Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ZAMANI OLMAYAN YENİ ANNELERE CİLT BAKIM ÖNERİLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PERFECT CLEANSING OIL
SHISEIDO
Makyaj Temizleyici Yağ
2.200,00 TL

Doğal Makyaj

ZAMANI OLMAYAN YENİ ANNELERE CİLT BAKIM ÖNERİLERİ

  • Temmuz 12, 2020

Hamilelik döneminde genellikle ciltte kuruma, saç dökülmesi, sivilcelenme ve lekelenme görülebilir. Doğumdan sonra da bir süre bu sorunlar devam edebilir. Ayrıca uykusuzluk ve yorgunluk da eklenince cildiniz savaştan çıkmış gibi görünebilir. Üstelik cildinize bakım yapmak için vakit de bulamıyorsunuz! Daha ne olsun, öyle değil mi?

 

Müjdeyi verelim: Pratik ve etkili şekilde cilt bakımı siz de yapabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak, hızlı ve kolay uygulanabilir cilt bakım önerilerini yeni anneler için yazdık.

 

1) Cilt temizliğini ihmal etmeyin
 

Sağlıklı bir cildin temel kuralı temizliktir. Başka hiçbir şey yapacak vaktiniz yoksa bile cildinizi güzelce temizlerseniz, gözenekleriniz temiz kalacağından sivilce ve siyah nokta gibi problemlere karşı önlem almış olursunuz. Sabah uyandığınızda cildinizi temizleyip duru ve temiz bir ciltle güne devam etmelisiniz. Aynı şekilde gece de cildinizi temizlemelisiniz.

 

Ciltteki tüm kiri ve makyajı arındıran temizleme yağları çok etkili temizleyicidirler. Tüm cilt tiplerine uygun olan bu yağlar özellikle kuru ve nemsiz ciltler için çok idealdirler. Hem cildi temizlerler, hem de cilde nem verirler. Durulama gerektirmezler. Shiseido Essentials Perfect Cleansing Oil, yüzünüzdeki tüm kiri ve makyajı hızlı ve etkili bir şekilde temizleyen ve cildi nemlendiren temizleyici yağdır. Cildi hızlıca temizler ve yapışkanlık hissi vermeden, nemli bırakır. Tüm cilt tipleri için ideal olan bu yağ, içindeki özel nemlendirici bileşim sayesinde cildi nem dengesini bozmadan temizler. Bu açıdan en kuru ciltler bile rahatlıkla kullanabilir. Suya dayanıklı makyajı da çıkarır. Göz makyajı temizliğinde de kullanılabilir. 

 

 

2) Nemlendirme şart

 

Uykusuzluk ve yorgunluk cildin yapısını çok fazla etkiler. Bir de yeni anne olmanın stresi var tabii… Cildinizi hem nemlendirecek, hem pürüzlere karşı koruyacak bir ürün kullanmanız çok iyi olur. 

 

Shiseido’nun en çok sevilen serilerinden Ibuki’de yer alan Multi Solution Gel, çok yönlü cilt problemlerine etki eden bir jel krem. Ürün, ciltte görülen sertlik, genişlemiş gözenekler, sebepsiz beliren sivilcelere karşı savaşıyor. Sebepsiz beliren sivilcelerin nedeni genelde yoğun stres, yorgunluk ve uykusuzluk gibi sebeplerdir. Bu şekilde zayıf düşen ciltte sivilce, kızarıklık gibi problemlerin görülmesi ise olağandır...

 

Sürüldüğü anda cildi rahatlatan ve yumuşatan Ibuki Multi Solution Gel, cildin kaybettiği nemi ona geri kazandırıyor. Yorgunluk, sağlıksız beslenme ve stresin neden olduğu yağlanmadan ötürü genişleyen gözenek görünümünü düzeltiyor ve sivilce oluşumunu önlüyor. Çünkü cildin zayıflayan bariyer fonksiyonunu onarıyor. Cilt, tazeleniyor, nem kazanıyor ve denge buluyor. Ibuki Multi Solution Gel, içeriğindeki PhytoTarget Complex sayesinde düzenli uygulandığında cildi yeniliyor ve sağlıklı bir ışıltı katıyor. 

 

3) Sivilcelere nokta atışı
 

Bazı ciltler o kadar hassastır ki, hiç problem yokken birden kızarabilir; sivilcelenebilir. Bir de yeni anne olmuşsanız… Yorgunluk, uykusuzluk bir yandan, bir de vakitsizlik sorunu var. Size hemen basit ama etkili bir üründen bahsedelim.
 

Shiseido Pureness Blemish Targeting Gel, jel formunda bir sivilce kremi. Bu şeffaf, kolay emilen jel cildi sivilcelerden temizlemek için çalışır. İçeriğindeki arındırıcı maddeler ile cildi temiz tutar, salisilik asit desteğiyle sivilcelerle mücadele eder. Cildinizi Shiseido Ibuki Purifying Cleanser ile temizledikten sonra uygulayabilirsiniz. Gözenekleri tıkamaz. 

 

Hassas ciltlerin problemlerine çok iyi gelenBlemish Targeting Gel ile birlikte Shiseido’nun Ibuki serisinden Multi Solution Gel’i kullanabilirsiniz. Bu iki ürün ile cildiniz için Voltran’ı oluşturmuş olacaksınız, sivilceler bundan sonra sizi pas geçecek! 
 


 

4) Göz çevresi ne olacak?
 

Göz çevrenizdeki mor halkalar, aynada görmek isteyeceğiniz en son şeydir! Sizi yorgun, çökkün ve hatta yaşlı gösterir. Herkes göz çevresinin daha hassas ve daha özen gösterilmesi gereken bir bölge olduğunu biliyordur. Olumsuz koşullardan ilk olarak her zaman göz çevresi etkilenir. 
 

Yaşlılık belirtileriyle ilk tanıştığımız yer de maalesef burası... Bu yüzden göz çevremizin sağlığını ve gençliğini korumak için göz çevresi kremi mutlaka kullanmalıyız! Peki hangi krem? Elbette ihtiyacımıza ve yaşımıza uygun olanı kullanmalıyız.
 

Shiseido Glow Revival Eye Treatment, göz çevremizi en az bizim kadar düşünen çok özel bir krem. En azından bu prensiple üretildiğinden kendisini bu şekilde tanımlamak yanlış olmaz. 

 

Göz çevresini yenileyen ve aydınlatan bir bakım kremi olan Glow Revival, göz çevresinin genel görünümünü düzelten ve 24 saat nemlendirici etkili göz çevresi kremidir. Göz çevresini aydınlatır ve ışıltı verir. Bunu da tam olarak gerçekleştirir. Ama bu kremden maksimum fayda sağlamanın bir püf noktası var: Kassa masajı. Bu masaj tekniği ile uygularsanız, göz çevrenizdeki olumlu ve hızlı değişime kısa sürede kavuşursunuz.

 

Shiseido Glow Revival Eye Treatment, göz çevresini aydınlık ve canlı hale getirir. Koyu halka görünümünü ve ince çizgileri minimize eder. Cildi anında nemlendirerek pürüzsüz yumuşak ve esnek hale getirir. 

 

Kassa masaj tekniğini öğrenmek için haberimize TIKLAYIN: FERDA ÖNER- GÖZ ÇEVRENİZİN BAKIMINI MASAJLA YAPAN MUHTEŞEM KREMLE TANIŞIN! 
 

 

5) Gece güzellik maskesi yapın

 

Gündüz maske yapıp temizlemeye vaktiniz yoksa size harika bir gece güzellik maskesi önerimiz var. Shiseido Ibuki Sleeping Mask jel dokulu gece güzellik maskesi için gece uykusu kavanoza girdi diyebiliriz. Sleeping Mask, cildi derin bir uyku çekmiş gibi canlı gösteren, yüzden temizlenmesi gerekmeyen jel yapıda bir gece maskesi. Geceleri cilde uygulanır ve sabaha kadar cildinize nüfuz eder. Ertesi güne canlı, nemli, iyi dinlenmiş ve ışıldayan bir ciltle başlamanızı sağlar. Siz uyumasanız bile cildiniz gece uykusunu almış olur! Üstelik yorgun göz çevresine de uygulanabilir. Maskenin içeriğindeki sıkılaştırılmış vitamin kapsülleri uygulama esnasında patlayarak sabah cildin ışıltılı görünmesini sağlar, bu arada cilt etkili şekilde nem kazanır. 18 saat sonra bile cilt üzerindeki nem etkisini korur. İnce çizgiler ve koyu halkalar azalır. Jel maskenin içinde C ve E vitaminleri, güçlendirilmiş besin maddeleri ve sakinleştirici çiçek kokuları vardır. Kokusuyla da sizi rahatlatır ve huzur verir.

 

Çok az uyuyan, güneş ışınlarına gereğinden fazla maruz kalan, stres, kötü hava şartları ve başka birçok nedenden dolayı cildi cansız ve yorgun gözüken kadınlar için mükemmel bir jel maskedir. 


6) 15 dakikalık hızlı maske!
 

Kısa sürede etkili sonuç alacağınız hızlı maskeler de yeni annelerin imdadına yetişir! Saf retinollü yüz maskesi gibi. Shiseido Benefiance Pure Retinol Intensive Revitalizing Face Mask, cildin doğal iyileşme fonksiyonunu teşvik eden ve cildin yüzeyini güzelleştiren yoğun nemlendirme sağlayan, 4 adetlik konsantre yüz bakım maskesidir. Kırışıklara, matlığa, kuruluğa, yorgun ve stresli cilde odaklanır. Maskeyi yüzünüze yapıştırın ve 15 dakika sonra çıkarıp, maskeden kalanları yüzünüze masajla yedirin. Cildinizin anında yenilenip canlandığını göreceksiniz...

İLGİLİ HABERLER

CİLDE IŞILTI KAZANDIRAN SERİ: POLAAR NORTHERN LIGHT

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ