Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAĞLI CİLTLERE ÖZEL: NARS’TAN 4 ADIMDA MÜKEMMEL TEN SIRLARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Ten Makyajı

YAĞLI CİLTLERE ÖZEL: NARS’TAN 4 ADIMDA MÜKEMMEL TEN SIRLARI

  • Temmuz 03, 2020

Nars Baş Makyaj Artisti Jenny Smith, yağlı ciltler için 4 adımda mükemmel tene ulaşmanın sırlarını anlattı. Kusursuz cilde kavuşmanın ne kadar kolay olacağını tahmin bile edemezsiniz!
 

1. Adım: Hazırla!

 

Yağlı ciltlerin en büyük 2 sorunu genişlemiş gözenekler ve parlayan bir cilttir. Öncelikle yağ içermeyen Pore Refining Primer ile cildinizi pürüzsüzleştirip, gözeneklerin görünümünü küçültmelisiniz. Ardından lokal olarak Instant Line&Pore Perfector uygulayarak ince çizgi ve gözeneklerinizi doldururak cildinizi makyaja hazır hale getirmelisiniz. Bu ürün, ağız kenarındaki mimik çizgilerini de minimize eder. Böylece makyaj için mükemmel bir zemin hazırlamış olursunuz.
 

2. Adım: Kusursuzlaştır!

 

Cildinize yağ içermeyen All Day Luminous Weightless Foundation uygulayarak, hem doğal bir kapatıcılık elde edip, hem de cilt tonunu eşitleyebilirsiniz. Cilde anında ışıltı veren bu fondöten, 16 saate kadar etkili ve çok hafif bir yapıya sahip. Fondöteni uygulamadan önce iyice çalkalamalısınız.
 

3. Adım: Rötuşla!

 

Stick Concealer, kremsi dokusu ve vitamin bakımından zengin formülüyle cilt kusurlarını ve koyu lekeleri etkili şekilde gizler. Uzun süre kalıcıdır ve uygulandığı bölgeye rahatça dağılarak çizgilere dolmaz, birikme yapmaz. 
 

4. Sabitle ve bitir!

 

Uzun süre kalıcı ve mükemmel görünen bir makyajın son dokunuşunu Soft Velvet Loose Powder ile yapmalısınız. Fondöteni sabitlemek, yağ kontrolünü sağlamak ve porselen gibi pürüzsüz bir bitiş elde etmek için makyaj artistlerinin olmazsa olmazlarından olan bu pudra, size mükemmel bir cildin kapılarını açıyor. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ