Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ERKEKLERE ÖZEL TEMİZ İÇERİKLİ & DOĞAL ÜRÜNLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
MEN EXTREME CREAM
POLAAR
3'ü 1 Arada Tıraş Sonrası Yatıştırıcı, Nemlendirici, Aydınlatıcı Krem
1.595,00 TL 995,00 TL
MEN ICY LOOKS
POLAAR
Koyu Halka, Şişlik, İnce Çizgi Karşıtı Göz Çevresi Kremi
1.825,00 TL 1.195,00 TL
MEN SCANDINAVIAN SHOWER GEL
POLAAR
3'ü 1 Arada Duş Jeli
850,00 TL 680,00 TL
MEN TRAPPER’S DEO
POLAAR
Koku Önleyici & İz Bırakmayan Mineral Roll-On Deodorant
850,00 TL 680,00 TL

Erkek

ERKEKLERE ÖZEL TEMİZ İÇERİKLİ & DOĞAL ÜRÜNLER

  • Ocak 31, 2022

Günümüzde artık erkekler de daha bakımlı daha çekici ve karizmatik görünmek için bakımlar yapıyor ve kendilerine cilt bakım rutini oluşturuyor.

Önceden bizlerin cilt bakım ürünlerine ortak olan erkekler şimdilerde ise özel erkek serisi ürünlerini tercih ediyorlar. Hatta bunun için araştırmalar yaparak cilt bakım konusunda kendilerine azımsanmayacak oranda zaman ayırıyorlar. Erkek cildi kadın cildine göre oldukça farklı olduğu için Erkeklere özel geliştirilen ürünler elbette onlar için çok daha ideal oluyor. Erkek ve Kadın cilt bakım ürünleri birbirlerinden farklı formüllere sahip olsalar dahi cilt bakımının kuralları, doğru ürün seçimi ve kullanım sıralaması tıpkı kadınlar da olduğu gibi erkekler için de oldukça önemli.

Günlük cilt bakım rutininde cildi düzenli olarak temizlemek, nemlendirmek ve cilt endişelerine uygun ürünler kullanarak bakım yapmak herkes için geçerli bir kural diyebiliriz. Fakat Erkekler için özel olarak geliştirilmiş, temiz ve doğal içerikli ürünler kullanmak da çok önemli.

Kendine ve cilt bakımına özen gösteren Erkekler için en etkili, temiz ve doğal içeriklere sahip özel erkek serisi ürünlerini derledik.

Polaar Men serisi ürünleri Erkek cildinin farklılıklarına göre özel olarak geliştirilmiş ve Erkek cildinin tüm endişelerine cevap verecek şekilde formüle edilmiş bir seridir. Bu seride cilt bakımı haricinde traş sonra ciltte meydana gelebilecek tahriş ve hassasiyete karşı etkili ürünlerde bulunmaktadır.

Günlük cilt bakımı rutininde ilk olarak en önemli adım olan temizleme adımından başlayarak ürünleri birlikte detaylıca inceleyelim.

Polaar Men Shine Control Face Cleanser: Erkekler için sabun içermeyen bu yüz temizleme jeli, ciltteki fazla yağlanmayı kontrol altına alarak tüm kirleri derinlemesine temizler.İçeriğinde bulunan Gliserin sayesinde ciltteki gerginliği ortadan kaldırarak yumuşak ve taze bir cilt sunar. Tüm cilt tipleri için uygundur.

Polaar Men Extreme Cream: %98 doğal içeriklere sahip olan bu 3’ü 1 arada krem özellikle traş sonrası cildi yatıştırır, nemlendirir ve cilde aydınlık kazandırır. Zengin anti-oksidan içeriğiyle cildi zararlı çevre kirliliğine karşı da korur. Yaşlanma belirtilerine ve kuruluğa karşı savaşarak cildi nemlendirir ve yeniler. Tüm cilt tipleri için ideal bir kremdir.

Polaar Icy Looks eye cream: Erkek cilt bakımında da asla ihmal edilmemesi gereken göz çevresi için %98 doğal içeriklere sahip olan bu göz çevresi bakım kremi, Göz çevresinde ki 3 ana endişeyi hedefler bunlar Şişlik, koyu halka ve ince çizgilerdir. Göz çevresini yoğun bir şekilde nemlendirir ve yaşlanma belirtileri ile savaşır. Aynı zamanda Göz çevresi gençliğini ve ışıltısını geri kazanır.

Vücut bakımına da özen gösteren ve özel erkek serisi ürünleri kullanmak isteyenler için ise;

Polaar Men Scandinavian Shower Gel ve Polaar Men Trapper’s Deo ürünlerini mutlaka incelemelerini tavsiye ederiz. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ