Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
OSCAR 2016’NIN EN UNUTULMAZ MAKYAJLARINI İNCELEDİK!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Ünlülerin Makyajı

OSCAR 2016’NIN EN UNUTULMAZ MAKYAJLARINI İNCELEDİK!

  • Temmuz 20, 2020

Tüm dünyada her sene heyecanla beklenen, ödül törenlerinin en önemlisi Oscar Töreni, kısa bir süre önce gerçekleşti. Yılın bu en büyük organizasyonunun sükseli ve günlerce konuşulan bölümü yine yıldız geçişleri idi elbette. Tek farkla! Bu sene kırmızı halı kadar, yıllardır akademi tarafından ödüllerindirilmesi beklenen Leonardo Di Caprio’nun da Oscar heykelini –nihayet- kucaklaması kitlesel bir coşkuyla karşılandı ve bu konu kırmızı halı kritikleriyle zirveye oynadı. Ama... dünyada hiçbir şey kırmızı halı moda ve makyaj trendleriyle yarışamaz gerçeğini bir kez daha ortaya koydu! Çünkü ünlü yıldızların elbiseleri, saçları ve makyajları, Oscar heykelciğini 88.kez sollayarak gündemin zirvesine oturduğu gibi hala inmedi. Biz de Oscar 2016’nın en beğendiğimiz ve unutulmayacak makyajlarını sizin için inceledik!




OLIVIA WILDE


Olivia Wilde bu seneki Oscar’ın en şık kadınıydı dersek abartmış olmayız. Sırt dekolteli beyaz Valentino elbisesiyle göz kamaştıran Wilde, makyajda da kendisine en yakışan renkleri kullanmıştı. Şeftali-bronz tonlarındaki ruju, allığı ve farı ile ton-sur-ton bir bir görünüm tercih etmişti. Böylece yeşil gözleri daha çok ortaya çıkarken, duru güzelliği de beyaz elbisesi ile mütniş bir ambiyans sergiliyordu.

Olivia gibi makyaj yapmak için öneri: Nars Gina allık ve Nars Sheer Lipstick Beatiful Liar ruj ile birlikte Nars Duo Eyeshadow Mediteranee şeftali bronz ve bej renkten oluşan ikili far paletini kullanabilirsiniz. Bu makyajda aydınlık ve pırıl pırıl bir ten için Make Up For Ever Ultra HD fondöten ve UHD kapatıcıyı ten makyajında kullanabilirsiniz.





CHARLIZE THERON


Kırmızı renkli seksi Valentino elbisesinin şıklığıyla Oscar gecesine damga vuran Gwyneth Paltrow, -her zamanki gibi- bütün olarak harika görünüyordu. Smoky göz makyajı ve nude rujuyla kırmızı halıda adına yakışır bir yıldız gibi parladı.

Charlize gibi makyaj yapmak için öneri: Narsissist Mat/Işıltılı Far Paleti ve Nars Audacious Mascara ile göz makyajınızı tamamladıktan sonra Shiseido Perfect Rouge 701 Serenity buz pembe ruj ile makyajı bitirin. Ten makyajında Nars Velvet Matte Skin Tint kullanmanız kadifemsi ve pürüzsüz ten için yeterli olur.



CATE BLANCHETT

Her sene kırmızı halıda zarifliği ve şıklığı ile şaşırtmayı bilen nadir isimlerden biri, Cate Blanchett... Rafine zevki ve klas havasıyla her daim faklı o. Cate Blanchett, su yeşili Armani Prive elbisesiyle en şık kadınların listebaşıydı yine. Şaşırdık mı? Elbette hayır!

Kahverengi tonlarındaki buğulu göz makyajı ve parlak nude dudaklarıyla Oscar’da bir heykel kadar kusursuz görünüyordu.

Cate gibi makyaj yapmak için öneri: Make Up For Ever Ultra HD stik fondötenMake Up For Ever Ultra HD Concealer ile ten makyajını tamamlayıp, Make Up For Ever Artist Shadow S-602 ile M-660 ile göz makyajını yapın. Nars Audacious Brigitte ruju sürüp üzerine Make Up For Ever Artist Plexi Gloss ile parlaklık verin.


JENNIFER LAWRENCE

Hollywood’un en güzel genç yıldızlarından biri o. Jennifer Lawrence, kırmızı halı törenlerinden son yıllarda dikkat çeken isimlerden biri olmayı başarıyor. Oscar’da giydiği Dior marka siyah dantelli elbisesi ile yine kendisine hayran bıraktı. Elbisesinin ağırlığına rağmen taze ve dinamik görüntüsünden bir şey kaybetmemişti; makyajı kendi tarzında, saçları ise düz fönlü ve açık bırakılmıştı.

Pembe ruju, siyah kalem ile çerçevelediği gözleri ile feminen havası eşsizdi.... Lawrence her zaman prenses gibi görünmeyi nasıl başarıyor dersiniz?

Jennifer gibi görünmek için öneri: Nars Kohliner Minorque göz kalemi ile gözlerinizi çerçeveleyin, Nars Dual Intensity Eyeshadow Sycorax (siyah) ve Nars Matte Eyeshadow Bengali (kahverengi) farlar ile göz kapaklarınıza gölgeler yapın. Nars Eyeshadow Alhambra ikili farı da kullanabilirsiniz. Toprak tonlarında bir far ikilisi. Make Up For Ever Rouge Artist Natural N21 Pastel Pink uçuk pembe rujunuzu sürün.

Nars Sheer Glow fondöten ile cildi örtüp, Make Up For Ever Pro Sculpt Contour Palette No:1 ile yüze kontür yapıp highlight ile ten makyajını tamamlayın.


ROONEY MARA

Hollywood’un en karakteristik hatlarına ve maskülen havasına sahip genç kadınlarından biri şüphesiz ki, Rooney Mara. Bir erkek rolünü bile büyük başarıyla oynayabilir o... Seksi bir kadını da! Oscar gecesi giydiği Givenchy marka beyaz işlemeli elbisesi bile onu ağırlaştırmamıştı, tersine o elbiseye kendi özgün havasını vermişti.

Sıkı toplanmış saçları, gölgeli göz makyajı ve koyu kırmızı rujuyla genel çizgisine sadık ve müthiş bir Rooney Mara vardı karşımızda!

Rooney gibi görünmek için öneri: Cildinizi mermer gibi kusursuz yapmak için Make Up For Ever Ultra HD stik fondöten ile kapatın. UHD kapatıcı ile göz çevrenizi nötrleyin. Nars Bronzing Powder Laguna ile elmacık kemiklerini vurgulayın. Kaşlarınızı Make Up For Ever Pro Sculpt Brow ile şekillendirip ortaya çıkarın. Yani kaşlarınızı da kontürleyin!

Make Up For Ever Artist Shadow Nude Palette ile göz makyajınızı yapıp, Nars Audacious Rita ile dudaklarınızı kırmızıya boyayın.

İşte, Rooney Mara stili için bunlar yeterli bile!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ