Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HATİCE SAKA: HEM İNCE HEM KAPATICI MAKYAJIN SIRLARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL

Doğal Makyaj

HATİCE SAKA: HEM İNCE HEM KAPATICI MAKYAJIN SIRLARI

  • Temmuz 10, 2020

Ten makyajının ilk adımı
 

Nemlendirici ile makyaja başlayın. Nemli cilt ürünü çok iyi hapseder ve dayanıklılığını arttırır. Cildi aydınlatan bir nemlendirici kullanırsanız iyi olur.

 

Nars Aqua Gel Luminous Oil Free Moisturizer, cildi nemlendiren, canlandıran ve güçlendiren yağsız zengin bir jel kremdir. Cildin gençlik ışıltısını 

 

Ten makyajının ilk adımı

Nemlendirici ile makyaja başlayın. Nemli cilt ürünü çok iyi hapseder ve dayanıklılığını arttırır. Cildi aydınlatan bir nemlendirici kullanırsanız iyi olur.

Nars Aqua Gel Luminous Oil Free Moisturizer, cildi nemlendiren, canlandıran ve güçlendiren yağsız zengin bir jel kremdir. Cildin gençlik ışıltısını yenilemek ve bir prizma gibi ışığı yansıtmak üzere tasarlanan NARS’ın özel Light Reflecting Complex™ teknolojisini içerir. Cildi aydınlatan bu krem tek başına olduğu gibi makyaj altında da çok etkilidir. Sağlıklı ve parlak makyaja zemin hazırlar. Nemlendirici üstüne mutlaka makyaj bazınızı uygulayın, bu çok daha pürüzsüz bir tene sahip olmanızı sağlayacak ve ten makyajının dayanıklılığını arttıracaktır. Ama bunun için cilt tipinize uygun bir baz seçmelisiniz.

 

“Makyajın temeli tendir. Bu yüzden iyi yapılmış ten makyajı, güzel makyajın garantörü gibidir. Düşünsenize, kat kat yapılmış ve doğal durmayan bir ten makyajı! Sizce güzel mi? Elbette hayır. O yüzden ten makyajının püf noktası, ince ve kapatıcı olmasıdır.

Ten makyajında süper ikilim belli!
 

Ben ten makyajında Nars All Day Luminous Weightless Foundation ve Nars Radiant Creamy Concealer kullanıyorum ve ikisine de bayılıyorum. 

Nars All Day Luminous Weightless fondöten, hem cildinizi kusursuz şekilde kapatıyor, hem de doğallıktan ödün vermiyor. Su gibi incecik bir fondöten! Buna rağmen yüksek kapatıcı özelliğe sahip. Çünkü kapatıcılığını yoğunluğundan değil, pigmentlerinden alıyor. 

Mükemmel tenin kilit ürünü!
 

Bu fondötenin bir özelliği de cildin doğal ışıltısını ortaya çıkarması. Çok hızlı sabitlenen bir ürün olduğundan şişeyi çalkalayın kullanmadan önce, sonra elinize bir miktar döküp parmaklarınızla hızlı hızlı yüzünüze uygulayın. Parmaklarınızdaki ısı ile cilt ürünü iyice emer. Aşırı ve kat kat uygulama yapmayın. Tek kat fondöten sürmek idealdir. Tek kattan sonra gerekirse takviye yapın.

Aydınlık verici kapatıcı

Fondötenden sonra kapatıcı sürün. Ben kapatıcı olarak Nars Radiant Creamy Concealer kullanmayı tercih ediyorum. Radiant Creamy Concealer, krem yapıda ve ayarlanabilir kapatıcılığa sahip bir kapatıcı. Yani ortadan yükseğe güçlü bir kapatıcılığı var. Üstelik kat kat uygulasanız bile çizgilere dolmuyor ve katılaşmıyor. Göz çevresindeki halkaları, koyulukları çok güzel örtüyor. Yine de eğer çok kuru cildiniz ve kırışıklarınız varsa, altına Nars Instant Line&Pore Perfector çizgi düzeltici ürünü sürerseniz, üstüne uygulayacağınız kapatıcı çok daha pürüzsüz ve düzgün olur. Çünkü bu ürün ince çizgileri düzgünleştirir ve makyaj uygulaması için pürüzsüz ve düzgün yüzey oluşturmak için büyük gözenekleri azaltır. Hyalüronik asit ile çizgiler ve kırışıklıkları doldurur. Yüzün her yerinde kullanabilirsiniz. Bu kapatıcının aydınlatıcı etkisi, göz çevrenizi taze ve genç gösterir. 

Ayrıca yüzünüzün aydınlatmak istediğiniz yerlerinde de kullanabilirsiniz."

Ünlülerin makyaj sanatçısı Hatice Saka’nın ten makyajındaki süper ikilisi böyle. Saka, tendeki aydınlık görünümün canlılığını koruması için transpan pudra olarak da Nars Light Reflect Pressed Powder ile son bir rötuş yapıyor. Böylece makyaj saatler boyu kalıcı ve taze kalıyor.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ