Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SARIŞIN KYLIE JENNER’IN MAKYAJINI İNCELEDİK!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Ünlülerin Makyajı

SARIŞIN KYLIE JENNER’IN MAKYAJINI İNCELEDİK!

  • Temmuz 17, 2020

SARIŞIN KYLIE JENNER’IN MAKYAJINI İNCELEDİK!

 

Siyah saçları ve abartılı makyajıyla tanıdığımız Kylie Jenner, 2015’in son ayında yıla damgasını vuran bir hareket yaptı: Sarışın oldu ve Kanada Elle’e kapak oldu!

 

Genelde gri –kahve tabanlı makyaj yapan Kylie, sarışın olunca nasıl makyaj yaptı? Kylie’de dikkatimizi çeken yine aynı tonları tercih etmesi ama bu renklerin daha koyu tonlarını ve bordo gibi rujları seçmesi oldu. Üstelik kontürünü de daha belirginleştirdi. Böylece açık renk saç, koyu renk makyaj dengesini çok güzel sağladığını düşünüyoruz. Hadi makyajın detaylarına bakalım!

 


Sarışın Kylie’nin makyajını nasıl yaparsınız?

 

Kylie’nin teni gibi doğal filtreli bir görünüm için Make Up For Ever Ultra HD fondöten kullanın. Cilt bu şekilde kusursuz ve aynı zamanda natürel gözükürken Nars Radiant Creamy Concealer ile göz çevresini aydınlatın. Aydınlatıcı etkili bu kapatıcı, burun kemiği üzerinde ve dudak yayı (cupid’s bow) üzerinde de kullanın. Son olarak Make Up For Ever HD Loose Powder ile makyajı sabitleyin.

 

Kontür belirgin olsun!

 

Nars Casino Bronzer ile yanaklara kontür yapıp, elmacık kemiklerini ortaya çıkarın. Highlight için Nars Illuminator Orgasm ile elmacık kemikleri üzerine ve göz pınarlarına çok minik dokunuşlar yapın. Son olarak yanaklara renk vermek için Nars Orgasm allık kullanın.


Kaşları şekillendirin!

 

Kaşları Make Up For Ever Pro Sculpting Brow kaş kalemi ile şekillendirip vurgulayın. Kylie’nin kaşları zaten koyu renk ve kalın olduğundan doldurma ve hafif bir şekillendirme yetiyor. Uzun uzadıya uğraşmak gerekmiyor. 

 

 

Gözler etkileyici!

 

Eyeliner, takma kirpik ve maskara! Kylie’nin göz makyajının başrolleri onda. Yoksa Kylie’de far kullanılıyor elbette, özellikle bronz tonlar ama çoğunlukla göğe uzayan kirpikleri ve mükemmel çekilmişi eyeliner’ı ile dikkat çekiyor. Bronz kahve tonlarda far için Make Up For Ever Artist Shadow Nude Palette’i kullanın.

 

Make Up For Ever Graphic Liner ile net hatlı ve kalın bir eyeliner uygulaması yapın. Kirpiklerde de Make Up For Ever’in Nude Eyelashes 27 no’lu yoğun takma kirpiğini kullanın. Son olarak Make Up For Ever Smoky Lash maskara ile kirpiklere hacim kazandırıp uzatın.

 

Dudaklar koyu renk!

 

Ve geldik Kylie’nin meşhur dolgun dudaklarına... Genelde nude dudak tercih eden Kylie, saçlarını sarıya boyatınca koyu renkleri de fazlasıyla tercih etmeye başladı. Siz de böyle çekici dolgun dudaklarınız olsun istiyorsanız, şu adımları takip edin:

 

Önce dudaklarınızı günlük lip balm’ınız ile nemlendirin. Fazlasını mutlaka alın. Dudak nemlendiricisinden sonra Make Up For Ever Lip Line Perfector uygulayın. Lip Line Perfector, dudaktaki çizgileri yok eder. Böylece üzerine uygulayacağınız dudak kaleminin kusursuz olmasını sağlar. 

 

Nars Velvet Lip Liner ‘Lanikai bordo renkli kalem ile dudak çizgisinin biraz dışından dudaklarınızı çizin ve çerçeveleyin. Sonra aynı kalem ile içini de doldurun. Bu şekilde olduğundan iri ve doğal gözüken renkli dudaklara sahip oldunuz. Üzerine Nars Audacious Ingrid gibi bordo bir ruj sürebilirsiniz. 

 

Ünlü Videoları

KYLIE JENNER MAKYAJI NASIL YAPILIR? - DUYGU ÖZASLAN

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ