Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
JENNIFER LOPEZ’IN EN ÇOK BEĞENDİĞİMİZ 3 MAKYAJI NASIL, HANGİ ÜRÜNLERLE YAPILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Fondöten

JENNIFER LOPEZ’IN EN ÇOK BEĞENDİĞİMİZ 3 MAKYAJI NASIL, HANGİ ÜRÜNLERLE YAPILIR?

  • Temmuz 09, 2020

Sesini, stilini, saçını, makyajını hayranlıkla takip ettiğimiz Jennifer Lopez’den biraz ilham alalım. Güzel yıldızın bizce hepsi kendi tarzında harika olan 3 makyajını nasıl yapabileceğinizi yazdık. 
 

Islak görünümlü makyaj
 

Jlo’nun en sevdiği makyajlardan biri parlak ten görünümü. Bu makyajı özellikle sahnede ve davetlerde sıklıkla tercih ediyor. Islak görünümlü makyajın en yakıştığı ünlülerden biri kendisi! Siz de Lopez’in bu makyajını yapmak isterseniz size makyaj artistlerinden öğrendiğimiz birkaç püf noktası verelim.
 

“Esmerler için en ideal bazlardan biri olan Make Up For Ever Step1 Skin Equalizer Radiant Primer Yellow ile cildin matlığını ve donukluğunu giderin. Cilt makyaja hazır hale gelsin. Hem de baz sayesinde fondöteninizin kalıcılığı 3 kat artar . JLo makyajının özü aydınlık ve parlak bir ten. O yüzden cilde satenimsi bir görünüm veren Nars Sheer Glow Foundation uygulayın. Cilt aydınlık ve nemli gözükür, minik kusurlar varsa kapanır.”– Erkan Uluç
 


 

Nars Radiant Creamy Concealer ile göz çevresindeki koyu halkaları kapatın. Kapatıcıyı V şeklinde uygulayın, böylece kapatıcı aydınlatıcı gibi işlev görerek göz çevresini aydınlatır. Göz makyajında kahverengi tonlarda bir far ve kirpikleri tek tek atırıp uzatan Nars Audacious gibi bir maskara tercih edebilirsiniz. Ama burada asıl meselemiz ten olduğu için şimdi aydınlatıcıdan devam edelim.

 

Kontür elbette olmazsa olmaz! Nars Casino ile elmacık kemiklerinin altına hat yapıp elmacık kemiklerini vurgulayın. Sonra Nars Illuminator Laguna ile yanaklara renk verip, Nars Illuminator Copacabana ile elmacık kemiklerinin üzerinş, burun kemiği üzerini, kaş kemiğini ve göz pınarlarını aydınlatın. Böylece inanılmaz aydınlık ve parlak bir cilt elde edersiniz! JLo teni böyle olur! 

 

Dudaklarınızda da nar çiçeği bir ruj kullanırsanız bu canlı ve taze görünümü tamamlamış olursunuz.


 


 

Nude makyaj

 

Bol maskara ve buğulu gözler, nude dudaklar ile bronz bir ten kesinlikle Jennifer Lopez’in imza görünümlerinden biri. En çok taklit edilen makyajı aynı zamanda! Peki, siz bunu nasıl yaparsınız?
 

Yüzünüze doğal ve aydınlık bir ifade için Nars Pure Radiant Tinted renkli nemlendirici sürün. Ardından Make Up For Ever Ultra HD stik fondötenin koyu rengi ile yüzünüze kontür yapın. Son olarak Make Up For Ever Pro Fusion Bronzing Powder ile tüm yüzünüze bronz bir görünüm ve sıcaklık katın. 

 

Make Up For Ever Artist Liner ile eyeliner’ınızı çekin ve rengi biraz yumuşatarak buğulu bir görünüm elde edin.

 

“Etkileyici kirpikler, JLo’da hep gördüğümüz ve özendiğimiz bir görünüm. Ama bunun sırrı kesinlikle takma kirpik değil! Kirpiklerinize önce Make Up For Ever Lash Fibers maskara bazı ardından Make Up For Ever Smoky Stretch maskara sürün. Baz, kirpiklerinizin belirgin şekilde uzun ve hacimli görünmesine yardımcı olur. Mufe’nin maskarası da kirpiklerinize vurucu son dokunuşu yapar.” – Hatice Saka

 

Nars Audacious Raquel’i de nude ruj olarak dudaklarınıza sürün ve makyajı bitirin.

 


 

Günlük makyaj
 

Hepimizin çok sevdiği pembe dudaklar ve eyeliner görünümünü bizim gibi Jlo da günlük hayatta sıklıkla kullanıyor.
 

“Günlük makyajın taze ve sağlıklı görünmesi gerek. Bunun için pembe en ideal renktir. Ama ondan önce cildinizi öyle göstermeniz gerek ki, makyajınızın bütünü dinamik gözüksün. Cildinize baz olarak Nars Pro Prime Light Optimizing Primer sürün. Üzerine Nars Pure Radiant Tinted renkli nemlendirici kullanın. Cildinizi makyaja hazırladıktan sonra geniş kapsamlı bir kapatıcı kullanın. Hem göz çevresi hem de cilt kusurları için kullanılabilen Make Up For Ever UHD Concealer doğal bitiş sevenler için uygun. Şimdi yüzünüze renk vermek için allık kullanmalısınız. Hafif bir allık uygulaması taze ve sağlıklı görünüm için her zaman gereklidir. Nars Gina Blush’ı elmacık kemiklerinizin üzerine uygulayın. Bu kadar yeterli olur. Yanaklarınızın kendi rengine yakın bir renk her zaman çok natürel durur.” – Hamiyet Akpınar
 

Gözlerinize Nars Larger Than Life Long Wear Eyeliner Via Veneto siyah kalem ile eyeliner çekin. Nars Audacious maskarayı sürerek göz makyajını bitirin. Nars Audacious Brigitte nude gül rengini dudaklarınıza sürerek makyajınızı tamamlayın.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ