Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HOLLYWOOD’TAN HIGHLIGHTER UYGULAMAYA DAİR SON TREND
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün

Highlighter

HOLLYWOOD’TAN HIGHLIGHTER UYGULAMAYA DAİR SON TREND

  • Temmuz 10, 2020

Jamie Chung, Ashley Graham, Chrissy Teigen ve Beyoncé… Bu ünlülerin ortak özelliği, makyajlarının mükemmel ve ilham verici olması. Çünkü makyajlarını ünlü makyaj artisti Brian Dean yapıyor ve kendisi highlight yapma konusunda tam bir dahi!

Highlight’da amaç yüzün T bölgesini aydınlatmak ve yanaklarda parlak bir görüntü elde etmektir. Ama highlight’ın dozu biraz fazla kaçarsa, istenmeyen görüntülerin ortaya çıkması çok anlık olur! “Fazla highlighter uygulaması hem yağlı bir görünüm verir hem de kamera veya fotoğraf makinası ışığında çok patlar, kötü görünür!” diyor, Brian Dean. Çünkü günümüzde ten ürünleri doğal ve hafif nemli görünen bir cildi destekliyor. Ve bunların üzerine highlighter yapmak artık fazla yapay geliyor.

Dean’ın sihirli highlight yöntemi!

Brian Dean’ın ismini yukarda az önce saydığımız Jamie Chung, Ashley Graham, Chrissy Teigen ve Beyoncé gibi ünlülere highlight’ı nasıl uyguladığını merak ediyorsanız, size bu işin minik sırrını vereceğiz. Hazır mısınız?

 

“İki gözünüzün ortasındaki yere, tam burun yamacının başladığı yere parmağınızla ışıltılı bir nokta koyun. Bu nokta, ışıklar açıldığında tüm yüzünüze inanılmaz bir yansıma vererek cildinizi doğal şekilde aydınlık ve sanki nemli gösterecektir.

Beklenmedik spot ışıkları altında bile yüzünüz derinlik kazanmış ve parlak görünecektir. Ben, ünlü yıldızlara highlight uygulamasını bu şekilde yapıyorum. Böylece, ekranda, kamera önünde veya aniden patlayan flaşlar karşısında her zaman harika görünüyorlar.”

Brian Dean’ın bu basit ama etkili yöntemi sayesinde yıldızların yüzleri asla yağlanmış gibi parlamıyor ve hep taze görünüyor.

Highlight’ı hangi ürünlerle yapabilirsiniz?

Bu makyajın kilit noktası Illuminator’lar. Yani likit aydınlatıcılar. Nars Illuminator Copacabana (açık inci pembe), Orgasm (şeftali pembe) ve Hot Sand (altın ışıltılı şeftali) bize istediğimiz görünümü verecek ürünler. 

Ayrıca bir podyum sırrı da burada paylaşalım; defilelerde highlight’ı Nars Lip Gloss Vent Sale (gümüş ışıltılı) dudak parlatıcısını kullanarak da yapıyorlar. Bu ürünü, likit aydınlatıcı gibi kullanabilirsiniz!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ