Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TREND ALARMI: COOL MAKYAJ!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Makyaj Çantası

TREND ALARMI: COOL MAKYAJ!

  • Temmuz 10, 2020

Maviler, yeşiller, mürdümler, pembe ombre dudaklar ve daha neler neler.. Yeniliklere açık mısınız? İlham almanız için makyaj stillerindeki önerilerimize göz atın...


Okyanus mavisi
Cesur bir görünüm için kobalt mavi ile sıra dışı bir göz makyajına ne dersiniz?

Make Up For Ever Aqua Cream 20 Intense Blue ile tüm göz kapağını (crease denilen kıvrım yeri de dahil) ve alt kirpik diplerini boyayın. Hatta alt kirpik diplerine rengi kalın şekilde sürerek sonlara doğru hafifçe dağıtın. Bunun için Make Up For Ever Precision Blender Brush #236 far fırçasını kullanın. Crease denilen göz kapağının kıvrım kısmının üstüne de rengi taşırın ve sonra neredeyse kaş altına kadar rengi gölgeli şekilde dağıtarak yayın. Krem formunda far kullanmanız rengi daha zengin, yoğun ve nemli gösterir. Gölgelerle oynamak da kolaydır. Bu da makyaja güzel bir efekt verir.

Fardan önce Make Up For Ever Eye Prime kullanırsanız makyajın kalıcılığını arttırmış olursunuz. Üstelik baz ile far da daha pürüzsüz ve rahat uygulanır. Make Up For Ever Smoky Lash’in mavi maskarası ile kirpiklerinizi boyayarak makyajı bitirin. Her şey ne kadar mavi öyle değil mi? Korkmayın, deneyin! Makyajınızın geri kalanını ise nude bırakın, başka renge ihtiyacınız yok. Tek odak noktası, gözler...

Pembe ombre dudaklar
Ombre dudak; renk geçişi olan, gölgeler verilmiş dudaklar için kullanılıyor ve oldukça da popüler... Farklı görünmek, dudakları odak noktası yapmak için ombre’yi tercih edebilirsiniz.

Dudaklarınızın dış köşelerine Nars Audacious Carmen’i (kırmızı) uygulayın. Sonra dudaklarınızın ortasına Nars Audacious Greta’yı (pembe) sürün ve renkleri birbirine –köşelere doğru- harmanlayın.

Buradaki püf noktası şu: Aynı dokuda rujlar kullanırsanız ombre daha doğal ve güzel gözükür. Yani 2 parlak ya da 2 mat ruj gibi. Biri matken biri parlak bir ruj olmasın.



Yeşil

Yeşil, makyaj için her zaman kolay bir renk olmamıştır. Ancak yanardöner/sedefli veya metalik yeşiller modern ve güçlü dururlar. Gözlere boyut katarlar.

Nars Dual Intensity Pasiphae, saten bitişli haki yeşili, kirpik diplerinde yoğun, geri kalanda tek katman şeklinde tüm göz kapağınıza ve alt kirpik diplerinize uygulayın. Nars Wet&Dry Eyeshadow Brush #49 ile bu uygulamayı ıslak veya kuru yapabilirsiniz. Yoğun ve metalik görünüm için fırçayı nemlendirin ve ürünü öyle uygulayın.





Mor ruj

Mor dudakları trend haline getirdiği için Rihanna’ya teşekkürler! Menekşe, lavanta, leylak renklerinden birini seçin. Mat mor rujlar sizi bir anda ‘Walking Dead’ filmindeki bir karaktere çevirse de, çok parlak olanları da 80’lerden fırlamış gibi bir izlenim yaratır!

Sofistike görünmek için saten bitişli bir mor ruj seçin. Nars Audacious Silvia (parlak orkide), Make Up For Ever Artist Plexi Gloss 500 (lila), Make Up For Ever Rouge Artist Intense 12 Pearly Mauve (leylak) rujlarını mutlaka deneyin.





Kırmızıya yakın bordo far

Göz makyajında bazen riske girmek lazım! Kırmızıya yakın renkler eğer yorgunsanız sizi daha da yorgun gösterebilir ama bordo göz farının her zaman elegan bir havası vardır. Bu renk özellikle esmer ve koyu tenlilere çok yakışır.

Tüm göz çevrenize bordo far sürün, kirpik diplerinize Nars Minorque Kohliner geçin. Ve Make Up For Ever Smoky Stretch hacim verici bir maskara ile kirpiklerinizi coşturun! Far olarak Nars Dual Intensity Subra ve DesdemoneMake Up For Ever Artist Shadow Matte Finish 846 bordo/mürdüm renklerini tercih edin.




Kiremit kırmızı ruj

Kiremit kırmızı aslında 90’lı yılların rengiydi. Saçlar, gözler, dudaklar, yanaklar hep bu renk ile boyanıyordu! Neyse ki yeniden yorumlanmış versiyonunda sadece dudaklarda moda şimdi! Tek başın dudaklarda kullanılınca da gayet hoş görünüyor üstelik...

Nars Lipstick VIP RedShiseido Perfect Rouge RD555 Spellbound (koyu kahverengimsi kırmızı), Nars Audacious Marlene denemek isteyeceğiniz kiremit rengi rujlar arasında...

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ