Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
Yeni Başlayanlar İçin Makyaj - Selen Karabulut
PAYLAŞ

Ten Makyajı

Yeni Başlayanlar İçin Makyaj - Selen Karabulut

  • Temmuz 09, 2020

 


https://youtu.be/rz5L--keCpk

Öncelikle sık bir fırça ile ince bir şekilde BB kremi cilde uyguluyoruz.  Selen Hanım BB kremin çok sivilceli ciltlerden ziyade sorunsuz ciltlerde daha uygun olduğunu söylüyor.  BB krem sonrası daha doğal bir sonuç elde edebilmek için allığı sadece yanak bölgesine fırça yardımıyla ve hafif dokunuşlarla sürüyoruz.

 

Sonrasında göz pınarlarının olduğu bölgeye ıslak kapatıcı uyguluyoruz.  Asıl olarak göz pınarı bölgesine sürdüğümüz kapatıcıyı tüm göz altına yayıyoruz.  Aydınlatıcı allığı ise çene ve dudak üzerine, T bölgesine, burun üzerine, göz yanlarına C şeklinde uyguluyoruz.

 

Kullandığımız ürünlerin terleyen ve parlayan göz kapaklarına dolmaması için göz kapaklarına fırça ile baz uyguluyoruz.  Göz makyajı yapılmasa bile bazı sürerek cilt rengi ile göz kapakları renginin eşitlendiğini vurguluyor Selen Hanım.  

 

Sıra fara geldiğinde, ilk aşama olarak açık tonlardaki farı göz pınarı dahil olmak üzere tüm göz kapağına sürüyoruz.  İkinci aşama olarak göz kapağının ara boşluğuna yelpaze fırça ile göz kapağına doğru gölge yapıyoruz.

 

Siyah göz kalemini gözleri biraz daha yukarı çekebilmek için üst ve alt kirpik diplerine yarım olarak uyguluyoruz.  Sonrasında ise fırça yardımıyla sürmüş olduğumuz kalemi hafifçe uzatarak dağıtıyoruz.

 

Maskara uygularken en önemli nokta kirpik diplerinden başlayarak uygulanmasıdır.  Böylelikle en iyi sonucu elde etmiş oluyoruz.  Göz kalemini yarım olarak sürdüğümüz için, maskarayı da kirpiklerin yarısına kadar yoğun, göz pınarlarına doğru ise küçük dokunuşlarla uyguluyoruz.

 

Son olarak kalem rujumuzu hafifçe dudaklara uygulayıp ve kaşlara şeffaf kaş jeli sürüp makyajımızı bitiriyoruz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ