aydınlatıcıları duymayan, görmeyen, kullanmayan kaldı mı? Kaldıysa bile bu yazıdan sonra hemen ürünü denemek isteyeceksiniz!

Nars Illuminator tutkunlarının en sevdiği şey, bu ürünü çok yönlü olarak kullanabilmeleridir. Likit aydınlatıcıların işte böyle mükemmel özellikleri vardır. Peki, sizce Illuminator kaç şekilde kullanılabilir? Size 7 yol sayalım mı?

 

 

1) Allık olarak: Illuminator’ın renkli olanlarını yanaklarınızın üzerine renk vermek için kullanabilirsiniz. OrgasmSuper Orgasm ve Laguna bunun için uygundur.

 

Renkliler dışındakileri Copacabana ve Hot Sand gibi hafif renklileri ise her türlü aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz. 

 

2) Elmacık kemiklerinin üzerinde: Kontürden sonra, allıktan önce elmacık kemiklerinizin üzerine aydınlatıcı sürebilirsiniz. Bu şekilde elmacık kemikleriniz daha da belirginleşecektir.

 

3) Burun kemiği üzerinde ve alın ortasında: Fotoğraflarda harika görünmek için burun kemiği üzerinde deneyin! 

Alın ortasına minik bir dokunuşla aydınlatıcı uygulamak cildinizin daha sağlıklı ve ışıltılı görünmesini sağlar. Özellikle yorgun ve uykusuz olduğunuzda bunu deneyin.

 

4) Göz pınarlarına uygulanan aydınlatıcı hem gözlerinizi birbirinden uzaklaştırarak gözlerinizin daha büyük görünmesini sağlar; hem de gözlerinizdeki yorgunluğun belirtilerini azaltır. 

 

5) Kaş altında ve kaş üzerinde: Kaş altına aydınlatıcı uygulayarak kaşlarınızı daha kalkık ve yukarda gösterebilirsiniz. Kaş üzerinde aydınlatıcı uygulayarak kaşlarınızın şeklini daha da ortaya çıkarabilirsiniz.

 

6) Dudaklarda ve çene ortasında: Dudaklarınızdaki cupid's bow olarak tabir edilen ortadaki v şeklindeki bölgeye aydınlatıcı uygulamak, dudakları olduğundan dolgun gösterir.

 

Çene ortasına ve alın ortasına aydınlatıcı uygulamak bütün olarak görünümü tamamlar; parlak ve sağlıklı gösterir. 

 

7) Fondötene karıştırmak: Daha ıslak ve aydınlık bir görünüm için fondöteninizin içine bir damla aydınlatıcı karıştırıp tüm yüzünüze uygulayabilirsiniz. Özellikle mat ve kalın yapılı fondötenleri inceltmek için ve matlığını kırmak için ideal bir yöntemdir. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ