Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MURAT BEKLER: DAYANIKLI GÖZ MAKYAJININ SIRLARI NELER?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün

Suya Dayanıklı Makyaj

MURAT BEKLER: DAYANIKLI GÖZ MAKYAJININ SIRLARI NELER?

  • Temmuz 09, 2020

Ünlü makyaj artisti Murat Bekler, podyum makyajlarında uyguladığı tekniklerden yola çıkarak bize dayanıklı göz makyajının inceliklerini anlattı.

“Biz makyaj artistlerinin hiç istemeyeceği bir şeydir: Özene bezene yaptığımız göz makyajının kısa sürede bozulması. Özellikle podyum makyajları hız, akıcılık ve dayanıklılık gerektirir. O yüzden benim backstage'de favorim, suya dayanıklı ürünlerdir. Peki, bu makyajın püf noktası nedir? Bu teknikleri herkes uygulayabilir mi? Evet, bazı püf noktaları var ve bu makyajı herkes yapabilir. Öncelikle göz makyajınızın uzun süre dayanmasını istiyorsanız baz kullanmalısınız. Baz, farın ve kalemin kalıcılığını arttırır, çok daha düzgün bir zemin yaratır. Make Up For Ever Eye Prime, uzun ömürlü göz kapağı makyajı için ideal astardır. Gün içinde rötuş yapmanıza gerek kalmaz.

Bazdan sonra sıra geldi fara... Baz sürdükten sonra toz farların ömrü epey uzamış oluyor ama ben dayanıklılık söz konusu olduğunda krem farlardan vazgeçemiyorum. Zengin pigmentleri ve yoğun dokusuyla Shiseido Shimmering Cream Eyeshadow’ları çok beğeniyorum. Eşit ve düzgün yayılıyorlar. Asla tek yerde birikmiyorlar. Üstelik renk seçenekleri de çok fazla. Açık rengini göz pınarlarını aydınlatmak için kullanıyorum.

Göz kalemi ise çok muammalı bir konu aslında. Kalemin akması ve bulaşması sadece hava şartlarından kaynaklanmaz, ürünün içeriği ve göz yapısıyla da alakalıdır. Bu risklerin hiçbirini almamak için suya dayanıklı bir göz kalemi kullanmak her zaman en iyisi. Make Up For Ever Aqua Eyes ile dumanlı göz makyajı bile yapıyorum, hiç bozulmuyor. Üstelik suya dayanıklı kalemleri alt kirpik diplerinize de korkmadan sürebilirsiniz.

Son olarak da, suya dayanıklı maskara ile makyajı bitiriyorum. Bence son yıllardaki en başarılı maskaralardan biri Make Up For Ever Aqua Extravagant maskara. Kirpiklere hacim ve uzunluk verirken, asla akma ve bulaşma yapmıyor. Yazın plajda kullanmak isteyenler için bile daha ideali olamaz!”


Murat Bekler'in podyum makyajlarında dayanıklı göz makyajı için uyguladığı bu teknik ve ürünlerle siz de tazelemeye bile gerek kalmayan bir göz makyajına sahip olabilirsiniz!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ