Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MÜKEMMEL TEN ARTIK MÜMKÜN!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL

Fondöten

MÜKEMMEL TEN ARTIK MÜMKÜN!

  • Temmuz 07, 2020

Son zamanlarda trend olan görünüm, sağlıklı ve parlak bir ten yansıması... Bu cilde kavuşmak ise aslında çok kolay. Size mükemmel cilt nasıl elde edilir, adım adım yazdık.

1) Nemlendirici ile makyaja başlayın. Nemli cilt ürünü çok iyi hapseder ve dayanıklılığını arttırır. Cildi aydınlatan bir nemlendirici kullanırsanız iyi olur.

Nars Aqua Gel Luminous Oil Free Moisturizer, cildi nemlendiren, canlandıran ve güçlendiren yağsız zengin bir jel kremdir. Cildin gençlik ışıltısını yenilemek ve bir prizma gibi ışığı yansıtmak üzere tasarlanan NARS’ın özel Light Reflecting Complex™ teknolojisini içerir. Cildi aydınlatan bu krem tek başına olduğu gibi makyaj altında da çok etkilidir. Sağlıklı ve parlak makyaja zemin hazırlar.

2) Nemlendirici üstüne mutlaka makyaj bazınızı uygulayın, bu çok daha pürüzsüz bir tene sahip olmanızı sağlayacak ve ten makyajının dayanıklılığını arttıracaktır. Nars Light Optimizing Primer SPF15, ciltte parlak ve canlı bir görünüm yaratır. Yorgunluk belirtilerini en aza indirir. Çarpıcı bir şekilde makyajın canlılığını fazlalaştırır.

Cildiniz donuk ve mat gözüküyorsa o zaman bir an önce eylem planı yapmalısınız. Çünkü donuk cilt, sizi yorgun ve yaşlı gösterir. Donuk cildinizi canlandırmanın 8 yolu var. TIKLAYIN!

3) Sıra geldi fondötene... Nars All Day Luminous Weightless fondöten, hem cildinizi kusursuz şekilde kapatır hem de doğallıktan ödün vermez. Cildin doğal ışıltısını da ortaya çıkarır. Mükemmel tenin kilit ürünüdür. Önce fırça ile ürünü sürüp sünger ile dağıtın, parmaklarınızla iyice yedirin. Parmaklarınızdaki ısı ile cilt ürünü iyice emer. Fondöten fırçası olarak Shiseido’nun Perfect Foundation Brush’ını kullanabilirsiniz. Aşırı ve kat kat uygulama yapmayın. Tek kat fondöten sürmek idealdir. Tek kattan sonra gerekirse takviye yapın.

Tam bitti, bu kadardı derken hep yeni şeyler öğrenmeye devam ediyoruz çünkü makyaj sırlarının sonu asla gelmez! Hep daha fazlası mutlaka var! Şimdi de ünlü makyaj sanatçılarının tüyolarına göz atıyoruz: TIKLAYIN!

4) Fondötenden sonra kapatıcı sürün. Göz çevrenize Nars Radiant Creamy Concealer uygulayın.Bu kapatıcının aydınlatıcı etkisi, göz çevrenizi taze ve genç gösterir.

5) Nars Light Reflecting Pressed Powder ile fondöteninizi ve göz çevrenizi sabitleyin. Bu transparan pudra sayesinde makyajınız saatler boyu ilk günkü tazeliğini koruyacaktır.

6) Aydınlatıcısız olmaz... Nars Multiple Copacabana ile yüzünüzü aydınlatın. Elmacık kemiklerinizin üstü, burun üzeri, şakaklar ve çene üzerinde Copacabana’yı kullanın.

7) Son olarak Nars Orgasm allık ile yanaklarınızın üzerine renk verin. Kabuki Yachiyo fırça bu iş için idealdir.

İşte, mükemmel teniniz hazır!

“Ten makyajı temeldir. Güzel bir makyajın ilk adımı güzel bir ten ile başlar. Eğer cilt güzel görünüyorsa, geri kalan her şey mükemmel görünecektir. Bunu sanki makyajınızın tuvaliymiş gibi düşünebilirsiniz. ” – François Nars
Nars ile 4 adımda mükemmel ten nasıl olur? TIKLAYIN!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ