Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TÜRKİYE’NİN EN ÜNLÜ MAKYAJ ARTİSTLERİ SHISEIDO SYNCHRO SKIN FONDÖTENİ DEĞERLENDİRDİ!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ili

Fondöten

TÜRKİYE’NİN EN ÜNLÜ MAKYAJ ARTİSTLERİ SHISEIDO SYNCHRO SKIN FONDÖTENİ DEĞERLENDİRDİ!

  • Temmuz 07, 2020

Fondötenlerin ortak özelliği ve amacı elbette cildi olduğundan daha güzel göstermektir. Ama sadece bu kadar değil, en mükemmel görünüme ulaşmak için sürekli geliştirilen ten ürünleri inanılmaz özellikler taşıyor artık. Bunlardan biri olan Shiseido Synchro Skin fondöteni bizim için Erkan Uluç, Hamiyet Akpınar ve Ufuk Celep değerlendirdi.

ERKAN ULUÇ

Cildin gün içindeki tüm değişimlerine (yağlanma, parlama vs.) uyumlu

“Birçok fondöteni çeşitli cilt tiplerinde sürekli deneyimleyen biri olarak söyleyebilirim ki, Shiseido Synchro Skin fondötenin en ayırt edici niteliği, cilde anında uyum sağlaması yani cilde hemen senkronize olması. Ve bu senkronizasyon gün boyu devam ediyor. Bu, eşsiz bir özellik! Çünkü cilt gün içinde birçok değişikliğe uğruyor; yağlanıyor, matlaşıyor ya da kuruyabiliyor. İşte bu fondöten cildin tüm bu değişikliklerine uyum sağlayarak, cildi gün boyu taze ve canlı gösteriyor. Sıcak, soğuk, nemsiz ortam farketmez, her ortamda cilt makyaj yapılmış ilk anki güzelliğini korumaya devam ediyor.”
 


HAMİYET AKPINAR

Kadifemsi matlıkta, ipeksi, aydınlık bir ten görünümü yaratıyor

“Doğal görünümlü ten makyajı için en sevdiğim fondötenlerden biri. Bilinen likit fondötenlerden daha ince bir yapıya sahip olan Synchro Skin fondöteni cilde uyguladığımda tüy kadar hafif ve yumuşak bir his bırakıyor. Üstelik kapatıcılığı da gayet tatmin edici. Hafif olmasına rağmen uzun süre kalıcı bir yapıya ve yağsız bir formüle sahip. O yüzden tüm cilt tiplerine ve genç ciltlere de rahatlıkla uygulayabiliyorum. Kadifemsi matlıkta ama aydınlık görünümlü doğal bir bitiş sağlıyor. Bu ipeksi ten görünümü herkese çok yakışıyor.”
 

UFUK CELEP

İnce çizgileri ve geniş gözenekleri görünmez yapıyor

“Ciltteki gözenek ve ince çizgilerin görünümünü minimize ettiği için öncesinde bir makyaj bazı veya sonrasında ise transparan pudra uygulamaya gerek duymuyorum bazı cilt tiplerinde. Tek başına yeterli olabiliyor. Cildi gün boyu berrak ve canlı gösterdiği için de yaz-kış her gün kullanılabilecek kadar konforlu bir fondöten. Üstelik güneş koruma faktörü 20 olduğu için cildi de koruyor. Altına güneş koruyucu sürmeye gerek kalmıyor.”

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ