Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TREND ALARMI: NEON RUJ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün

Ruj

TREND ALARMI: NEON RUJ

  • Temmuz 08, 2020

Neon pembeler, neon turuncular, neon mercanlar en sevilen ama kullanılmasından da en korkulan renklerdir. Çünkü neon renkler başlı başına ‘ben buradayım!’ diye bağırdıkları için kombin yapılması zor gelir, cesaret ister. Aslında siz öyle düşünüyorsunuz çünkü neonlarla makyaj yapmak aksine çok kolay ve eğlenceli! Uzmanlardan öğrendiğimiz püf noktalarını sizlerle paylaşıyoruz şimdi.
 

Renklerle oyna, cesur ol!
 

Nars Satin Lip Pencil Yu, neona yakın fuşya renkli bir kalem ruj ve özellikle yazın bronz tenlerde göz alıcı görünüyor! Biliyorsunuz, kalem rujların kullanımı da çok pratik üstelik. Bu rengi bronz allık ve siyah maskara ile tamamlayabilirsiniz. Nars Casino ve Make Up For Ever Smoky Stretch maskara her zaman neonların dostudur, unutmayın! Nars Illuminator Copacabana ile elmacık kemiklerinizin üzerine ve göz pınarlarınıza biraz parlaklık da fena olmaz ... En güzel yaz görünümlerinden biri...
 

Nars Satin Lip Pencil Timanfaya ise ikonik parlak turunculardan biri. Neona yakın bir renk denilebilir. Make Up For Ever HD Blush Coral ya da Peachy Pink allığı bu rujla tamamlayabilirsiniz. Podyumlarda ünlü makyözler bu şekilde kullanıyormuş! Tabii ki allık rengini çok hafif tutmaya özen gösterin. En iyi uygulama için Nars Blush Brush’ı kullanabilirsiniz. Göz makyajında ise Nars Rue Bonaparte ile kirpik dibine kalem çekin ve gözün iç ve dış köşelerine de biraz berrak ve aydınlık görünüm için uygulayın. Bu makyajda aydınlatıcı olarak Nars Illuminator Hot Sand çok iyi olacaktır. Burun kemiği üzerine, elmacık kemiklerine ve hafifçe şakaklara uygulayabilirsiniz.

Gerçek neon renkler ve müthiş makyaj!

 

Nars’ın en yeni koleksiyonuna ait dudak parlatıcıları Mezmer (neon pembe) ve Nebulous (neon mercan) ise Nars’ın neona bakışını ortaya koyuyor: Göster kendini! Neondan korkma! Evet, uygulayanların çok sevdiği bu renkleri Make Up For Ever’in Pro Bronze Fusion bronz pudrası ile birlikte kullanabilirsiniz. Bu rujlar gerçek neon renginde olduğu için doğal bronz bir makyaj, adeta ikini bir ten görünümünde, ideal olacaktır. Bronz pudrayı hem pudra hem allık olarak kullanabilirsiniz. Hatta uzmanlara göre açık ve koyu olmak üzere 2 renk alırsanız, makyajınızda kontür de olmak üzere derinlik yaratacak gölgelere imkan verirsiniz. Göz makyajında ise mümkün olduğunca sade kalın; Make Up For Ever’in Aqua Shadow Pearly Beige’ni gözlerinizi aydınlık ve taze göstermesi için tüm göz kapağına ve kaş kemiğine kullanabilirsiniz. Maskara olarak da Make Up For Ever Aqua Smoky Extravagant ile hacimli ve dramatik kirpikler elde edip makyajı bitirebilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ