Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NARS MULTIPLE MI? YOKSA NARS ILLUMINATOR MI?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL

Allık

NARS MULTIPLE MI? YOKSA NARS ILLUMINATOR MI?

  • Temmuz 04, 2020

Islak görünüm, strobing, aydınlık ve parlak bir görünüm makyajda son 1-2 yıldır çok popüler. Bu görünümlerin temelinde ise aydınlatıcılar yatıyor. Aydınlatıcı kullanmadan sadece saten bitişli fondötenler ile arzu edilen görünüme kavuşmak biraz zor. Peki, hangi aydınlatıcı? Nars Multiple Stick mi yoksa Nars Illuminator likit aydınlatıcı mı?
 

Nars’ın bu 2 aydınlatıcısında da yüze highlight yapmak için en çok kullanılan renkler var: Gümüş ışıltılı Copacabana ve şeftali-pembe Orgasm. Renkler aynı fakat dokular farklı! Likit mi yoksa stik aydınlatıcı mı kullanacağınıza karar veremiyorsanız, ikisi arasındaki temel farklara bakalım... Bu inceleme sonucunda hangisini kullanmak isteyeceğinize net karar vermiş olacaksınız!
 

Nars Illuminator

 

Aydınlatıcılarıyla dünya kozmetik piyasasında fark yaratan Nars’ın en sevilen ve en çok satan ürünlerinden biri likit aydınlatıcıları yani Illuminator’ları. Illuminator’lar:
 

- Fondöten üzerine, çıplak ten üzerine veya mat bir fondötenle karıştırılarak kullanılabilir.
 

- Islak ve nemli görünüm için en ideal üründür. 

 

- Likit yapısından dolayı cilde saten gibi bir parlaklık verir.

 

Copacabana ile aydınlatmak istediğiniz yerleri vurgularken, Orgasm rengi ile yanaklarınıza renkli bir parlaklık verebilirsiniz. Jennifer Lopez özellikle ıslak görünümlü makyajda bu iki rengi birlikte –karıştırmadan- yüzünde kullanıyormuş. 

 

- Illuminator’lar daha çok gece kullanılsa da gündüz makyajında da çok hafif olarak uygulanabilirler.

Nars Multiple

 

Nars’ın ikonik ürünü! Makyaj artistlerinin en sevdiklerinden! 
 

- Multiple’ları ıslak veya kuru kullanabilirsiniz. Bu ne demek? Fırçanızı nemlendirip ürünü alıp yüzünüze uygulayabilirsiniz. Ya da ürünü direkt yüzünüze sürüp kuru bir fırça ile yayabilirsiniz. Nars Yachiyo Kabuki fırçayı bu iş için kullanabilirsiniz.

 

- Nemli fırça ile kullandığınızda daha parlak, kuru kullandığınızda daha doğal ve günlük kullanıma uygun bir görünüm elde edersiniz. 

 

- Cilde ışıldayan bir parıltı kazandırmak için yanaklar, gözler ve dudaklarda kullanabilirsiniz. 


- Bir başka ipucu da Erkan Uluç’tan:
“The Multiple ile daha fazla parlaklık ve yoğunluk oluşturmak için toz allıkların altında da ürünü kullanabilirsiniz. Direkt cilde veya fondöten üzerine de sürebilirsiniz.”

Copacabana ve Orgasm renkleri Multiple’da da mevcut. Bunu da hem aydınlatıcı hem allık olarak kullanabilirsiniz. 

 

- Stik şeklinde olmasından dolayı çok pratik, her an her yerde kullanılabilir, çantada kolaylıkla taşınabilir. Fırça kullanmaya üşenenler veya eli fırçaya alışkın olmayanlara göre de çok kullanışlı. Çünkü hem fırçayla hem parmaklarla uygulanabilir.

 

UZMAN ÖNERİSİ

 

Bir kadının çantasında her 2 ürün de olmalı! Farklı zamanlarda ikisine de ihtiyaç duyabilirsiniz. Aydınlık makyajın olmazsa olmaz bu 2 ürününü makyaj çantanıza dahil edin. 
 

Profesyonel makyaj artisti Hamiyet Akpınar sizler için ıslak görünümlü makyaj nasıl yapılır sorusunu cevaplıyor. Islak makyaj için ihtiyacınız olan tek şey Nars Multiple serisinden Copacabana ve Nars Illuminator serisinden Orgasm. VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ