Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KIM KARDASHIAN HANGİ FONDÖTENİ KULLANIYOR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün

Fondöten

KIM KARDASHIAN HANGİ FONDÖTENİ KULLANIYOR?

  • Temmuz 07, 2020

Kim Kardashian'ın makyajı her zaman ilham verici, her zaman kusursuz... Kardashian'ın makyajını yapan ünlü makyaj artisti Troy Jensen’in bu konudaki tercihi Make Up For Ever Ultra HD fondöten. Eğer siz de ideal fondöteni arıyor ve hala bulamadıysanız, bu yazı tam size göre...

 

1) Cilt tipinizi belirleyin
Cilt tipinizi bilmek size doğru fondöteni bulmanıza yardımcı olur . Yağlı ciltliler, dengeleyici fondötenleri (Make Up For Ever Mat Velvet); kuru cilde sahip olanlar ise cilt bakımı yapan, cildi besleyen fondötenlere (Shiseido Sheer And Perfect Foundation) yönelmeliler. Hem kusursuz kapatıcılık hem de mat olmayan doğal bitiş için Kim Kardashian gibi Make Up For Ever Ultra HD kullanabilirsiniz.

 

2) Doğru tonu bulun
Yıl içinde yaz ve kış değişen cilt renginiz için uygun fondöteni kendiniz ayarlayabilirsiniz. Cildiniz bronz ise, fondöteninize karamel tonunda bir baz (Make Up For Ever Step1 Skin Radiant Primer Caramel) karıştırın. Cildinizin soluk olması durumunda ise fondöteninize parlatıcı bir baz (Nars Light Optimizing Primer SPF15) karıştırarak yüzünüzü aydınlatabilirsiniz.

 

3) Uygulama
Çoğu kadın fondöteni parmaklarıyla yüzüne uygular. Ama Troy Jensen’e göre ancak fırça ile mükemmel sonucu elde edersiniz. Make Up For Ever'in Highlighter #144 no’lu fırçası bu iş için idealdir. Fırça ile fondöteni sürdükten sonra Make Up For Ever HD Sponge ile tam kapatıcılık için ektsra uygulama yapabilirsiniz. Sünger ile en ince çizgileri dahi yumuşatırsınız.

 

4) Dudaklarda da kullanın
Fondöteni dudaklarınızda da kullanın. Rujunuz için sağlam ve kalıcı bir zemin oluşturacaktır. Fondötenden önce aydınlatıcı (Nars Illuminator Copacabana) uygulayın: Cilde doğal bir ışıltı vermek için burun köprüsünün aşağısına, elmacık kemiklerinize ve hatta alın bölgenize aydınlatıcı sürün. Üstüne fondöten geçtiğinizde cildinizde mükemmel bir yansıma oluşacaktır.

 

5) Nemli bir fırça veya sünger kullanın
Troy Jensen en doğal görüntüyü fondöteni nemli bir fırça ya da sünger ile sürmekle elde edeceğinizi söylüyor. 

 

6) Pudrayı dengeli uygulayın
Yanlış ve fazla sürülmüş bir pudra kadar kötü görüntü yoktur. Eğer cildiniz çok yağlı ise sadece T bölgenize transparan pudra (Nars Light Reflecting Pressed Powder) uygulayın.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ