Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DENEMENİZ GEREKEN POPÜLER 3 SAÇ STİLİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı
1.490,00 TL
No. 5 BOND MAINTENANCE CONDITIONER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Kremi
1.490,00 TL
KEEP IT CLEAN KIT
WE ARE PARADOXX
Kusursuz Temiz & Hacimli Saç Bakım Seti
2.270,00 TL 1.816,00 TL
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
MOISTURE HEAT PROTECT SPRAY
WE ARE PARADOXX
Yüksek Isıya Karşı Koruyucu Sprey
1.050,00 TL 735,00 TL
No. 9 BOND PROTECTOR NOURISHING HAIR SERUM
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Besleyici Saç Serumu
1.490,00 TL
VOLUME BLOW DRY SPRAY
WE ARE PARADOXX
Hacim Veren Vegan Saç Spreyi
1.390,00 TL 1.112,00 TL
No. 4D CLEAN VOLUME DETOX DRY SHAMPOO
OLAPLEX
Hacim Veren Detoks Etkili Kuru Şampuan
1.490,00 TL

Saç Bakımı

DENEMENİZ GEREKEN POPÜLER 3 SAÇ STİLİ

  • Şubat 22, 2023

Güzellik dünyasının popüler üyelerini belirleyen trendler, söz konusu saç modelleri olduğunda da devrede. İşte radarımıza giren ve sizler için bir araya getirdiğimiz 3 stil…

Eğer güzellik dünyasında nelerin yükselişe geçtiğini öğrenmek isterseniz, biraz sosyal medyada gezinmeniz yeterli. Instagram ve TikTok bu noktada elbette çok belirleyici bir konumda. Ayrıca ünlü isimlerin tercihleri de trendleri kesinlikle şekillendiriyor. O halde dönelim esas konumuza yani saçlara. Kim Kardashian’dan Kaia Gerber’e, Hailey Bieber’dan Kendall Jenner’a, takip etmekten kendimizi alıkoyamadığımız yıldızlar, saç stilleri için bizlere ilham veriyor. Böylelikle saç trendlerini de haliyle belirliyorlar. İşte radarımıza giren ve sizler için bir araya getirdiğimiz 3 stil…

Kısa ve Düz Saçlar
Hailey Bieber ve Zendaya’nın yakın zamanda radikal bir kararla uzun saçlarını kısaltması, güzellik dünyasının önemli adımlardan biri oldu. Saçlarınız tıpkı onlarınki gibi bir görünüme uyum sağlayacak şekilde kısaysa şanslısınız. Her ne kadar kısa saçları şekillendirmenin zor olduğu düşünülse de, buradaki püf nokta doğru ürünleri kullanmak. 

  • Ürün önerileri;

Şampuan ve Saç kremi
Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo: Saçlarınızın her daim sağlıklı, canlı ve aynı zaman elektriklenmemesini istersiniz değil mi? İşte noktada devreye No.4 şampuan giriyor. Saçı derinlemesine nemlendirip güçlendiriyor ve aynı zamanda saçtaki kırılmaları azaltıyor.
Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner:  Saçların daha kolay taranmasını sağlayan No.5 saç kremi, saçlarınızın pürüzsüz görünümünü destekleyecek bir ürün.
We Are Paradoxx Keep It Clean Kit: İçerisinde Volume Shampoo ve Repair 3-in-1 Conditioner bulunan bu set, saçların hem hacimli hem de ipeksi pürüzsüzlükte olmasını sağlıyor.

Saç Şekillendirici
Olaplex No.7 Bonding Oil: Bu modelde saçların pürüzsüz bir düzlükte olması önemli. Saçlarınızın tipi düz bile olsa bir düzleştirici yardımıyla daha mükemmel olmasını sağlayabilirsiniz. 232 dereceye kadar ısı koruması sağlayan No.7 Bonding Oil ise saçları onarıp yeniliyor. Elektriklenmeyi de önlüyor.

Aynı şekilde başka bir ısı koruyucu ürün de We Are Paradoxx Moisture Heat Protect Spray… Saçları 210 dereceye kadar ısı hasarına karşı koruyor. Saçı koruyup güçlendirirken kusursuz şekillendirme için saçı yumuşatır ve kolayca taranmasını sağlıyor.

Islak Görünümlü Saçlar
Aslında bu görünüm pek de yeni değil. Ancak oldukça pratik bir şekilde hayata geçirilmesi, her daim favoriler arasında yer almasını kolaylaştırıyor. Hem sofistike hem de asi bir duruşa uyum sağlayabilirken, farklı davet ve etkinler için harika saç modellerinden. 

  • Ürün önerileri;

Bu aşamada elbette ihtiyacınız olan şeyler arasında ilk sırada jel ve güçlü bir tutuş sağlayan saç spreyi geliyor. Eğer elinizin altında jel gibi bir ürün yoksa serumlardan da destek alabilirsiniz. Olaplex No. 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum tam olarak böyle zamanlarda devreye girmeye hazır. Saçlara parlaklık ve yumuşaklık kazandırması ıslak görünümlü saçlar yaratmanın ilk adımı için mükemmel. 
Bu serumu saçlarınızı ıslattıktan sonra uygulayarak ıslak görünüme zemin hazırlayabilirsiniz. Ardından oluşturduğunuz modelin hem sabitlenmesi hem de oluşturmak istediğimiz modeli daha iyi yansıtması için güçlü bir saç spreyi kullanabilirsiniz. 

90’ların Fönlü Saçları
90’lara dair hemen hemen her şey tekrar gündemimize dahil oluyor. Moda dünyası gibi söz konusu saçlar olduğunda da durum böyle. 90'lı yılların hacimli ve gösterişli fönü de son zamanlarda saç görünümlerinin yıldızı rolünde. Bu görünümü elde etmek için saç diplerinize hacim verici bir sprey sıkarak işe başlamalı ve ardından büyük, yuvarlak bir fırça kullanarak saçlarınıza fön çekmelisiniz. Fön çektikten sonra büyük bigudiler yardımıyla görünümü daha hacimli hale getirebilirsiniz. 

  • Ürün önerileri;

Fön öncesinde ısı koruması sağlayan Olaplex No.7 Bonding Oil, Olaplex No. 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum ya da We Are Paradoxx Moisture Heat Protect Spray kullanabilirsiniz.

We Are Paradoxx Volume Blow Dry Spray, fön esnasında mükemmel hacimli ve parlak saçlara sahip olmanızı kolaylaştırıyor. Üstelik  %94 doğal içeriğe sahip. Bu sprey, saçın köklerine uygulandığı için fön sırasında saçı kaldırıyor ve daha gür, daha hacimli saçlar yaratıyor.

Fönünüzü çektikten ve hayalinizdeki 90’lar saçlarını elde ettikten sonra biraz daha hacmin asla zararı olmaz. Saçlara ekstra hacim veren Olaplex No. 4D Clean Volume Detox Dry Shampoo, gözenekleri tıkamadan ve beyaz kalıntılar bırakmadan saçları daha temiz bir görünüme kavuştururken, saçların daha hacimli olmasına yardımcı oluyor.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ