Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TEK MASKARA: MUHTEŞEM KİRPİKLER!
PAYLAŞ

Maskara

TEK MASKARA: MUHTEŞEM KİRPİKLER!

  • Temmuz 20, 2020

Maskaranın makyajdaki rolünü düşünürsek, piyasaya her çıkan yeni maskara ile heyecana kapılmamız gayet normal! Kirpiklerimiz mi maymun iştahlı, yoksa henüz kendileri aradıkları maskarayı mı bulamadılar? Ya da çok mu şıpsevdilera acaba? Ne dersiniz? Nedir bu bitmek tükenmeyen maskara iştahı? Tamam tamam, kirpiklerimize kızmıyoruz. Bu işin tek bir açıklaması var:

Çünkü maskara makyajın her şeyi ve maskarasız bir makyaj, hiç makyajdır!

 

Shiseido’nun çok iddialı yeni maskarası Full Lash Volume henüz yeni doğmuş bir bebek. Biz kendisinizi denedik, beğendik. Şimdi sıra sizle bu güzelliği paylaşmaya geldi.
 

Shiseido Full Lash Volume Mascara, yumuşak dokusuyla kirpiklerinizde doğal ve dramatik kıvrımlar yaratıyor. Ve bu gerçek! Deneyin, kendiniz görün! Esnek tasarıma sahip ve bulaşmalara karşı özel formül içeren maskara, uygulandığında kirpiklerinizi kolayca kaplıyor ve adeta fan etkisi yaratıyor. Yarattığı kıvrım ise tüm gün sürüyor. Maskaranın siyah ve kahverengi olmak üzere 2 rengi bulunuyor.

 

Kirpiklere lifting etkisi!

Shiseido Full Lash Volume maskaranın fırça ucu, gözün iç ve dış köşesindeki ulaşılması zor kirpiklere ulaşmaya olanak veriyor. Boyanmamış minicik bir kirpiğiniz bile kalmıyor. Kirpik diplerine kolayca uygulandığı için lifting etkisi veriyor ve bu da aynı zamanda kirpiklerin tek tek ayrılmasını sağlıyor.

 

Hollywood test sürüşünde!

Ünlü yıldızlar bu maskarayı çoktan makyaj çantalarına dahil etmişler bile. Örneğin, göz makyajı ile ikon olan Kim Kardashian’ın Full Lash’tan memnun kaldığı söyleniyor. Bakalım daha kimler kimler çıkacak... Takipteyiz!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ