Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
CİLDİMİZİN YÜZ MASKELERİNE NEDEN İHTİYACI VAR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Yüz Maskeleri

CİLDİMİZİN YÜZ MASKELERİNE NEDEN İHTİYACI VAR?

  • Temmuz 11, 2020

Güne cildinizi temizleyerek başlayıp, temizleyerek bitiriyorsunuz. Nemlendiricinizi ve gece kreminizi ihmal etmiyorsunuz. Serumunuzu da düzenli kullanıyorsunuz. Hepsi bu kadar mı? Hayır tabii ki. 

 

Günlük olarak yaptığınız tüm bu bakımların size geri dönüşü büyük elbette ama haftada bir ya da birkaç kere yapacağınız maskeler de cildinize destek kuvvet olarak çok iyi gelecektir. Çünkü maskeler cildimizin en iyi dostlarıdır. 

 

Neden cilt bakım maske kullanmalıyız?

 

- Maskeler, haftada birkaç kere uygulanır çünkü etkileri çok kuvvetlidir. Cildinizi güçlendirip, ona ihtiyacı olanı verirler. Maskeler cildi nemlendiren, cildi güçlendiren ve cilt dokusunu güzelleştiren bakımlardır. Cilde güçlü şekilde etki ederler. 

 

- Maskeler cildin kızarıklığını, hassasiyetini gidermede, cildi sakinleştirip güzelleştirmede önemli rol sahibidirler. Yüksek nem takviyesi ile cilt dokusunu geliştirirler. Bu maskeleri yüzünüzde yaklaşık 20 dakika tutmalısınız ki, etken maddeler cildinize absorbe olsun. 

 

- Gece boyunca yüzünüzde kalan maskeleri de kullanabilirsiniz. Bunlar da çok etkilidirler.

 

- Cildin zamanla esnekliğini kaybetmesi ve cilt hücrelerinin eskisi gibi hızlı yenilenmemesi nedeniyle ortaya çıkan yaşlanma belirtilerini de ertelerler.

 

- Cilt sıkılaşır ve taze görünür. Matlığı, donukluğu gider; yeniden nefes alır, canlanır. 

 

- Üstelik genç ciltler de yağ fazlasını dengeleyecek maskeler ile ciltlerinin sebum dengesini sağlayabilirler. Böylece yağlanma ve sivilcelenme gibi problemlerle savaşabilirler. 

 

Yani herkese ve her yaşa uygun bir maske var! Önemli olan cildinizin ihtiyacını tespit edip ona göre bir bakım maskesi uygulamak. 

 

 

CİLDİNİZİN İHTİYACINA UYGUN YÜZ MASKESİ HANGİSİ?

 

Çok az uyuyan, cildi cansız ve yorgun gözükenler için 
 

Shiseido Ibuki Sleeping Mask jel dokulu gece güzellik maskesi için gece uykusu kavanoza girdi diyebiliriz. Sleeping Mask, cildi derin bir uyku çekmiş gibi canlı gösteren, yüzden temizlenmesi gerekmeyen jel yapıda bir gece maskesi. Geceleri cilde uygulanır ve sabaha kadar cildinize nüfuz eder. Ertesi güne canlı, nemli, iyi dinlenmiş ve ışıldayan bir ciltle başlamanızı sağlar. Siz uyumasanız bile cildiniz gece uykusunu almış olur! Üstelik yorgun göz çevresine de uygulanabilir. Maskenin içeriğindeki sıkılaştırılmış vitamin kapsülleri uygulama esnasında patlayarak sabah cildin ışıltılı görünmesini sağlar, bu arada cilt etkili şekilde nem kazanır. 18 saat sonra bile cilt üzerindeki nem etkisini korur. İnce çizgiler ve koyu halkalar azalır. Jel maskenin içinde C ve E vitaminleri, güçlendirilmiş besin maddeleri ve sakinleştirici çiçek kokuları vardır. Kokusuyla da sizi rahatlatır ve huzur verir.
 

Çok az uyuyan, güneş ışınlarına gereğinden fazla maruz kalan, stres, kötü hava şartları ve başka birçok nedenden dolayı cildi cansız ve yorgun gözüken kadınlar için mükemmel bir jel maskedir. 

 

 

Sivilce, kızarıklık, gözenek gibi çoklu cilt problemi yaşayanlar için

 

Shiseido Ibuki Multi Solution Gel, hava kirliliği, dengesiz rejim, uykusuzluk, stres ya da aşırı duygusallığa karşı cildi koruyan jeldir. Maske olarak da kullanılabilir. Kuruluk, pürüzler, sivilce, fazla yağlanma, yorgunluk gibi cilt sorunları üzerinde etkilidir. Yorgunluk, sağlıksız beslenme ve stresin neden olduğu yağlanmadan ötürü genişleyen gözenek görünümünü minimize etmeye yardımcı olur.

 

İçeriğindeki PhytoTarget Complex sayesinde düzenli uygulandığında cildi yeniler ve sağlıklı bir ışıltı katar. Salisilik Asit sayesinde ise sivilce gibi sorunları çözer. Doğrudan sivilceler, pürüz ve gözenek problemli bakterilerin üzerinde çalışan içerikler, cilt sorunlarını hızlıca düzeltmek için cilde nüfuz eder ve cildin bariyerini hızlıca onarır. Stres ve yaşam tarzı alışkanlıklarının sebep olduğu birden fazla cilt sorunuyla boğuşan kadınlar için çok idealdir.

 

Bu jeli makyaj altına, makyaj üstüne problemli bölgeye uygulayabileceğiniz gibi, kusurların üzerine maske olarak sürüp tüm gece etki etmesine izin verebilirsiniz. 

 

Cildi nem ihtiyacı duyan, donuk ve solgun cilde sahip herkes için

 

Nars Aqua Gel Luminous Mask, cilde yüksek oranda nem sağlayan su bazlı aydınlatıcı maskedir. Işığı yansıtan özel bir kompleks içerir. İçeriğindeki güçlü doğal bitkiler, kolajen üretimini artırır ve son derece genç görünen bir cilt ortaya çıkarır. Su bazlı bu aydınlatıcı maske, cildin ışığını ortaya çıkarmak için özel Light Reflecting Complex™ teknolojisi (ışık yansıtıcı) içerir. Cildi aydınlık ve nemli bırakır.

 

Gece kullandığınızda yatmadan önce cildinize uygulayın ve bırakın. Nemi fazladan artırmak için haftada 2-3 kez kullanabilirsiniz.

 

 

İnce çizgi, kırışıklık, kuruluk ve matlıktan şikayet eden herkes için

 

Nars’ın yaşlanma karşıtı “Restorative Night Treatment” gece bakımı, yapısı nedeniyle 'kuru yağ' olarak geçiyor. Kuru yağ, cilde uygulandığında yağlı görünüm bırakmadan bakım yapma işlevi gören bir yağ formudur. Uygulandıktan sonra hızla emilir ve cildi yumuşatıp pürüzsüzleştirir. Cildi maksimum seviyede nemlendirir. İçeriğindeki ışıltıyı yansıtan özel etken maddeler sayesinde cilde doğal ışıltısını geri verir. %99 doğal formülü ile temel asit yağları, aktif içerikleri ve 'Gel-Matrix' teknolojisinin karışımıyla cilde yoğun bir gece tedavisi sunar. Hafif ve cilde hızlı nüfus eden yapısıyla dikkat çeken ve ince çizgileri onararak cilde sıkılık kazandıran kuru yağ, geceleri düzenli olarak kullanıldığında cildin nem oranında yüzde 146’lık bir artış sağlar. 

 

Nars Restorative Night Treatment kuru yağı cildinizi temizledikten sonra ince bir tabaka olarak yüzünüze sürün. Böylece gece siz uyurken cildiniz onarılıp, yenilenecektir. Sabah ışıl ışıl ve taze bir ciltle uyanırsınız.

 

Sıkı ve gergin bir cilt isteyen herkes için
 

Shiseido Benefiance Firming Massage Mask, daha pürüzsüz, esnek ve aydınlık bir cilt için yeniden yapılandırma ve olağanüstü nemlendirme etkisi olan sıkılaştırıcı masaj maskesidir. Yaşlanma karşıtı sıkılaştırıcı maske, masaj esnasında eriyen bakım granülleri ile cilde çok hafif peeling yaparak cildin yüzeyini pürüzsüzleştirir. Anında aydınlık, yumuşaklık ve yoğun nem verir. Düzenli kullanımda cildin sıkılığını arttırır.

 

 

Kırışıklığa odaklanan saf retinollü yüz maskesi 

 

Shiseido Benefiance Pure Retinol Intensive Revitalizing Face Mask, cildin doğal iyileşme fonksiyonunu teşvik eden ve cildin yüzeyini güzelleştiren yoğun nemlendirme sağlayan, 4 adetlik konsantre yüz bakım maskesidir. İki parça halinde, paket içerisinde 4 adet bulunan yüz maskesi, alın ve burun kısımlarını tamamen kaplarken ikinci kısmıyla da çene ve dudak çevresine oturur. Kırışıklara, matlığa, kuruluğa, yorgun ve stresli cilde odaklanır. 

 

İlk uygulamada etki göstermeye başlayan retinollü yüz bakım maskesi, kuru, mat ve kırışık cilt görünümünü ortadan kaldırır. Cildi derinlemesine nemlendiren maske, kolajen üretimini arttırarak daha genç bir görünüme erişmenizi sağlar.

 

Yağlı cilde sahip herkes için kil maskesi

 

Shiseido Purifying Mask, fazla yağ da dahil olmak üzere cildi matlaştıran pürüzleri temizlemeye yarayan, Deniz Mineral Kili ile formüle edilmiş kremsi maskedir. Işıldayan cildi ortaya çıkararak genç bir görünüme kavuşturur. 20’li yaşların ortalarından 30’lu yaşların başına kadar herkese uygundur. Özellikle yağlı ve karma ciltlere önerilir. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ